Станимир Стоилов остава на поста национален селекционер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Станимир Стоилов остава на поста национален селекционер

Мнениеот garfild8 » 04 ное 2009 17:46

Che Guevara написа:Пламен Николов играч на Литекс,част от неговото интервю...........
- Станимир Стоилов или чуждестранен селекционер?
- Стоилов добре си върши работата, но много хора искат да седнат на тоя престижен пост. Медиите също подклаждат излишно напрежение. Стоилов трябва да остане. Селекционер от чужбина е възможно най-неправилното решение. Идва, работи и си тръгва, когато реши.
....ам не съм спец като многото тука но мисля че момчето е право ;)

Да бе,право е момчето.Кой друг селекционер,ще го викне в националния,ако не е Мъри.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 04 ное 2009 17:46

garfild8 написа:
Oskron написа:Мале колко злоба има в чорбарската душица ....

Поздравления от мен към БФС че не се поддадоха на неадекватните атаки на интересчиите въртящи се в и около бългаския футбол. Надделя принципното поведение и коректноста.

Ти бе,колега,защо си мислиш че злоба има само в ''чорбарската душица'' :?: Или само четеш постовете на фенове на ЦСКА?Не виждаш ли че има и други фенове в България и част от тези фенове,не искат бащата на ПРАВИЛНИЯ ФУТБОЛ.Ама как да видиш,трябва да махнеш сините си очила.

Е хубаво щом искаш присъедини се към тази групичка ..... но не можеш да отречеш че почти всички мнения на феновете на ЦСКА излъчват злоба и омраза докато в постове на фенове на други отбори има основно несъгласие и нехаресване, което е различно от злобата и омразата.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 04 ное 2009 17:47

zaleza1 написа:
garfild8 написа:

Поздравления от мен към БФС че не се поддадоха на неадекватните атаки на интересчиите въртящи се в и около бългаския футбол. Надделя принципното поведение и коректноста.

Ти бе,колега,защо си мислиш че злоба има само в ''чорбарската душица'' :?: Или само четеш постовете на фенове на ЦСКА?Не виждаш ли че има и други фенове в България и част от тези фенове,не искат бащата на ПРАВИЛНИЯ ФУТБОЛ.Ама как да видиш,трябва да махнеш сините си очила.

Евала подкрепям това мнение сините винги търсят причината и злобата в нас.Свалете очилата момчета и погледнете реалността в очите,провал в Литекс ,провал и в националния.Това е

Ти да не мислиш че Червенков отиде в Литекс и хоп почнаха да играят добре. Там сега определено си личи почерка на Стоилов.А инече всички сме с цветни очила.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 04 ное 2009 17:48

zaleza1 написа:
garfild8 написа:

Евала подкрепям това мнение сините винги търсят причината и злобата в нас.Свалете очилата момчета и погледнете реалността в очите,провал в Литекс ,провал и в националния.Това е

Четвъртфинал в УЕФА, класиране в ШЛ, две шампионски титли, две купи на българия - ТОВА СЪЩО

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 04 ное 2009 17:49

garfild8 написа:
Che Guevara написа:Пламен Николов играч на Литекс,част от неговото интервю...........
- Станимир Стоилов или чуждестранен селекционер?
- Стоилов добре си върши работата, но много хора искат да седнат на тоя престижен пост. Медиите също подклаждат излишно напрежение. Стоилов трябва да остане. Селекционер от чужбина е възможно най-неправилното решение. Идва, работи и си тръгва, когато реши.
....ам не съм спец като многото тука но мисля че момчето е право ;)

Да бе,право е момчето.Кой друг селекционер,ще го викне в националния,ако не е Мъри.

ам пич,кой да викне,свалихме сините очила и видяхме червения балон как се спука а и бъдещето в защита...алкачи и гейове,ай сега вие си свалите червените очила ама първо си изкарайте главите от задниците

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 ное 2009 17:50

Okron,прав си донякъде,защото фенове излъчващи тотална злоба има във всички отбори.Не съм сигурен само че почти всички мнения на цесекари,излъчват злоба.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 04 ное 2009 17:51

garfild8 написа:Okron,прав си донякъде,защото фенове излъчващи тотална злоба има във всички отбори.Не съм сигурен само че почти всички мнения на цесекари,излъчват злоба.

Приемам забележката .....

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 ное 2009 17:56

Oskron написа:
garfild8 написа:Okron,прав си донякъде,защото фенове излъчващи тотална злоба има във всички отбори.Не съм сигурен само че почти всички мнения на цесекари,излъчват злоба.

Няма проблеми,колега :) А на Че Гевара искам да кажа че Караславов,Вальо Илиев и дори Сашко Александров от любимия ми Черно море(ако беше видял подписа ми,нямаше да ме слагаш при червените фенове),заслужават място в национала.
Само Черно море.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 ное 2009 18:12

Айде пак се разгрухтяхте... Това е от самото назначаване на Мъри!!! Даже и 1/4 финал на Европейското да стигнем пак ще изливате помията върху човека. Това вече съм сигурен!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 04 ное 2009 18:13

garfild8 написа:
Oskron написа:

Няма проблеми,колега :) А на Че Гевара искам да кажа че Караславов,Вальо Илиев и дори Сашко Александров от любимия ми Черно море(ако беше видял подписа ми,нямаше да ме слагаш при червените фенове),заслужават място в национала.

Не са лоши но не са и по-добри от досегашните.Просто липсва класа.Нали като видят някой по-известен нападател се наакват от страх и се чудят да го пазят ли или да му искат афтограф.

Върни се в “Национален отбор”