Среден вариант при него изобщо не съществува! Което естествено е добре дошло за Манчестър Юнайтед.... Освен че сме и доста непредвидими(в игрово отношение),но и сме един от най-добрите гости през този сезон
ВЛ:Челси-Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ:Челси-Манчестър Юнайтед
Любопитно ми е,дали Жозе пак ще излезе със схема 4-6-0 или този път ще се направи на мъжага,пускайки някаква свръхатакуваща формация!?
Среден вариант при него изобщо не съществува! Което естествено е добре дошло за Манчестър Юнайтед.... Освен че сме и доста непредвидими(в игрово отношение),но и сме един от най-добрите гости през този сезон
- manutd legeng
- Контакти:
фаворитите са до преди мача!
Което е твърде условно,понеже Шампиона защитава титлата си
Няма толкова форуми които да поемат комплексите от дългогодишната хегемония!
Няма толкова форуми които да поемат комплексите от дългогодишната хегемония!
на моста играем трудно ,ама все пак 0:1
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Този път се надявам на 2-ка 
Много обичам другите отбори да ни подценяват и да ни отписват.Определено сме аутсайдери в този мач,но може би ще ги изненадаме ище грабнем 3 точки аз вярвам в това.Дано се върне Руни.Дано вече Мойс пуска Кагава зад нападателя вижда се,че там е неговата позиция.

Гласувах за Челси в анкетата, но ако Рууни се възстанови и играе, мача става троен. Даже си мисля, че Манчо може да бият
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Mou shte izleze defanzivno I shte igrae za X. Edno hubavo derbi ne e napravil... 
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]
Laleff написа:Mou shte izleze defanzivno I shte igrae za X. Edno hubavo derbi ne e napravil...
Сигурен съм,че Челси няма да подходят с лека ръка към мача и ще са концентрирани за победа.Но ние също искаме победата.Така,че победа и толкова.

Не съм оптимист за този мач. Ще кажа Х 2:2