Ивайло Петев (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Ивайло Петев (Фен тема)

Мнениеот D.Georgiev » 13 яну 2014 12:23

Parmalat написа:В следващата седмица на АЕЛ предстоят две много тежки изпитания. Другата седмица имат домакинство на Омония, а в сряда 22-и януари приемат Апоел в реванш за купата на страната.

Ето тук реално ще се прецени каква работа е свършил. Приносът на Петев за школата - 0. Знаем го колко разчиташе на младите момчета и изобщо колко са му способносите за развитие на футболисти.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 13 яну 2014 15:36

D.Georgiev написа:
Parmalat написа:В следващата седмица на АЕЛ предстоят две много тежки изпитания. Другата седмица имат домакинство на Омония, а в сряда 22-и януари приемат Апоел в реванш за купата на страната.

Ето тук реално ще се прецени каква работа е свършил. Приносът на Петев за школата - 0. Знаем го колко разчиташе на младите момчета и изобщо колко са му способносите за развитие на футболисти.

Знаем го Петев още от Б групата какви ги твореше, не наложи нито един млад футболист, изкара извън форма много от играчите, заби Бадема на пейката, когато най-му трябваше - мача с Левски и видяхме Кишада какви ги свърши!
За Европейските турнири няма да отварям дума, там знаем...
Все пак не мога да не отрека че есента на 2011 отбора имаше много приятно лице, дали на него или на Дерменджиев се дължеше , не знам..Оттам нататък отбора играеше все по- зле, пролетта на 2012 започнаха издънките, сезон 2012-13 спечелихме просто защото бяхме най-стабилния отбор и имахме най-малко грешки, не заради някакво превъзходство !
Петев работи с желание и хъс, това е видно, и затова се представя добре и в Кипър,
Най-силния отбор там е Аполон, който е сигурен шампион за мен,ако ги класира за евротурнирите ще е успех за АЕЛ
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 яну 2014 15:50

D.Georgiev написа:

Сори, че пак ще те апострофирам за Петев, но той взе двама юноши на миналата подготовка. Пускаше и Марем от време на време в игра. Не е кой знае какво, но чак нула не е редно да се казва, че му е приносът. Когато съм ходил на базата съм го виждал няколко пъти да следи тренировките или мачовете на малките.
За мен проблемът му беше неопитност и страх да не изпусне нивото, до което достигна. И може би това, че не съумя да се изгради като авторитет пред играчите. На Стоев съм му гледал само една тренировка, но ми направи впечатление, че беше малко дистанциран, докато помощниците основно водеха тренировката. Петев стоеше по-близо, подвикваше и може би стоеше едно ниво по-надолу за футболистите. Имаше приятелски отношения с тях и вариантът да ги скастря не можеше да се получи. И когато нещата забуксуваха, изпусна контрола.
За мен при определени условия Петев е много добър треньор. От него зависи дали с времето ще изчисти грешките и ще научи това, което му липсва. За голямо негово предимство мога да посоча това, че има истинска жажда за работа и не се занимава с глупости - интриги, скандали, паради и т.н. Бях чел, че на ръководителите в новия му отбор им направило впечатление, че не искал да види витрината с купите, а бързал да отиде на терена и да се види с играчите.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 13 яну 2014 18:30

tsonpen написа:
D.Georgiev написа:

Сори, че пак ще те апострофирам за Петев, но той взе двама юноши на миналата подготовка. Пускаше и Марем от време на време в игра. Не е кой знае какво, но чак нула не е редно да се казва, че му е приносът. Когато съм ходил на базата съм го виждал няколко пъти да следи тренировките или мачовете на малките.
За мен проблемът му беше неопитност и страх да не изпусне нивото, до което достигна. И може би това, че не съумя да се изгради като авторитет пред играчите. На Стоев съм му гледал само една тренировка, но ми направи впечатление, че беше малко дистанциран, докато помощниците основно водеха тренировката. Петев стоеше по-близо, подвикваше и може би стоеше едно ниво по-надолу за футболистите. Имаше приятелски отношения с тях и вариантът да ги скастря не можеше да се получи. И когато нещата забуксуваха, изпусна контрола.
За мен при определени условия Петев е много добър треньор. От него зависи дали с времето ще изчисти грешките и ще научи това, което му липсва. За голямо негово предимство мога да посоча това, че има истинска жажда за работа и не се занимава с глупости - интриги, скандали, паради и т.н. Бях чел, че на ръководителите в новия му отбор им направило впечатление, че не искал да види витрината с купите, а бързал да отиде на терена и да се види с играчите.

Всеки си има право на мнение. Помня колко ги викна двете момчета - защото му набиха канчето, че трябва да работи с по-младите в отбора. Помня и колко ги пускаше - Марен се появи в един мач без голямо значение. Ако ще и за ръчичка да ги води футболистите, Петев не можа да развие никого, възползва се от условията в отбора и от финансите които получаваше, отборът още от мината година има потенциала да реши битката за титлата далеч преди края. Да не говорим, че тогава мачове в ЕКТ нямаше благодарение на него. Тоест той със всички титуляри се справяше в първенството по същия начим, по който сегашния щаб с резервите. Изобщо не искам да си спомням...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 яну 2014 22:18

Нова победа за Петев в Кипър с 2-1 като гости на АЕК Ларнака.Това е трета поредна победа в първенството.Някой беше написал по-горе че Аполон са сигурни шампиони,но Петев ги победи като гост с 0-1 и има предиство в преките двубои,води с 2 точки пред тях и скоро ги приема като домакин АЕЛ в Лимасол.Засега препъни камък за Петев е АПОЕЛ Никозия.Някои медии писаха че е подписал със Станислав Генчев,а в трансфермаркета имаше интерес към Любомир Гулдан.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 фев 2014 19:14

Нова победа за Ивайло Петев 2-0 срещу Неа Саламина.
[center]R.I.P[/center]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 03 фев 2014 11:14

Генчев май вече е там според transfermarkt. Ако влезе във форма и се впише с него ще са още по-стабилни.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 фев 2014 19:31

entwickler написа:Генчев май вече е там според transfermarkt. Ако влезе във форма и се впише с него ще са още по-стабилни.

Да даже е влязъл в игра в 75-тата минута в последния мач.
[center]R.I.P[/center]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 10 фев 2014 09:37

Днес играят и имат шанс да дръпнат с 4 точки май.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 11 фев 2014 12:44

entwickler написа:Днес играят и имат шанс да дръпнат с 4 точки май.

И ето че са успели :). Браво!

Върни се в “Архив”