Велизар Попов - Вън

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Re: Велизар Попов - Вън

Мнениеот зеленобелия » 04 ное 2009 21:10

Най-голямата грешка на собствениците е че излъгаха цялата общественаост за строежа на стадиона.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 06 ное 2009 17:56

зеленобелия написа:Най-голямата грешка на собствениците е че излъгаха цялата общественаост за строежа на стадиона.

По-голямата е, че излъгаха за реалните си амбиции, чрез клуба. Няма да забравя клетвите на кап. Николаев..
Клубът е единствено средство за постигане на други користни цели. На който не му е ясно, да слезе малко на земята. И кои са тези, дето харесват ТИМ? Има ли такива? Трябва да са големи идиоти.. Все едно в Дупница да обожават братята Галеви и т.н. Всичко е заради Алея първа. Подписахте, нали? Искате европейски град? Честно, овчата мисъл продължава да ме диви.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 ное 2009 20:10

ЧерноМореВарна написа:
зеленобелия написа:Най-голямата грешка на собствениците е че излъгаха цялата общественаост за строежа на стадиона.

По-голямата е, че излъгаха за реалните си амбиции, чрез клуба. Няма да забравя клетвите на кап. Николаев..
Клубът е единствено средство за постигане на други користни цели. На който не му е ясно, да слезе малко на земята. И кои са тези, дето харесват ТИМ? Има ли такива? Трябва да са големи идиоти.. Все едно в Дупница да обожават братята Галеви и т.н. Всичко е заради Алея първа. Подписахте, нали? Искате европейски град? Честно, овчата мисъл продължава да ме диви.

Аз не подписах не знам за теб.....Но знам, че доста от нашите фенове харесват ТИМ, а председателя на фен клуба знаем, че е в близки отношения с тях.....

Върни се в “Черно море”