Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Laetitia » 11 яну 2014 02:16

Успех на Антонио в Италия. Може би това бе перфектният момент за него да излезе в чужбина и да се развие, макар да ми се искаше да наблюдавам израстването му в Левски. Дали ще стане звезда, или поредният пропилян талант - зависи само от него.

Колкото до евентуалния ни нов нападател, не крия разочарованието си от перспективата деветката, носена от Гунди, да бъде наследена от Божи, ама какво да се прави...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 11 яну 2014 14:50

Laetitia написа:Успех на Антонио в Италия. Може би това бе перфектният момент за него да излезе в чужбина и да се развие, макар да ми се искаше да наблюдавам израстването му в Левски. Дали ще стане звезда, или поредният пропилян талант - зависи само от него.

Колкото до евентуалния ни нов нападател, не крия разочарованието си от перспективата деветката, носена от Гунди, да бъде наследена от Божи, ама какво да се прави...

недейте толкова да фетишизирате който и да било, дори Гунди. Ако той живееше в днешно време, съвсем не съм убеден, че щеше да живее така аскетски както по онези времена... Както е казал народа- "Всяко нещо- с времето си..." Лично моето мнение е, че играчи от типа на Божинов са крайно необходими за отбор като Левски. Остри, борбени, бързи и физически- много "яки копелета". Мекотели като Цецка Генкова, Митка Макриева и т.н. нямат място в отбора ни. А що се отнася до живота на играчите извън терена- ми е все тая. Важното е да играят силно и се раздават до "последен дъх" за Левски, пък ако щат по цели нощи да лупкат плеймейтки и да поркат като за последно...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 яну 2014 15:25

santiliana написа:
Laetitia написа:Успех на Антонио в Италия. Може би това бе перфектният момент за него да излезе в чужбина и да се развие, макар да ми се искаше да наблюдавам израстването му в Левски. Дали ще стане звезда, или поредният пропилян талант - зависи само от него.

недейте толкова да фетишизирате който и да било, дори Гунди. Ако той живееше в днешно време, съвсем не съм убеден, че щеше да живее така аскетски както по онези времена... Както е казал народа- "Всяко нещо- с времето си..." Лично моето мнение е, че играчи от типа на Божинов са крайно необходими за отбор като Левски. Остри, борбени, бързи и физически- много "яки копелета". Мекотели като Цецка Генкова, Митка Макриева и т.н. нямат място в отбора ни. А що се отнася до живота на играчите извън терена- ми е все тая. Важното е да играят силно и се раздават до "последен дъх" за Левски, пък ако щат по цели нощи да лупкат плеймейтки и да поркат като за последно...

На мен като стил Макриев и Божинов ми изглеждат еднакви!Божинов разбира се е класи от горе или по-скоро беше!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 12 яну 2014 01:41

Абе не знам защо, но на мен ми се струва, че не са лоши футболистите ни, но просто някой не могат да покажат това което могат. Основна причина за мен е липсата на креативни халфове, играчи които да могат да правят извеждащи пасове, двойни подавания, самостоятелни пробиви. Единия с по-дефанзивни функции-тип Ричард или Грийн, другия по-офанзивен като Бардон или Тасевски. От липсата на такива футболисти страда играта на целия отбор, а от там и на отделни други футболисти. Защо Генков вкарваше като луд в Локо Сф, а сега не може? Макриев също е футболист с над около 100 гола в кариерата си досега. Сега ли им се изпариха головите умения. Просто тук няма кой да им създава головите положения, кой да им дава извеждащи подавания. Бързината на Гари също можеше да се използва много по-ефективно при тези обстоятелства. Защитата също страда от пробойните в средата на терена. Перес за мен не е никак лош защитник-има добър дълъг пас и не лошо пласиране. Д. Димов също го харесвам-играе с много хъс и желание и рядко допуска груби грешки. Мюлдер също не е лош футболист, Туре също. Остана Гаджев, който също е добър футболист, но е самотник в средата на терена и от там страда и неговата игра. В някой от мачовете в които Старокин се представи на едно прилично ниво като халф и отбора изглеждаше по съвсем различен начин и резултатите бяха на лице. В случая голямото разочарование е Бру, за който много хора казват, че е добър футболист, но не показва дори 20% от това което може-въпроса е защо и въобще ще покаже ли някога нещо повече.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 яну 2014 01:43

plamenst7 написа:Абе не знам защо, но на мен ми се струва, че не са лоши футболистите ни, но просто някой не могат да покажат това което могат. Основна причина за мен е липсата на креативни халфове, играчи които да могат да правят извеждащи пасове, двойни подавания, самостоятелни пробиви.

Хем не са лоши футболистите, хем липсват креативни халфове, то ест креативните халфове са ви лоши/слаби и трябва се сменят.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 12 яну 2014 02:04

BadBoy написа:
plamenst7 написа:Абе не знам защо, но на мен ми се струва, че не са лоши футболистите ни, но просто някой не могат да покажат това което могат. Основна причина за мен е липсата на креативни халфове, играчи които да могат да правят извеждащи пасове, двойни подавания, самостоятелни пробиви.

Хем не са лоши футболистите, хем липсват креативни халфове, то ест креативните халфове са ви лоши/слаби и трябва се сменят.

Точно това имах предвид-лоши са ни халфовете. Единствения качествен халф в отбора е Гаджев. Младите Вутов и Цонев загатнаха за потенциал, но в много моменти прегаряха и това им донесе и доста картони. Вутов вече го няма и там дупката става още по-голяма. Надявам се да се появи нещо през този трансферен прозорец.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 яну 2014 02:36

santiliana написа:недейте толкова да фетишизирате който и да било, дори Гунди. Ако той живееше в днешно време, съвсем не съм убеден, че щеше да живее така аскетски както по онези времена... Както е казал народа- "Всяко нещо- с времето си..." Лично моето мнение е, че играчи от типа на Божинов са крайно необходими за отбор като Левски. Остри, борбени, бързи и физически- много "яки копелета". Мекотели като Цецка Генкова, Митка Макриева и т.н. нямат място в отбора ни. А що се отнася до живота на играчите извън терена- ми е все тая. Важното е да играят силно и се раздават до "последен дъх" за Левски, пък ако щат по цели нощи да лупкат плеймейтки и да поркат като за последно...
Не бих употребила никога глагол "фетишизирам" за човек като Гунди. ;)
И всъщност за морала няма времена, нито мода, нека не излизаме с теорията, че сега е едва ли не нормално и логично да се пие до зори и да се колекционират кифли.
Просто както и да го погледнем, между Гунди и играчи като Божинов зее пропаст, при това далеч не само във футболен аспект.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 яну 2014 09:21

Laetitia, за съжаление думата "морал" все повече губи смисъла си в нашата мила татковина... А при ритнитопковците е просто табу... Гунди е футболна икона и е безпредметно да сравняваме който и да било с него... И все пак нищо човешко не му е било чуждо, а както знаем- няма безгрешни хора ;)
Но нека се огледаме- каква е действителността, която ни заобикаля? Какъв е морала на обществото ни като цяло, че да "сочим с пръст" отделни единици от него? Изобщо- съществува ли??? Да, има непреходни неща, които са свързани с ценностната система на всеки един от нас...Но точно тях нямаме шанс да ги открием във някой футболист...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 яну 2014 09:46

Само ще кажа , че селекцията ни трябваше вече да е готова поне на 50% ...сега ли се сетиха да гледат футболисти? Смех и асолютна аматьорщина .....за пореден път !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 яну 2014 11:29

santiliana написа:Laetitia, за съжаление думата "морал" все повече губи смисъла си в нашата мила татковина... А при ритнитопковците е просто табу... Гунди е футболна икона и е безпредметно да сравняваме който и да било с него... И все пак нищо човешко не му е било чуждо, а както знаем- няма безгрешни хора ;)
Но нека се огледаме- каква е действителността, която ни заобикаля? Какъв е морала на обществото ни като цяло, че да "сочим с пръст" отделни единици от него? Изобщо- съществува ли??? Да, има непреходни неща, които са свързани с ценностната система на всеки един от нас...Но точно тях нямаме шанс да ги открием във някой футболист...
Принципно съм съгласна с теб, но изключения, макар и все по-малко, винаги има, та дори и сред футболистите, където интелект и морал са дефицитна стока.
И безгрешни хора няма, разбира се, но аз лично не бих имала вяра във футболист, който заявява, че му е все тая дали играе, или не, тъй като и в двата случая си прибира паричките. Да, последното е реплика на самия Божинов в неофициален разговор с човек, работещ в БФС.
Нека не се лъжем, момчето е прекалено глупаво дори за футболист. Имаше рядък шанс да се развие (да, получи и неприятни контузии, но всеки играч получава такива), стана най-младият футболист, дебютирал в Серия А, обиколи отбори, за които всеки ритнитопковец мечтае, а завърши като непотребен тип, известен повече с курвенските си истории и голи снимки във Фейсбук.

Върни се в “Левски”