Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот PFC Litex » 10 яну 2014 16:11

Този материал е бла-бла-бла и всеки един с малко дар слово може да го съчини, че и по-добре :lol:
Лично мен не ме кефи стадиона и по точно сектора да не бъде завършен.
Изображение

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 10 яну 2014 16:38

PFC Litex написа:Този материал е бла-бла-бла и всеки един с малко дар слово може да го съчини, че и по-добре :lol:
Лично мен не ме кефи стадиона и по точно сектора да не бъде завършен.

За мен ще е слабо възмездие :!: :!: Ще съм напълно щастлив , когато фалират и отидат да ритат със Требич и Мировяне..така 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 яну 2014 16:40

За пореден път се доказва, че бг фена се радва повече на неудчите на другите, отколкото на постиженията на своите.
Изображение

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 10 яну 2014 19:21

PFC Litex написа:За пореден път се доказва, че бг фена се радва повече на неудчите на другите, отколкото на постиженията на своите.

Това, че на теб паметта ти е къса си е твой проблем
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 11 яну 2014 14:02

отново да попитам: " Кам го Тонев?" Дека си бе, душо кукурузена? Що се покри та никакъв те няма, бе отворко **********? За чий х.й. ни събори най-читавия сектор, несретнико... Можеш да бягаш, но не можеш да се скриеш, нали го знаеш това?!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Да съберем пари за стадиона!

Мнениеот Martines » 11 яну 2014 15:40

Здравейте, Левскари!

Трябва да съберем пари за нашия футболен дом,аз не мога да стоя повече отстрани безучастно.Нямам представа как трябва да се организира това събиране на пари,но се надявам,че някой от клуба ще го направи!
Левски(София) е отбора на народа и трябва да го докажем за пореден път :!: Заради създаването на клуба ни,заради историята и традициите ни и заради неповторимите мигове,моменти,минути,часове,дни,седмици и години щастие,с което любимият ни клуб ни е дарявал и ще ни дарява!

Заедно ще успеем!!!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Да съберем пари за стадиона!

Мнениеот Stahlgewitter » 11 яну 2014 15:43

То не е много трудно погледнато реално,но все пак си има хора ангажирани със стадиона.Нека да си свършат работата.
Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 яну 2014 15:48

Stahlgewitter написа:То не е много трудно погледнато реално,но все пак си има хора ангажирани със стадиона.Нека да си свършат работата.

Така е! Нека Батков си върши работата или да продаде отбора на този който може да го издържа ! Аз на него и стотинка не бих дал !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 11 яну 2014 15:50

Къде са милионите от Шампионската лига? Обичам Левски, но адвокатски гуши няма да пълня!

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 11 яну 2014 15:51

Stahlgewitter написа:То не е много трудно погледнато реално,но все пак си има хора ангажирани със стадиона.Нека да си свършат работата.

Да,но нещата отиват натам , че няма да я свършат:(....На мен ще ми е изключително приятно да знам,че съм помогнал,дори с една песъчинка за построяването на стадиона!:)
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Върни се в “Левски”