Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Иртиш Павлодаров
Контакти:

Re: Възможно ли е Батков...?

Мнениеот Иртиш Павлодаров » 12 яну 2014 14:19

metodito написа:
ЕМИЛ написа:В смисъл да се усети ,че Левски трябва да произвежда футболисти и след това да ги продава за много пари ?

Не само да ги произвежда. Гари е продукт на Фейеноорд. Гарата, Бардон, Тасевски, Жо - чудесни кинти им взе, а единствено за Жо дето се поизръси и за Дарко, но не беше кой знае какво.

В смисъл - продава играч за милион, взема за 300 000 разбира се, но за 300 000 всъщност може да намери нещо сносно. Продава го после тоя за милион - примерно, ако е млад, и те така... Ние гледаме нормален футбол с качествени футболисти - не, свършили за футбола свободни агенти и нормална игра, която подхожда на клуб като "Левски", а не Ботев Враца да идва и да ни правят преса в нашето поле.

И публиката ще се върне тогава, и нервите ще се поуспокоят, и новия Топчо ще имаме, и новия Гонзо, защото едно е да играеш пред 12 000, друго пред 1000.

:) :) :) Много си наивен,да не казвам т*п :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 яну 2014 14:23

Бюджета на Левски е минимум 10 млн. лева на година,за 10 год.(периода за който смятате приходите), са 100 млн.Нали не мислиш,че клубът е генерирал такива приходи от трансфери,билети,спонсори и т.н.

Ми не знам. Ако смятаме от 2004... от трансфери навън са не по-малко от 12-13 млн. в евро, отделно от участие в евротурнири (освен спечелените пари за участие и точки, рекламни права и тв права (та ние играхме с Барса, на която хората плащат да гледат и тренировките сигурно и на Челси, не забрявай и Пул, и Удине, и Лацио, ЦСКА Москва), а също и от 50 000 зрители на поне 10 мача в тези години), няма как да ги изчисля, защото има много условности (като кризата), но по-малко 30-35 млн, едва ли са. 10 млн. да речем от МТел и още десетина от странични спонсори (над 3 млн само от ВТБ), може би сметката ще излезе, че и бая горница да остане, защото лева в последните 10 години няма една стойност.

Но както казах има доста условности и тези числа може да са много нагоре в действителност, или много надолу.
Последна промяна от metodito на 12 яну 2014 14:31, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 яну 2014 14:24

Иртиш Павлодаров написа: :) :) :) Много си наивен,да не казвам т*п :lol: :lol: :lol:

Ти па си Ален Делон.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 12 яну 2014 14:25

metodito написа:Как мислите: възможно ли е Батков, след като мине атаката срещу него (ако има такава) и той вземе, че запази "Левски" (ако вече не е на друг), да погледне трансфера на Вутов, да види паричките от преминаването на Гари в (предстоящото) Уест Хям и да си каже: "Бе, то имало смисъл в тая работа..." :mrgreen:

Да знам, че леко нелепо звучи въпроса, но трябва, дявол да го вземе да търсим оптимистичното. Много сме против продажбата на двамата (и особено на "синьото" дете), но днес футбола е пари. Не, той не е просто пари, а много пари. Защото, ако и Владо се беше съгласил да отиде в Китай, а знаем как плащат онези, Батков сега нямаше да го разнасят по медиите как не бил платил не знам си колко заплати, как нямало пари за стадион и не знам си какво. Та той спокойно с парите на Мтел и тези от трансфери може да върже бюджета за 2014-та.

Нито той, нито онзи ЕУегантния с мазната коса разбират от бизнес, знам това, но все си мисля, че може да има промяна.

Личното ми мнение е, че АКО има атака към него (а не е поредната далавера в стил "Казанската афера"), то той ще устои на нея - просто е супер хлъзгав тоя човек. И това за нов президент просто го забравете - тоя от бизнес не разбира, ама далаверата е в кръвта му. Та затова ми е и въпроса: възможно ли този човек и хиените около него да се осъзнаят, че държат в ръцете си машина за пари, а искат от нея да прави кафе. Нужно е ей толко - нюню - за да тръгнат нещата нагоре, и разбира се толкова пак, за да се сринат, разбира се, но, дявол го взел, къде ни е оптимизма?!

Доколкото си спомням след мача с Лудогорец (през пролетта)Г.Ганчев каза ,че Левски има нов собственик.

П.С. Даже и показваше някакви смс-и..............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 12 яну 2014 14:31

Син до гроб_ написа:Цели десет юноши ще се бъдат привлечени от школата в първия тим на Левски за пролетния полусезон. Това разкри треньорът на "сините" Антони Здравков. Това са Александър Любенов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Владислав Мисяк, Илия Димитров, Деян Иванов, Стивън Петков, Мики Орачев, Галин Ташев и Божидар Краев. Борислав Цонев вече има мачове за първия тим, а записани минути имат също Радослав Цонев и Димитров. "Десет души от юношеските формации ще бъдат в отбора през пролетта. Това са Александър Любенов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Владислав Мисяк, Илия Димитров, Деян Иванов, Стивън Петков, Мики Орачев, Галин Ташев, Божидар Краев", разкри на днешната си пресконференция Здравков. "Тези, които са набор '95 и 96, ще дойдат и на лагерите с нас. Ще имат пълно поле за изява в тренировки и контроли. Ташев и Краев, които са по-малки, ще останат да тренират в София и да играят контроли със своите възрасти. След това отново ще бъдат привлечени в първия отбор. Това разграничение се прави, тъй като подготовката ни ще бъде доста по-различна и по-тежка. Те все още растат и не е удачно да бъдат претоварвани. В контролите ще могат да играят по 10 или 15 минути, а аз предпочитам да не губят ритъм", допълни той.

От тези 10, поне 5 да покажат качества и да заиграят: ето ти ги по примера на Вутов 4-5 милиона. Примерно.

Големите отбори имат многобройни и грамотни скаути по цял свят.Малко вероятно е да изпуснат млади и евтини
таланти и ние да ги вземем.Така че такава търговия е малко вероятна.Виж обратното да купим за много пари дърво
е по-често срещано.Тук май надуват продажната цена за да оправдаят мръсните пари после.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 яну 2014 14:32

teerr написа:
metodito написа:Как мислите: възможно ли е Батков, след като мине атаката срещу него (ако има такава) и той вземе, че запази "Левски" (ако вече не е на друг), да погледне трансфера на Вутов, да види паричките от преминаването на Гари в (предстоящото) Уест Хям и да си каже: "Бе, то имало смисъл в тая работа..." :mrgreen:

Да знам, че леко нелепо звучи въпроса, но трябва, дявол да го вземе да търсим оптимистичното. Много сме против продажбата на двамата (и особено на "синьото" дете), но днес футбола е пари. Не, той не е просто пари, а много пари. Защото, ако и Владо се беше съгласил да отиде в Китай, а знаем как плащат онези, Батков сега нямаше да го разнасят по медиите как не бил платил не знам си колко заплати, как нямало пари за стадион и не знам си какво. Та той спокойно с парите на Мтел и тези от трансфери може да върже бюджета за 2014-та.

Нито той, нито онзи ЕУегантния с мазната коса разбират от бизнес, знам това, но все си мисля, че може да има промяна.

Личното ми мнение е, че АКО има атака към него (а не е поредната далавера в стил "Казанската афера"), то той ще устои на нея - просто е супер хлъзгав тоя човек. И това за нов президент просто го забравете - тоя от бизнес не разбира, ама далаверата е в кръвта му. Та затова ми е и въпроса: възможно ли този човек и хиените около него да се осъзнаят, че държат в ръцете си машина за пари, а искат от нея да прави кафе. Нужно е ей толко - нюню - за да тръгнат нещата нагоре, и разбира се толкова пак, за да се сринат, разбира се, но, дявол го взел, къде ни е оптимизма?!

Доколкото си спомням след мача с Лудогорец (през пролетта)Г.Ганчев каза ,че Левски има нов собственик.

П.С. Даже и показваше някакви смс-и..............

Ганчев като е отворен защо не каза от кой е SMS, a и С.Диков го видя :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 яну 2014 14:43

Според мен Батков ще си вземе шапката след честването на 100 годишния юбилей
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 яну 2014 14:48

Кой ви излъга,че Батков бил зле финансово ? Като не знаете нещо,не дрънкайте глупости.Имам много добър приятел,който му е лична охрана и ми е разказвал "колко е зле финансово" и каква ламя е...И кфа е тая тъпа тема.Щял да види смисъла ? Ти в час ли си бе мен,той ако знае един футболист,че ще го продаде за тройно повече пари мислиш ли,че ще се откаже...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 яну 2014 15:01

Ти в час ли си бе мен,той ако знае един футболист,че ще го продаде за тройно повече пари мислиш ли,че ще се откаже...

Бе не помня много случаи, в които се е вкарвал - Гара, Гари, Тасевски, Бардон, Домо, Жо, Зе, сега с малкия, Гонзо, който продаде не един път :mrgreen: , Телкийски, Топчо, Иванков, Кривия... да продължавам ли. Той да смята може.
Последна промяна от metodito на 12 яну 2014 15:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 12 яну 2014 15:02

Drunken_Master написа:Кой ви излъга,че Батков бил зле финансово ? Като не знаете нещо,не дрънкайте глупости.Имам много добър приятел,който му е лична охрана и ми е разказвал "колко е зле финансово" и каква ламя е...И кфа е тая тъпа тема.Щял да види смисъла ? Ти в час ли си бе мен,той ако знае един футболист,че ще го продаде за тройно повече пари мислиш ли,че ще се откаже...

Аз имам приятел, който е лична охрана на Ахмед Доган и ми каза че е голям патриот и ДПС е създадена за доброто на България :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “Архив”