Какви 20-25к на месец? Нали Батков казва, че положението е много зле, как ще даваме пари за този? По-добре някое младо момче от школата да пускаме. Сигурен съм, че Генков и Макриев вземат по-малко пари.
Иначе, да ви питам за нещо, което ми е направило впечатление.
Кога за последно си спомнята атаките на Левски (по-голямата част от тях) да са протичали по сценарии, в който дълга топката е пусната към нападателя (висока или ниска) и той надбягва (с или без топка) защитата, излиза сам срещу вратаря и вкарва. (Помня един такъв гол на Генков срещу Локо Плд, май за купата беше).
Аз реално такъв сценарии помня предимно когато Гара Дембеле играеше в Левски. Иначе, в последните 3-4 години атаките на Левски са или яко бой през центъра и "скрит" пас от границата на наказателното, към нападателя, който трябва да "бие" засадата.
Или пък - пас от дълбочина към крилото, което надбягва противниковия бек и от там центриране от фланга. Така е и в момента.
Значи на Левски му трябва нападател, който може да играе с гръб към вратата, да увлича защитата, с което да отваря пространство за крилата (основно). Също и да може да "бие" засадата. На английски му викат "poacher".
Според мен Божинов е... не знам и аз какъв е, ама не е за Левски.

Е, ако дойде сега и вкара 15-20 гола до края на сезона, ще си призная, че съм бил в грешка, ама ако ще дойде за 6-7 гола, по-добре Генков/Макриев.