Син до гроб_ написа:Жълти шушумиги, няма ли да разберете най-сетне ,че сте в миманса и хората си правят ташак с вас? Некъпани анархисти с шарени, лепкави гребени! Утайката на Пловдив.
botev/viewtopic.php?f=7&t=170657&st=0&sk=t&sd=a&start=10
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Син до гроб_ написа:Жълти шушумиги, няма ли да разберете най-сетне ,че сте в миманса и хората си правят ташак с вас? Некъпани анархисти с шарени, лепкави гребени! Утайката на Пловдив.
terata написа:Кировец написа:Serafim написа:Според мен на Родригес някой му мъти главата, дали агент, дали други, не знам. Няма логика да отказва проби и трансфер в Уес Хам. То в Левски без проби ли го дойде, не знам как се осъществи трансфера му.
Ако ще Уес Хам да изпаднат, пак ще взема повече пари, отколкото сега. Пък и с Левски я играе в ЛЕ, я не, за съжаление.
Сигурно агента му се опитва да го уреди с друг отбор и за това бият отбой.
А в Уест Хям дали въобще ще е титуляр? Не искал проби... Не иска щото ще го видят каква е ваденка. Той освен да тича бързо друго не може.
Мхм, то щото друго не може затова колкото мача има, толкова голове и асистенции е записал.Що трябва с всяко мнение да показваш колко си прост не ми е ясно.
Споко, всички те знаят не се напъвай.
black sea написа:Фен4етата на Путяф как се активизираха, не е истина...Мафиотско-турски подлоги, махайте си жълто-4ерните о4илца, тъпаци продажни...
kuto написа:Жалко такава голова машина по-добър отМеси Роналдо и Рибери взети заедно!Ах забравих това е само в главите на жълтитеОЛИГОФРЕНИ с мания за величие!!!
Виктор 1914 написа:Локо ПД колкото и да са бедни, осакатени и т.н. винаги са по-добре от Ботев Сопот!
Сопотските мишки в момента имат много пари и пак са зад Локо....
Andrew Eldritch написа:Холокост – различен поглед върху историята
Моля модераторите да вземат мерки. Такава тема е срам за всеки нормален форум.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Andrew Eldritch написа:Холокост – различен поглед върху историята
Моля модераторите да вземат мерки. Такава тема е срам за всеки нормален форум.
Такива прости и неуки потребители като теб са по-голям срам, ама и за това се иска акълНа всичкото отгоре и доносник
natopor4en написа:Смърт за демонократичните изчадия. Смърт за всички диверсанти с анти-републикански действия. Белене ви зове. мухахахаха Вечна слава на великите ДС милиционери. Вечна слава на лагера "Белене". Вечна слава на Милко Балев.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта