"Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив изказва своето възмущение и остро осъжда действията на РДВР – Пловдив тази сутрин, с които бяха БЕЗПРИЧИННО задържани наши представители.
След намесата на ръководството на ПФК Локомотив Пловдив и последвалото изискване за справка от директора на РДВР Пламен Узунов, нашите привърженици бяха освободени. Те обаче със сигурност ще потърсят правата си по съдебен път както в България, така и в Страсбург.
Ние, феновете на Локомотив Пловдив, не обвиняваме директно полицаите, защото на тях им е наредено да действат така.
Но въпросът е КОЙ и ЗАЩО? Кой посяга на личността, от кого се страхуват управляващите?
Ние живеем в демократична държава и всеки има право да изрази своето пристрастие към определена политическа сила и управлението на собствената ни държава.
Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив"
Страхът роди поредната срамна "акция".
Феновете на Локо: Кой и защо посегна на личността?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Феновете на Локо: Кой и защо посегна на личността?
За съжаление болшевиките нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. "Страхуваха" ни с Тиквата, а това което вършат в момента е просто...
За съжаление докато има овци, ще има и стригане. 

are da ne se prawim na newini девици тука
така рапона и коко не играят тенис случаино
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- Пловдив1926
- Контакти:
Много прости хора има ей!
Боли ме фара кой с кой играе тенис, днес хора от леглата ги вадиха да не идат на протест. Тъпите комунисти ви напълниха главите на приматите със страх "да не се върне Боко" и амебите си трайкате докато България умира. Отвратително!
Боли ме фара кой с кой играе тенис, днес хора от леглата ги вадиха да не идат на протест. Тъпите комунисти ви напълниха главите на приматите със страх "да не се върне Боко" и амебите си трайкате докато България умира. Отвратително!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Коко Динев анти комунист ли го изкарахте ? 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Какво общо има коко, моко и боко бе еничари .България загива, турци и техните кукли ни управляват а ние се ядем един друг.Няма ли кауза по- голяма от личните интереси да ни обедини да излезем и да покажем че ценностите като достойнство, чест, морал имат значение.Утре ще влязат във вашите домове ей така ,защото сте ги погледнали накриво.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
- Пловдив1926
- Контакти:
Сега ако не се вдигнем и да ги изметем тия боклуци не знам кога!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Тая акция който я е измислил е прост като галош...... сега това ще се върне като бумеранг .........или може би точно това искат някой хора 

BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
kiko75 написа:are da ne se prawim na newini девици тука
Ти си психично болен.
Взеха ме от нас в 6.30 и ме държаха до 10.40,да не сме н митинга в София който е бил в 10,и куките се смееха на тая глупост но просто изпълняваха поръчка от София. Болна държава,болни комунисти!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995