Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Трябва ли ни Божинов ?

Мнениеот siniq_fen » 10 яну 2014 19:35

Понеже не става, ще ми припомните ли някой по-добър от него, който да ни е вършил работа в близките 10 години? (Освен Гарата и Емо Ангелов)
Последна промяна от siniq_fen на 10 яну 2014 19:36, променено общо 1 път.
Само Левски!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 10 яну 2014 19:35

Не разбира се,стига лапачи.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 10 яну 2014 19:37

В никакъв случай дано никога тоя скапан пендел не стъпва на герена дори и като зрител !!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 яну 2014 19:40

LSFC 1914 написа:Този човек за мен е свършил с футбола. Едва ли има с какво да помогне на отбора.
Ще помоля модераторите да пуснат и анкета. :roll:

Колкото ни трябва и Антон Огнянов. Събираме зомбитата на пазара

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 10 яну 2014 19:43

емо73канар написа:Аз съм за на 100%.Със сигорност ви трябва,вземете го.Даже ако искате и Домо ще ви дам,ей така щото ме кефите.

Жълтурче,нещо не си разбрал?!Става въпрос за съгражданката ти(или по веруятно)за съселянката ти ,НИКОЛЕТКА ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот milen.hristov » 10 яну 2014 19:49

Ние сме Левски написа:Не знам какви хора сте вие честно !?!? Божинов си е класа на 16 години играе в Серия А ,а сами знаете после през какви отбори минава. Да леке е ама вие с неговите пари и слава сигyрно щяхте да сте монаси аре моля ви се. Дембеле големият футболист какво не ни излагаше през седмица ли, само пиянски изцепки и 100 пъти го спасиха от затвор, и сега България е затворена страница за него ама вие бучите за тая маймуна. Тъп народ сме тва българите.

Не е въпроса дали пиеш.Въпросът е дали го можеш, този неравен спорт не се отдава на всеки. Има разлика между пияч и пияница, професионален пияч и алкохолик

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 яну 2014 21:28

Serafim написа:Какви 20-25к на месец? Нали Батков казва, че положението е много зле, как ще даваме пари за този? По-добре някое младо момче от школата да пускаме. Сигурен съм, че Генков и Макриев вземат по-малко пари.

Иначе, да ви питам за нещо, което ми е направило впечатление.

Кога за последно си спомнята атаките на Левски (по-голямата част от тях) да са протичали по сценарии, в който дълга топката е пусната към нападателя (висока или ниска) и той надбягва (с или без топка) защитата, излиза сам срещу вратаря и вкарва. (Помня един такъв гол на Генков срещу Локо Плд, май за купата беше).

Аз реално такъв сценарии помня предимно когато Гара Дембеле играеше в Левски. Иначе, в последните 3-4 години атаките на Левски са или яко бой през центъра и "скрит" пас от границата на наказателното, към нападателя, който трябва да "бие" засадата.
Или пък - пас от дълбочина към крилото, което надбягва противниковия бек и от там центриране от фланга. Така е и в момента.

Значи на Левски му трябва нападател, който може да играе с гръб към вратата, да увлича защитата, с което да отваря пространство за крилата (основно). Също и да може да "бие" засадата. На английски му викат "poacher".
Според мен Божинов е... не знам и аз какъв е, ама не е за Левски. :) Е, ако дойде сега и вкара 15-20 гола до края на сезона, ще си призная, че съм бил в грешка, ама ако ще дойде за 6-7 гола, по-добре Генков/Макриев.

Каквото ида си говорим на Левски му липсва футболиста Гонзо, трябва да открием новият Гонзо

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 10 яну 2014 23:36

Ако мислите,че ще се купи футболист по-добър нападател от Божинов съм напълно съгласен да не идва. Обаче кой ще дойда някоя черна перла за без пари на 32.... Нямаме пукнат лев и играчи от неговия калибър трябва да са добре дошли вижте ,че взимаме играчи от Любимец и Пирин няма вече тоя респект от отборите и всички ни режат за огромните им ''звези''.

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 11 яну 2014 07:18

Абе как така не за Николетко, мислете и за Ралка бе хора, колата ни трябва. :)
А между другото ква му е колата на тоз капут.

kolino
Контакти:

Мнениеот kolino » 11 яну 2014 09:00

Израелец и австриец са предложени на "сините"

Юноши на Барселона и Байерн (Мюнхен) са предложение на Левски. Испанецът е Едуард Кампабадал, централен защитник на 20 години, който е освободен от "Камп Ноу" през 2012 година.

Сега е във втородивизионния Кордоба. Бранителят има мачове за националните отбори за юноши младша и старша възраст. С отбора до 17 години е играл финал на европейско първенство срещу Англия (1:2). Кампабадал сам се похвали във Фейсбук с интереса от Левски, но после изтри информацията от профила си. На "сините" е предложен и Кристиан Дерфлингер от втория отбор на Байерн. Австриецът е на 19 години и играе като атакуващ халф.

Има мачове за всички юношески формации на родината си, викан е и при младежките национали, за които обаче още няма участие

Върни се в “Архив”