Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Трябва ли ни Божинов ?

Мнениеот Blue1914 » 10 яну 2014 19:11

hellyeah написа: Визитката голове не вкарва , а Левски се нуждае от голаджия ,не от чалгаджия.

Визитката не вкарва, но изработва заплати за футболиста и трансферни суми за клуба, който го продава. Лятото на 2011 е струвал колкото Дембеле, а визитката му преди, че и след това е като на Златан Ибрахимович в с сравнение с тази Гарата. По бохемство и по глупави постъпки двамата не се различават особено.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 яну 2014 19:14

Какви 20-25к на месец? Нали Батков казва, че положението е много зле, как ще даваме пари за този? По-добре някое младо момче от школата да пускаме. Сигурен съм, че Генков и Макриев вземат по-малко пари.

Иначе, да ви питам за нещо, което ми е направило впечатление.

Кога за последно си спомнята атаките на Левски (по-голямата част от тях) да са протичали по сценарии, в който дълга топката е пусната към нападателя (висока или ниска) и той надбягва (с или без топка) защитата, излиза сам срещу вратаря и вкарва. (Помня един такъв гол на Генков срещу Локо Плд, май за купата беше).

Аз реално такъв сценарии помня предимно когато Гара Дембеле играеше в Левски. Иначе, в последните 3-4 години атаките на Левски са или яко бой през центъра и "скрит" пас от границата на наказателното, към нападателя, който трябва да "бие" засадата.
Или пък - пас от дълбочина към крилото, което надбягва противниковия бек и от там центриране от фланга. Така е и в момента.

Значи на Левски му трябва нападател, който може да играе с гръб към вратата, да увлича защитата, с което да отваря пространство за крилата (основно). Също и да може да "бие" засадата. На английски му викат "poacher".
Според мен Божинов е... не знам и аз какъв е, ама не е за Левски. :) Е, ако дойде сега и вкара 15-20 гола до края на сезона, ще си призная, че съм бил в грешка, ама ако ще дойде за 6-7 гола, по-добре Генков/Макриев.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 10 яну 2014 19:18

Tommi написа:Трябва ни. Може да свърши чудесна работа като бетонджия, зидаро-мазач или кофражист на строежа на сектора. ;)

подкрепям мнението на Томми :) ,но мисля че на "съблекалнята", Николетка би свършила чудесна работа :roll:

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 10 яну 2014 19:20

Serafim написа:Какви 20-25к на месец? Нали Батков казва, че положението е много зле, как ще даваме пари за този? По-добре някое младо момче от школата да пускаме. Сигурен съм, че Генков и Макриев вземат по-малко пари.

Кога за последно си спомнята атаките на Левски (по-голямата част от тях) да са протичали по сценарии, в който дълга топката е пусната към нападателя (висока или ниска) и той надбягва (с или без топка) защитата, излиза сам срещу вратаря и вкарва. (Помня един такъв гол на Генков срещу Локо Плд, май за купата беше).

Аз реално такъв сценарии помня предимно когато Гара Дембеле играеше в Левски. Иначе, в последните 3-4 години атаките на Левски са или яко бой през центъра и "скрит" пас от границата на наказателното, към нападателя, който трябва да "бие" засадата.
Или пък - пас от дълбочина към крилото, което надбягва противниковия бек и от там центриране от фланга. Така е и в момента.

Значи на Левски му трябва нападател, който може да играе с гръб към вратата, да увлича защитата, с което да отваря пространство за крилата (основно). Също и да може да "бие" засадата. На английски му викат "poacher".
Според мен Божинов е... не знам и аз какъв е, ама не е за Левски. :) Е, ако дойде сега и вкара 15-20 гола до края на сезона, ще си призная, че съм бил в грешка, ама ако ще дойде за 6-7 гола, по-добре Генков/Макриев.

Гол на Генков срещу Локото за купата? ахаха Няма такъв мач. :) :) Говориш наизуст, приятелю. Атаки има, нападател няма. Пинто сигурно е слагал топката 10 пъти на главата на Макриев, в чиста ситуация, а той не може да я уцели... Това е срамно.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 10 яну 2014 19:21

VALERIИзображение
8-) Е как да нямаме ве ВАЛЕРИ БОЖИНОВ е най-великият български футболист за всички временаИзображение,че и с най-хубавата женаИзображение,че и най-голяма модна икона на БЪЛГАРИЯИзображениеИзображение
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 яну 2014 19:21

tzvetan_tee написа:
Serafim написа:Какви 20-25к на месец? Нали Батков казва, че положението е много зле, как ще даваме пари за този? По-добре някое младо момче от школата да пускаме. Сигурен съм, че Генков и Макриев вземат по-малко пари.

Гол на Генков срещу Локото за купата? ахаха Няма такъв мач. :) :) Говориш наизуст, приятелю. Атаки има, нападател няма. Пинто сигурно е слагал топката 10 пъти на главата на Макриев, в чиста ситуация, а той не може да я уцели... Това е срамно.

Не говоря някой да я сложи на главата или крака на нападателя. Говоря нападателя да надябга защитата (с или без топка), да се пребори за позиция. Абе, сам да си направи гола, дето се казва, а не от крилото да му я центрират или да го изведата от границата на наказателното.

Бате Ицо
Контакти:

Мнениеот Бате Ицо » 10 яну 2014 19:29

трябва ни Николета

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 10 яну 2014 19:34

Аз съм за на 100%.Със сигорност ви трябва,вземете го.Даже ако искате и Домо ще ви дам,ей така щото ме кефите.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 яну 2014 19:34

Само да попитам: тези, които искат обвързване с по-голям договор това не значи ли, че ще му дължим всички заплати до края на договора или големи неустойки, ако решим да го гоним? Защо да си вкарваме таралеж в гащите?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Архив”