D.Georgiev написа:Parmalat написа:В следващата седмица на АЕЛ предстоят две много тежки изпитания. Другата седмица имат домакинство на Омония, а в сряда 22-и януари приемат Апоел в реванш за купата на страната.
Ето тук реално ще се прецени каква работа е свършил. Приносът на Петев за школата - 0. Знаем го колко разчиташе на младите момчета и изобщо колко са му способносите за развитие на футболисти.
Сори, че пак ще те апострофирам за Петев, но той взе двама юноши на миналата подготовка. Пускаше и Марем от време на време в игра. Не е кой знае какво, но чак нула не е редно да се казва, че му е приносът. Когато съм ходил на базата съм го виждал няколко пъти да следи тренировките или мачовете на малките.
За мен проблемът му беше неопитност и страх да не изпусне нивото, до което достигна. И може би това, че не съумя да се изгради като авторитет пред играчите. На Стоев съм му гледал само една тренировка, но ми направи впечатление, че беше малко дистанциран, докато помощниците основно водеха тренировката. Петев стоеше по-близо, подвикваше и може би стоеше едно ниво по-надолу за футболистите. Имаше приятелски отношения с тях и вариантът да ги скастря не можеше да се получи. И когато нещата забуксуваха, изпусна контрола.
За мен при определени условия Петев е много добър треньор. От него зависи дали с времето ще изчисти грешките и ще научи това, което му липсва. За голямо негово предимство мога да посоча това, че има истинска жажда за работа и не се занимава с глупости - интриги, скандали, паради и т.н. Бях чел, че на ръководителите в новия му отбор им направило впечатление, че не искал да види витрината с купите, а бързал да отиде на терена и да се види с играчите.