ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- 

гражданин от село
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014
Учи се в мачове не на тренировки.Ако трябва ще ти викнат,зашлевят зад врата,ще те кажат къде да стоиш и как да усетиш играта.На тренировка не става.Не сме като едно време да купуваме готови играчи или попадение свободен от вън или посредствен такъв от нас.Другото е стари пушки на изживяване,но те са до 1-2 год.

- Red Warrior
- Контакти:
Това за Пламен Крумов не ми се вярва. Няма логика освен, ако не сме решили да правим компот от крила. За Венци Христов признавам, че нямам достатъчни наблюдения. В клипчетата вкарва хубави голове, но....не знам. За него да казват хората, които имат повече впечатления. На мен леко ми се губи по терена, но съм го гледал прекалено малко. Други като Хазуров, Делев и подобни - не благодаря. Ако ще са те, по-добре да играе Долапчиев. Говоря сериозно.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
						- Logical person
- Контакти:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=396815
"Кьолн иска да се отърве от Миливое Новакович"
Ако го дават без трансферна сума, да го вземаме 

Няма да ни се отрази зле
  Няма да ни се отрази зле   

Няма да ни се отрази зле
  Няма да ни се отрази зле   

Logical person написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=396815

Няма да ни се отрази зле

Той никога няма да се навие на 7000 евро заплата, със сигурност ще има предложения за в пъти повече пари.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
						I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Вече и селекция за ветераните ли ще се прави? Не е сериозно играч на неговата възраст да се взима, при положение, че има в отбора над 10 застаряващи играчи.

- Red Warrior
- Контакти:
Новакович сигурно вече е свършил с футбола. Аз съм за това, ако не намерим качествен нападател да се разчита на Долапчиев, Чочев и Бадема. Няма смисъл от нови Морейри, Кировци и Садибета, които вкарват по един гол на полусезон.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
						- Червени_шампиони
- Контакти:
Кировец написа:гражданин от село написа:Ама,те нашите са безценни!
Имаме 6 футболиста над 30 години - Колев, Янчев, Петров, Гъргоров, Попов, Илиев. Те на практика са безценни, защото в тази си възраст не могат да доведат до финансови постъпления. Тези хора трябва да помогнат за подмладяването на отбора.
Стоян Колев след лятото най-вероятно се пенсионира, Тошко Янчев също, освен ако не е решил да си поднови договора, но не виждам с какво може да ни помогне вече, Марто почти сигурно няма да е при нас другия сезон и се връща в Англия, за да е със семейството си.
Red Warrior написа:Това за Пламен Крумов не ми се вярва. Няма логика освен, ако не сме решили да правим компот от крила. За Венци Христов признавам, че нямам достатъчни наблюдения. В клипчетата вкарва хубави голове, но....не знам. За него да казват хората, които имат повече впечатления. На мен леко ми се губи по терена, но съм го гледал прекалено малко. Други като Хазуров, Делев и подобни - не благодаря. Ако ще са те, по-добре да играе Долапчиев. Говоря сериозно.
Пламен Крумов е играл предимно, като десен бек в Берое.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
						[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Пламен Крумов пък твърди, че не е подписвал с нас 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Стоян Колев след лятото най-вероятно се пенсионира, Тошко Янчев също, освен ако не е решил да си поднови договора, но не виждам с какво може да ни помогне вече, Марто почти сигурно няма да е при нас другия сезон и се връща в Англия, за да е със семейството си.
Стоян Колев според мен , може да играе до 41-2 години, много добър вратар, ако заплатата му е в разумни размери и не натоварва бюджета сериозно, не виждам защо да се отказва или да не му подновим договора. Черни при сегашната конкуренция пусна левашки голове,а ако му вземат резерва на 20 години, какво ниво да гони . Имаме най-добрите вратари от всички отбори, но не ги използвахме рационално..Марто при една добре проведена зимна подготовка ще си бъде познатата класа, очаквам много от него напролет, както и от Янчев. След края на шампионата трябва да се мисли за заместници в по-дълга перспектива.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Сега гледам цената на Берарди, който снощи вкара 4 на Милан...10 млн. евро, а е 19 годишен..най-скъпият футболист на Сасуоло. Какво пречи и ние да си залагаме на Долапа, може пък да изскочи заек от тази трънка 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ