Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот CTAHKO » 12 яну 2014 17:22

Луда работа 8-) Това Хасково продължава да ме изумява :lol: Все си мисля, че няма какво да ме изненада и все ме опровергава :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 яну 2014 17:28

CTAHKO написа:Луда работа 8-) Това Хасково продължава да ме изумява :lol: Все си мисля, че няма какво да ме изненада и все ме опровергава :lol:

Какво се случва при вас ?

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 12 яну 2014 17:31

fr3ak_boy написа:
berbatov написа:Миналото на Българя е велико, Българино! Няма такава история в целия свят като нашта. История на борби, преходи, предателства и величие. Българите не сме толкова лоши както си мислиш. Мошем много и като се решим няма кой да ни спре

Да съм отрекъл, че е велико?
Българите не сме никак лоши, но днес сме жалко подобие на онези велики българи, за които говори историята. Нима смяташ, че има някой далновиден управник като Калоян или Стефан Стамболов? Или пък има човек като Левски, който да поведе българите?

Няма кой да ни повежда и няма за какво. Сега сме в Европейската империя, както сме били в Римската, Византийската, Отоманската и Съветската. Няма да говорим за войни, битки, герои, ханове, царе, боляри и хайдути. Не малко чуздоземци сме изклали и не малко кръв е текла по Българските земи. Сега сме в момент на изчакване докато великите сили\\\\\\\\\\\\\\\&яуот; се разберат.. имат си проблеми и те от всички страни..
Ще дойде момент да атакуваме и тогава няма значение кой е на власт в БГ , а водачи като Аспарух и Калоян ще се намерят ;)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 12 яну 2014 17:33

Някой може ли да ми намери кабел за тази мишка Изображение
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 12 яну 2014 17:35

berbatov написа:
fr3ak_boy написа:
berbatov написа:Миналото на Българя е велико, Българино! Няма такава история в целия свят като нашта. История на борби, преходи, предателства и величие. Българите не сме толкова лоши както си мислиш. Мошем много и като се решим няма кой да ни спре

Да съм отрекъл, че е велико?
Българите не сме никак лоши, но днес сме жалко подобие на онези велики българи, за които говори историята. Нима смяташ, че има някой далновиден управник като Калоян или Стефан Стамболов? Или пък има човек като Левски, който да поведе българите?

Няма кой да ни повежда и няма за какво. Сега сме в Европейската империя, както сме били в Римската, Византийската, Отоманската и Съветската. Няма да говорим за войни, битки, герои, ханове, царе, боляри и хайдути. Не малко чуздоземци сме изклали и не малко кръв е текла по Българските земи. Сега сме в момент на изчакване докато великите сили\\\\\\\\\\\\\\\&яуот; се разберат.. имат си проблеми и те от всички страни..
Ще дойде момент да атакуваме и тогава няма значение кой е на власт в БГ , а водачи като Аспарух и Калоян ще се намерят ;)

Какво изчакваме? Циганизацията на нацията? Деградацията на обществото? Бягането на всички мозъци в чужбина? Проблеми още много, но няма решение, а преди винаги ще се намери някой да вземе решението и да направи промяната. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 12 яну 2014 17:39

CTAHKO написа:Луда работа 8-) Това Хасково продължава да ме изумява :lol: Все си мисля, че няма какво да ме изненада и все ме опровергава :lol:

Брей това Хасково като един хобит ! И след 100 години пак ще те изненада !
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 яну 2014 17:40

ЕМИЛ написа:

Какво се случва при вас ?

Снощи затвориха едно заведение заради бомба :shock: :) Голям филм беше :lol: Полицаите изнесоха 500-600 човека за няма и 5 минути на улицата. Райони се отцепват, сапьори идват...абе наистина луда работа :lol: А ние с колегите от заведението се напихме от мъка :lol: Преди това пък, на работата се запознах с турчин, който е с еврейско име :lol: И не само че е еврейско, ами е и библейско :lol:

П.П. Аз и за това писах, че ще влезнем в новините, ама си траят за сега.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 12 яну 2014 17:46

И Сити започнаха да капят като круши Агуеро контузен... като гледам Насри как излезна и той сигурно 1 месец няма да играе...улесни се доста задачата на Барса :mrgreen:

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 12 яну 2014 18:25

shumkar_44 написа:"Съществуват три типа неутрино, всяко свързувано със зареден лептон: електронно, мюонно и тау неутрино. Електронното неутрино е предложено през 1930 г. от австрийския физик Волфганг Паули за обясняване на липсвуващата част от енергията при бета-разпада - форма на радиация. Паули заключава, че в резултата трябва да има и трета частица, която не взаимодействува достатъчно силно, и затова не може да бъде детектирана."

(Не помня книгата, за съжаление)

ВЕЛИК Е ВЕ :lol: :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 яну 2014 18:27

Ако мъжете имаха цикъл :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=n81NnNs-utI[/youtube]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”