Бобан : Александър Александров е интригант!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Бобан : Александър Александров е интригант!

Мнениеот stefani » 10 яну 2014 14:36

Така е :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 10 яну 2014 15:13

Всеки трезвомислещ знае,че парите са в база и стадион със селекция без пари толкова но да привличаш резерви които не са играли с месеци и да вдигаш нивото на отбора......хм.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 10 яну 2014 15:24

Спортно-техническият директор на Ботев Пловдив Александър Александров се срещна очи в очи със своите критици сред феновете на Ботев, които изразиха бурно несъгласието си от раздялата с Бобан Грънчаров. Докато репортер на PlovdivDerby.com разговаряше с Кривия, фенове, които бяха на трибуната в Коматево го чакаха надявайки се директорът да дойде близо до тях, за да зададат въпросите си. Когато в един момент Александров тръгна в обратната посока, един от тях на висок тон заяви: "Няма да дойде при нас." Кривия чу привърженика и се отправи към феновете. "Кажете какво искате да питате. Аз не се крия от никой. Всеки ден съм тук и сте добре дошли да разговаряме", подкани феновете Сашо. Естествено те го попитаха защо Бобан е отстранен от отбора. Това накара Кривия да започне разказа си: "Първо трябва да знаете, че след мача с Пирин когато Бобан показа среден пръст на публиката на домакините, БФС го глоби 3 000 лева. След като санкцията стана ясна му заявих, че тази глоба ще си я плати той. Така сме постъпвали и с други футболисти. Галчев сам си е плащал червените картони с Локо Пд и Черноморец. Други играчи също са били санкционирани така. Последва мача с Берое. След срещата докато Мъри даваше интервюта аз влязох в съблекалнята и сварих Адам и Минев пред сбиване. Казах им само, че не е мястото да се бият в съблекалнята, а да се сбият вън на терена срещу отборите, с които играем. Това е единственото, което съм казал. В този момент скочи Бобан, без въобще да съм се обръщал към него и ми заяви, че аз само съм ги глобявал, какъв съм бил аз и защо моите глоби ги плаща клуба. Също така ми каза, че Господ наказва Ботев заради мен. Това е всичко, което се случи в съблекалнята и заради, което Бобан бе отстранен. " Кривия допълни, че Адам и Минев също са понесли наказанията си според правилника за скандала по между им в съблекалнята.

Феновете веднага попитаха Александров защо Бобан не е отнесъл само солена глоба или изпращане юношите заради постъпката си. Александров отговори, че според него никой не е по-голям от Ботев и не би оставил в клуба човек, който крещи на по висшестоящ от него. Феновете попитаха Кривия защо не излезе веднага след случката и не разказа това, което им казва сега, а той отговори, че клубната политика е каквото се случи в съблекалнята да остане там. Александров поспори с феновете и за отстраняването на Галчев, като изрази позицията, че футболистът отдавна сам е пожела да премине в ЦСКА.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 10 яну 2014 15:54

labrador2 написа:Днес на първата вата тренировка на Ботев, феновете съвсем спокойно и коректно попитаха Мъри кой треньор на отбора, той или Кривия, после го попитаха защо Кривия влиза след мач в съблекалнята и прави разбор, след като не е треньор...?

...и какво е отговорил Стоилов?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
batmari2
Контакти:

Мнениеот batmari2 » 10 яну 2014 16:05

костенурк написа:
Спортно-техническият директор на Ботев Пловдив Александър Александров се срещна очи в очи със своите критици сред феновете на Ботев, които изразиха бурно несъгласието си от раздялата с Бобан Грънчаров. Докато репортер на PlovdivDerby.com разговаряше с Кривия, фенове, които бяха на трибуната в Коматево го чакаха надявайки се директорът да дойде близо до тях, за да зададат въпросите си. Когато в един момент Александров тръгна в обратната посока, един от тях на висок тон заяви: "Няма да дойде при нас." Кривия чу привърженика и се отправи към феновете. "Кажете какво искате да питате. Аз не се крия от никой. Всеки ден съм тук и сте добре дошли да разговаряме", подкани феновете Сашо. Естествено те го попитаха защо Бобан е отстранен от отбора. Това накара Кривия да започне разказа си: "Първо трябва да знаете, че след мача с Пирин когато Бобан показа среден пръст на публиката на домакините, БФС го глоби 3 000 лева. След като санкцията стана ясна му заявих, че тази глоба ще си я плати той. Така сме постъпвали и с други футболисти. Галчев сам си е плащал червените картони с Локо Пд и Черноморец. Други играчи също са били санкционирани така. Последва мача с Берое. След срещата докато Мъри даваше интервюта аз влязох в съблекалнята и сварих Адам и Минев пред сбиване. Казах им само, че не е мястото да се бият в съблекалнята, а да се сбият вън на терена срещу отборите, с които играем. Това е единственото, което съм казал. В този момент скочи Бобан, без въобще да съм се обръщал към него и ми заяви, че аз само съм ги глобявал, какъв съм бил аз и защо моите глоби ги плаща клуба. Също така ми каза, че Господ наказва Ботев заради мен. Това е всичко, което се случи в съблекалнята и заради, което Бобан бе отстранен. " Кривия допълни, че Адам и Минев също са понесли наказанията си според правилника за скандала по между им в съблекалнята.

Феновете веднага попитаха Александров защо Бобан не е отнесъл само солена глоба или изпращане юношите заради постъпката си. Александров отговори, че според него никой не е по-голям от Ботев и не би оставил в клуба човек, който крещи на по висшестоящ от него. Феновете попитаха Кривия защо не излезе веднага след случката и не разказа това, което им казва сега, а той отговори, че клубната политика е каквото се случи в съблекалнята да остане там. Александров поспори с феновете и за отстраняването на Галчев, като изрази позицията, че футболистът отдавна сам е пожела да премине в ЦСКА.

След този разказ май и Минев трябва да си тръгне защото в Ботев няма звезди от небето а и най лошите ръководители трябва да се слушат инъче има хаос а той води само към дъното !

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 10 яну 2014 18:05

redhooligan написа:
boss1 написа:Kak toto toz e na 10 000 eur na mesec bez premiite!?!

Botev imat 6 zagubi za sezona kato v tri ot tiah s Lubimets dvete i s Cerno More Boban ne igrae !??

Boban ima 3 zagubi s po 1-0 ot Levski i 1-0 ot Beroe i 3-2 ot Loko Sf.

Istinata e che Botev gubi top igrach chiito osnoven problem e che ne obicha da si malchi i razni gnidi kato krivia da go tapchat!

Totadjiite go vidqhme vchera kak se pravi.Dete na 6 godini bi bilo po adekvatno ot Sasho Tunchev i Gospodinov pri golovete.

Koeficenta v Azia beshe bombok :)

Истината е, че не умееш да пишеш на родния си език. Ти в училище на латиница ли си писал?

Естествено. В Турция се пише на латиница.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 10 яну 2014 20:40

Кълнеш ли :mrgreen: Царе сте във варенето на кокали, признавам :mrgreen:

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 10 яну 2014 21:08

Макетата не можем да си държим "нервите" зад зъбите, като гневните изблици са ни основния проблем :) Бобан и Галчев явно са изгонени за назидание, особено първия, втория доста време бе "замразен" заради глупавите картони и явно му е спаднала мотивацията. Каквото и да си говорим обаче, и двамата ще ни липсват, особено Бобан. И двамата играеха със сърце. Не знам румънеца, който идва какъв защитник е, но и без това защитата ни е "ахилесовата пета" - много футболисти си тръгват, включително Бобан и фигуранта Джинич от защитата, а само 2 идват твърдо засега. Както и да го разбиете по линии, сме доста назад в подсилването на отбора, по-напред сме в отслабването му.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 10 яну 2014 21:41

Той и Галчев днес написа един хубав статус във фейсбук... С такъв некадърник и глупак като Кривия за директор и Мъри треньор, въпреки страшно многото пари, които се влагат в този отбор Ботев няма да постигне нищо с тия двамата хубавци.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Върни се в “Ботев”