Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ние сме Левски
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Ние сме Левски » 10 яну 2014 18:24

Не знам какви хора сте вие честно !?!? Божинов си е класа на 16 години играе в Серия А ,а сами знаете после през какви отбори минава. Да леке е ама вие с неговите пари и слава сигyрно щяхте да сте монаси аре моля ви се. Дембеле големият футболист какво не ни излагаше през седмица ли, само пиянски изцепки и 100 пъти го спасиха от затвор, и сега България е затворена страница за него ама вие бучите за тая маймуна. Тъп народ сме тва българите.

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Re: Трябва ли ни Божинов ?

Мнениеот Седем » 10 яну 2014 18:24

Ко? Нье!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 10 яну 2014 18:24

Ако ще и без пари да играе, изобщо не ни трябва.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 10 яну 2014 18:25

Отчаяно ни ТРЯБВА читава деветка!

Ако се подпише някакъв по-читав договор (за 1+1 година със заплата максимум 20-25 000 лева), то това би било добра инвестиция с добри възгледи да се възвърне като резултати и пари от трансфер. Но доколкото познавам нашите ТОТАЛНИ МАЛОУМНИЦИ - ще му даваме по 20 000 евра с едногодишен договор. След това ако стигне и до 30% от формата, в която беше в най-добрите си години- пиши го бегАл без никаква трансферна сума... :oops:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 10 яну 2014 18:26

Няма кой да му плаща :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 10 яну 2014 18:27

Blue1914 написа:Отчаяно ни ТРЯБВА читава деветка!

Ако се подпише някакъв по-читав договор (за 1+1 година със заплата максимум 20-25 000 лева), то това би било добра инвестиция с добри възгледи да се възвърне като резултати и пари от трансфер. Но доколкото познавам нашите ТОТАЛНИ МАЛОУМНИЦИ - ще му даваме по 20 000 евра с едногодишен договор. След това ако стигне и до 30% от формата, в която беше в най-добрите си години- пиши го бегАл без никаква трансферна сума... :oops:

Всяка сума за заплата на този , по-висока от 2 000 лева са пари хвърлени на вятъра .
“Не купувам от Lafka”

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 10 яну 2014 18:27

Не не ни трябва нали си имаме две дървета Цецко и Митко.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 яну 2014 18:28

Трябва ни. Може да свърши чудесна работа като бетонджия, зидаро-мазач или кофражист на строежа на сектора. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 10 яну 2014 18:38

Старши треньорът на "Левски" Антони Здравков коментира темата за трансфер на Валери Божинов на „Георги Аспарухов“. Специалистът заяви, че „сините“ не могат да си го позволят, тъй като разполагат с двама централни нападатели - Димитър Макриев и Цветан Генков.

„Водят се разговори за привличането на играчи. Колкото до Божинов – ние имаме двама централни нападатели и ако не продадем някого, няма как да си позволим лукса да го вземем. До момента не сме говорили за Валери Домовчийски. Аз го познавам отлично. Не мога да крия, че го харесвам, но на тези позиции имаме играчи. Гара Дембеле трудно ще се върне в България“, заяви Антони Здравков пред ТВ7.

„Имаме нужда от ляв защитник, от играч в средата на терена и от централен защитник, който ще вдигне класата и нивото. Всичко зависи от това какви пари ще влязат в касата от продажба на играчи. Иначе тези футболисти ги търсим като свободни агенти“, каза още "синият" наставник.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 10 яну 2014 18:39

Ние сме Левски написа:Не знам какви хора сте вие честно !?!? Божинов си е класа на 16 години играе в Серия А ,а сами знаете после през какви отбори минава. Да леке е ама вие с неговите пари и слава сигyрно щяхте да сте монаси аре моля ви се. Дембеле големият футболист какво не ни излагаше през седмица ли, само пиянски изцепки и 100 пъти го спасиха от затвор, и сега България е затворена страница за него ама вие бучите за тая маймуна. Тъп народ сме тва българите.

Пиянски изцепки ок,ама не му викат Николери,Николетчо и др такива.И като е толкова голям талант и от 16 годишен играе в серия А защо е опрял до Левски да му съживява кариерата?
П.П.Лично аз съм ЗА да дойде,но мнението ми за него няма да се промени.
Изображение

Върни се в “Архив”