Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 13 яну 2014 15:57

delqnski47 написа:Обаче тия Лудогорец не само,че са абсолютни лидери,но се и взимат за такива!Изненадах се какво самочувствие проявиха като пратиха оферта за най-добрия играч на пряк конкурент!Ако го бяхте продали едва ли не щяхте да кажете ''Вие сте шефовете'' според мене!Ама Батков в момента би продал и майка си на Домусчиев за пари,така че е във ваш интерес да го продадете тоя,че май май е леко криза!

Ти се надявай Менди да не разтрогне по вина на клуба... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 яну 2014 16:15

W84me написа:
delqnski47 написа:Обаче тия Лудогорец не само,че са абсолютни лидери,но се и взимат за такива!Изненадах се какво самочувствие проявиха като пратиха оферта за най-добрия играч на пряк конкурент!Ако го бяхте продали едва ли не щяхте да кажете ''Вие сте шефовете'' според мене!Ама Батков в момента би продал и майка си на Домусчиев за пари,така че е във ваш интерес да го продадете тоя,че май май е леко криза!

Ти се надявай Менди да не разтрогне по вина на клуба... :mrgreen:

Имате футболист с име Менди? :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 яну 2014 16:20

Avanti_Ragazzi написа:Всяка фирма си решава къде да инвестира, но това би било невероятен автогол за Мтел! :lol: :mrgreen:

Защото Левски спонсор винаги може да си намери, ама Мтел нови клиенти много трудно! А разликата във фенската маса е колосална. Левски е най-популярният отбор в България, а Литекс едва ли е в десетката, камо ли да е конкурент от тази гледна точка на Левски!

А за Левски е все тая, ако не е Мтел, ще е Глобул, ако не е Глобул ще е друг! За клуб с такава огромна фенска маса, спонсор винаги ще има! ;)

Да бе хората ползват Мтел само защото спонсорира Левски. За колко 0.01% от абонатите им говориш?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 яну 2014 16:22

Според мен на Родригес някой му мъти главата, дали агент, дали други, не знам. Няма логика да отказва проби и трансфер в Уес Хам. То в Левски без проби ли го дойде, не знам как се осъществи трансфера му.
Ако ще Уес Хам да изпаднат, пак ще взема повече пари, отколкото сега. Пък и с Левски я играе в ЛЕ, я не, за съжаление.

Сигурно агента му се опитва да го уреди с друг отбор и за това бият отбой.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 яну 2014 16:28

donDiego написа:Гледам , че сте подписали с Огнянов. Как мислите, дали е добър трансфер ? Като идваше Илиан Илиев за треньор пак си писахме , че е едно да водиш клуб на село (образно казано), съвсем друго е да водиш/играеш в Левски или ЦСКА..та в този смисъл, какво очаквате от А.Огнянов ?, очевидно е левскарче момчето, но ако това е причина да играеш в Левски, нямаше да имате проблем със селекцията, нали така ? И още един въпрос: Според вас, Гари футболист за проби ли е ?

За Огнянов.. беше над нивото на съотборниците си, ама дали в Левски ще бъде поне на приемливо (като за надеждите на отбора) ниво не знам.

Гари.. ми всеки футболист може да бъде за проби .... или поне всеки от калибъра на футболистите, играещи в А група със сигурност. Ако не за друго за проверка на състоянието му в момента, все пак в момента тук мачове не се играят, а англичаните играят и може би искат да се уверят, че могат да го пуснат пълноценно в игра бързо.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 яну 2014 16:41

Betchualeng Arnaikem написа:
donDiego написа:Гледам , че сте подписали с Огнянов. Как мислите, дали е добър трансфер ? Като идваше Илиан Илиев за треньор пак си писахме , че е едно да водиш клуб на село (образно казано), съвсем друго е да водиш/играеш в Левски или ЦСКА..та в този смисъл, какво очаквате от А.Огнянов ?, очевидно е левскарче момчето, но ако това е причина да играеш в Левски, нямаше да имате проблем със селекцията, нали така ? И още един въпрос: Според вас, Гари футболист за проби ли е ?

За Огнянов.. беше над нивото на съотборниците си, ама дали в Левски ще бъде поне на приемливо (като за надеждите на отбора) ниво не знам.

Гари.. ми всеки футболист може да бъде за проби .... или поне всеки от калибъра на футболистите, играещи в А група със сигурност. Ако не за друго за проверка на състоянието му в момента, все пак в момента тук мачове не се играят, а англичаните играят и може би искат да се уверят, че могат да го пуснат пълноценно в игра бързо.

Ама той не е казал, че го викат на проби, аз такова нещо не чух.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 яну 2014 16:51

Делянски, позволи мида не се съглася. В пазарната икономика всичко е позволено и нормално, и така трябва да бъде. при положение, че играчи на Левски са играли в ЦСКА , имаги тези неща по цял свят. И ако преминаване на играчи от вечни съперници един в друг може да се сметне за ненормално, то от един в друг отбор няма нищо страшно.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 яну 2014 17:16

Betchualeng Arnaikem написа:

Гари според мен не е слаб футболист. Има дрибъл, удар, що-годе прилично центриране и може да надиграва противникови защитници. Проблем е, че не подава много, а сам се опитва да завършва атаките, което дразни, като не успее.

Създава се едно впечатление, че играе като муха без глава, тича, дриблира, стреля, ама нищо. За да стане нещо трябват и стабилни съотборници също..

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 яну 2014 17:18

Serafim написа:Според мен на Родригес някой му мъти главата, дали агент, дали други, не знам. Няма логика да отказва проби и трансфер в Уес Хам. То в Левски без проби ли го дойде, не знам как се осъществи трансфера му.
Ако ще Уес Хам да изпаднат, пак ще взема повече пари, отколкото сега. Пък и с Левски я играе в ЛЕ, я не, за съжаление.

Сигурно агента му се опитва да го уреди с друг отбор и за това бият отбой.

А в Уест Хям дали въобще ще е титуляр? Не искал проби... Не иска щото ще го видят каква е ваденка. Той освен да тича бързо друго не може.

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 13 яну 2014 17:31

Гари е най-добрият в България и го знае. Ако Уест Хем искат да се спасят и да вземат парите от Премиър Лийг следващия сезон направо да дават 4-5 милиона лири стерлинги и да вземат чудовището от Ротердам !!!

Върни се в “Левски”