Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долу комунизма
Контакти:

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот Долу комунизма » 13 яну 2014 01:52

Betchualeng Arnaikem написа:
Безкомпромисен написа:макар че моралният закон ги е осъдил на най-тежките наказания!

На теб живота ти е стоварил ужасяваща присъда, от която погребението ще е избавление..

Ясно ми е защо плюете нашият водач Георги Жеков постоянно - защото ви е страха че ако БАП(Единствената антикомунистическа партия) дойде на власт , тогава всички ще понесете заслужената си наказателна отговорност! Успех г-н Жеков аз съм с вас и ви подкрепям, защото знам , че вие винаги ще вземета правилното решение!

Потребителски аватар
Долу комунизма
Контакти:

Мнениеот Долу комунизма » 13 яну 2014 01:55

Безкомпромисен написа:Потребителят Jurgen е комунистически доносник, който иска да бъда махнат от форумът, само защото изказвам лично мнение или най-точно казано казвам истината и разкривам комунистическите престъпления на яве и това го дразни явно! В това се убедих лично!Докога съм щял да бъда търпян? А защо не каже нищо за комунистите Виали , Чапаев, КНДР, Горд Комунист?Този ми стана ясен!Прави се на някакъв антикомунист и демократ , но всъщност си е чист комунист!

Значи ние антикомунистите трябва да внимаваме много с него, докато общуваме!И на мен ми прави впечатление , че се прави на антикомунист, но всъщност си е чист комунист!Такива за съжаление са много и те искат да пробият единствената антикомунистическа партия , но няма да стане!
ДОЛУ БКП!!!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 13 яну 2014 07:43

Жеков, твоето се нарича параноя и нагла простащина. Вече не си нито забавен, нито остроумен. Чиба от този форум :evil:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 13 яну 2014 12:59

Siegfried написа:Жеков, твоето се нарича параноя и нагла простащина. Вече не си нито забавен, нито остроумен. Чиба от този форум :evil:

Точно вие да ми говорите за простащина , дето ми пратихте картини на масови убийци не ви отива да ми говорите!Тук обсъждаме сериозни теми, разкриващи болшевшко-комунистическите престъпления!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 яну 2014 15:27

Alexx написа:Аз лично не съм напълно съгласен с всичко написано тук. Просто много анти-комунисти в България са се вкопчили в идеята,че капитализма е най-великото човешко постижение и изписват един тон университетска икономика(има разлика между реална и университетска), за да защитават сегашното положение неосъзнавайки порочна система, която няма нищо общо с учебниците и свободното предприемачество. Всъщност това е един корпоративен капитализъм(корпоратокрация) . Но причината да постна тази статия тук е,че тези хора имат някаква представа от икономика и имат някаква алтернатива, за разлика от Жеков, който се е вживял в един пещерен анти-комунизъм.

Виж сега. Първо.. антиКАКВО каза? Ако питаш 1 анти КОМУНИСТ (уж) антиКАКВО е всъщност ще ти запее за Тато, Сталин и т.н. С което ще докаже, че си няма понятие ЩО Е ТО КОМУНИЗЪМ.

Второ така наречените (съгласно горния извод мога да употребя този израз) антикомунисти автоматично приемат за комунист всеки, който не е съгласен с тях, независимо по каква причина, на каква тема и с какви доводи. Което означава, че те застават не само срещу комунисти или преструващи се на такива а и срещу всеки, който просто има собствено мнение. Оттам до сталинизма (ако бяха на власт тези хора) мисля е доооооооста близо?

Трето много от тези така наречени антикомунисти следват "модата", която странно как не утихва вече 25 години. Доста от тях ако утре осъмнем с автентичен режим тип Тато първи ще носят плакатите с лозунгите му.

Някога изродите са дискредитирали идеологията на комунизма и сега хората погрешно наричат типове като Сталин КОМУНИСТИЧЕСКИ управници. Хора като Жеков пък дискредитират антикомунизма и ще дойде време, когато благодарение на такива като него антикомунизма ще има славата на сляпо движение, поддържано от безумци, които хапят всичко и всеки.

Истината е, че идеологията, която и да е тя на този етап е безмислена. Хората не са дорасли да имат идеология. Много пъти са ми оспорвали това мнение, при това хора компетентни и умни, винаги им посочвам.. историята. А тя е една и съща и винаги е била една и съща. Хората следват модел, наложен от етичното ниво на вида като цяло и не са мръднали от този модел на практика от момента, в който са напуснали пещерите.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 яну 2014 15:43

Долу комунизма написа:г-н Жеков аз съм с вас и ви подкрепям, защото знам , че вие винаги ще вземета правилното решение!

Да сложиш портрет на Жеката на тавана над кревата си, като отвориш очи първото което видиш да е лика на Вожда ти.
Също така 5 пъти дневно, всъщност нека са 8 да се изрича молитва със следните насоки:
-за благополучие и вечен живот на вожда другаря Георги Жеков.
-за случайно докосване от вожда другаря Георги Жеков по време на митинг. Ако това се случи недей се къпа поне 3-4 седмици за да не отмиеш следата от святото докосване.
Молитвата се извършва след падане на колене на молитвена черга, като темето е опряно в земята, а ръцете са на тила. Молитвата задължително се извършва на висок глас.

Носенето на 2 (две) значки е задължително. На едната трябва да има надпис БАП с оранжеви букви на лилав фон, а на другата лика на другаря вожда Георги Жеков. Желателно е портрета да бъде също на лилав фон.

Всеки горд последовател на другаря вожда Георги Жеков трябва да носи отличителен знак под формата на вратовръзка на розови и кафяви квадрати за да се отличава от мръсното комунистическо простолюдие. Също така е желателно да носи опознавателна прическа, а именно гола глава с 2 кичура зад ушите. Добре е да бъдат боядисани в светлозелено за да ги забелязват отдалече мръсните комунистически престъпници и да се плашат.

Желателно е облеклото на истинските членове на БАП да се допълва от жълто сако с ярки оттенъци на този цвят и кафяви дънки, изпъстрени със светлосини звездички по тях. Под сакото може да се носи тениска с лика на другаря вожда Георги Жеков, но тя задължително трябва да бъде в оранжев цвят. В противен случай долна дреха не се предвижда.

Истинската униформа на Гвардията на другаря вожда Георги Жеков трябва да бъде допълнена от висока островърха лилава шапка с розови пискюли по нея, истински символ на БАП; също така и с всъдеходни гумени ботуши до коленете. Добре ще е от външната страна на ботушите да има отново лика на другаря вожда Георги Жеков.

Като признак на природна интелигентност, която е присъща на членовете на този велик култ към другаря вожда Георги Жеков всеки негов последовател трябва да носи също така стъклени очила с розов цвят, за предпочитане дебелината на стъклото да е поне 1.4 сантиметра.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 яну 2014 16:49

Betchualeng Arnaikem, системата при Тати,Тито,Сталин, Ким и други не е комунизъм,а държавен капитализъм. Аз това с се опитвам да набия в главите на хора като Жеков, които са пещерни анти-комунисти.
Капитализмът със свободен пазар е имало само в САЩ през 18-19 век. След този период в САЩ пазара се получават много монополи и олигополи(картели). И се създадоха мастодонти като , банковите консорциуми, медийите империи, "Кока-Кола". корпорациите добиващи енергоресурси и др., които са "частни стопанства", но практически позволяват на шепа хора да се "вплетат" в държавата и нейните институции и да им влияят според както им е изгодно.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 яну 2014 18:24

Alexx написа:Betchualeng Arnaikem, системата при Тати,Тито,Сталин, Ким и други не е комунизъм,а държавен капитализъм. Аз това с се опитвам да набия в главите на хора като Жеков, които са пещерни анти-комунисти.
Капитализмът със свободен пазар е имало само в САЩ през 18-19 век. След този период в САЩ пазара се получават много монополи и олигополи(картели). И се създадоха мастодонти като , банковите консорциуми, медийите империи, "Кока-Кола". корпорациите добиващи енергоресурси и др., които са "частни стопанства", но практически позволяват на шепа хора да се "вплетат" в държавата и нейните институции и да им влияят според както им е изгодно.

Аз това го знам, но е факт: в очите на хората комунизма е именно тоя държавен капитализъм, комбиниран с режими като на Тито, Сталин и Ким. Името на идеята е дискредитирано от тези лидери и последователите им.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Неутрален58
Контакти:

Мнениеот Неутрален58 » 13 яну 2014 19:50

Охо Жеков вече си има яростен последовател! :lol:
Според мен е въжможно Долу Комунизма да е просто върл антикомунист или да си прави ташак с Жеков! Третия вариант е да е второто аз на Жеков! :mrgreen:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 яну 2014 07:00

Неутрален58 написа:Охо Жеков вече си има яростен последовател! :lol:
Според мен е въжможно Долу Комунизма да е просто върл антикомунист или да си прави ташак с Жеков! Третия вариант е да е второто аз на Жеков! :mrgreen:

Потребител Долу Комунизма е истинско доказателство, че популярността на БАП нараства значително. Ето, през последните 6 месеца отбелязваме ръст от 1 член (споменатия потребител), което е увеличение с около.. 15%?!
С оглед на това можем да очакваме в близките години другаря Жеков да разполага с цял титулярен състав на футболен отбор членове на БАП (ФК Сафрид Панчарево) и да громи по всички махленски игрища комунизма!!
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”