wolf написа:leoric написа:Стоук не купиха ли Бътланд? Може и него да пуснат. Колкото до мача, тази година чупим рекорди и прекъсваме антирекорди, така че очаквам победа на тая нива, наречена Британия.
Не знам, но помня че беше голям рев да се купи Бътланд, а сега не се е наложил дори там

Да ,голям рев ревахте . А момчето в момента е трети вратар в Стоук .

И не само за него ревахте ,само като се сетя за какви феномени ревахте през тия три години и ми става лошо. И за това ,не пестяхте псувни по мой адрес ,тъй като аз не ги исках въпросните феномени .Само като му погледнах на Бътланд ,тогава колко гола беше допуснал във вратата си през сезона и ми стана лошо .
При вас ,феновете на Ливърпул по форумчетата се нагледах на сумати смехории,парадоски ,сектанстско и извратено мислене .
Ако някой дървен философ по останалите сектантски форумчета или някоя легенда ,примерно каже Бътланд е човека ..се започва масово едно повтаряне като папагали целогодишно.

Искаме Бътланд ,искаме Бътланд ..а защо го искате и вие не знаете ,дори не сте ги гледали повечето играчи,които искате ,но щом някой дървен филосф или легенда го иска ,значи и вие сте с масовото мнение

Аз съм убеден ,че нито Бътланд бяхте гледали ,нито примерно Конър Уикъмб ,който също искахте( в ливърпул-българия ,отнесох сумати псувни и за него и го изкараха новия Шиърър а в момента е 15ти вариант за нападател в Съндърланд ) .
Веднага влизате в масовото мнение ,тъй като нямате собствено може би. Смях.
От две години слушам и за дефанзивния халф. Един ,като започне да повтаря като папагал ,че иска дефанзивен и всички го последват .

Аз не виждам проблем кой знае какъв с Лукас и май и Роджърс не вижда ,като гледам. Колко гола са станали заради него ? И колко заради Шкъртел примерно ? Мисля ,че няма място за сравнение . Но Шкъртел е вашия любимец и за него ме псувахте толкова време ,докато не му зачестиха грешките и не прогледнахте.
За Суарес същата работа .Един като каже ,тоя е еди си какъв и масово се започва. Диемаджии го плюха плюха и вие ги повтаряхте. Смях.
И това и по улиците го слушам.Идва ония ден едно момче с фанелката на Ливърпул да играе в един турнир и ми вика ,абе Суарес не целува фанелката не го искам . Цял ден се смях . Това е сектантско . Вие не гледате класата а некви странични неща .
Мвила бил много по класен от Лукас ?! Айде бе ? Тук отново не съм сигурен ,че вие сте гледали някога Мвила .
Искали някой здрав негър на тоя пост .А тоя негър ,дали ще има акъла и техниката да спира и подава правилно топката и навреме и да я търси от защитата на правилната позиция . Този пост е много отговорен и трябва да не се бърка топката .Лукас се справя с това.
Изобщо ,сектанстските и смешни примери с вас са хиляди и това само за 3 години .

Преди това никога не бях влизал във форум . Останах потресен .И за Далглиш и за неговите трансферчета,като се сетя и ми става лошо . Изобщо ,за вас мога цяла книга да напиша.
Дори и да сте прави в исканията си ,СМЕШНОТО Е, че всички изведнъж влизате в масовото мнение и в повечето случаи грешното мнение на легенди ,на дървени философи или на некадърните паляци от диема и се нахвърляте на всеки ,който има различно мнение .УжасТ.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.