Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

helic
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот helic » 10 яну 2014 10:36

entwickler написа:И сега сумата от трансфера на Вутов трябва да отиде за заплата на Божинов?

нали ще стои 6 месеца, едва ли ще му даваме по 100 хил. евро на месец

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 яну 2014 10:41

ralka_levskarka написа:Ааа, Божинката трябва да дойде, колата му ми е нужна :mrgreen:

A на мъжката част от публиката жена му ни е нужна. Поне всички ще си тръгваме от стадиона задоволени независимо от резултата

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 яну 2014 10:44

Аз съм ЗА. Божи може да вдигне класата на отбора. При това безпаричие кой добър нападател ще дойде в Левски? Берое ще искат много пари за Венци Христов, и поне за сега този трансфер ми се вижда невъзможен. Ако доведат някой свободен агент, каква е гаранцията, че и той няма да е някое менте!?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 яну 2014 10:55

milen.hristov написа:
ralka_levskarka написа:Ааа, Божинката трябва да дойде, колата му ми е нужна :mrgreen:

A на мъжката част от публиката жена му ни е нужна. Поне всички ще си тръгваме от стадиона задоволени независимо от резултата

[offtopic]хвана я с друг ;)[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 10 яну 2014 11:47

Николери в Левски само с половинката иначе НЕ.

Напред ще ни стига само по един гол, а Николета топлес на вратата - пълен стадион и меки крака на противниковите нападатели. Ставаме Милан - до края победи с 1-0.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 яну 2014 11:49

entwickler написа:И сега сумата от трансфера на Вутов трябва да отиде за заплата на Божинов?

Тя сумата от трансфера на Вутов не е лоша, но май голяма част от нея са разни бонуси, които ще идват след определени условия, така че няма, как да се разчита 100% на нея
"...Стойността на трансфера е около 600 000 евро, като повечето от тях са бонуси, които ще се натрупат при определен брой изиграни мачове от Вутов в бъдеще."

milen.hristov написа:

Коя му жена, защото той отдавна се раздели с Николета.
Изображение

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 10 яну 2014 12:25

alexveselinov написа:Аз съм ЗА. Божи може да вдигне класата на отбора. При това безпаричие кой добър нападател ще дойде в Левски? Берое ще искат много пари за Венци Христов, и поне за сега този трансфер ми се вижда невъзможен. Ако доведат някой свободен агент, каква е гаранцията, че и той няма да е някое менте!?
Божи лесен но другите да видим какви ще са защитниците халфа :) да не са някои ментета :)

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 10 яну 2014 13:18

milen.hristov написа:

Тя Николета точно при тебе ще дойде :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 10 яну 2014 13:26

Levskar_90 написа:Тя Николета точно при тебе ще дойде :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 яну 2014 13:36

Аз не съм против Божинов да дойде, даже мисля, че ще помогне.
Най-малко вижте кои са му алтернативите... Машината Генков с феноменалните 4 гола и мудният и бавен Макриев. Божинов с една добра подготовка ще изглежда като Суарез пред тях двамата.
Иначе кой друг бг отбор е подписвал с бивш играч на Лече, Фиорентина,Ювентус, Манчестър Сити, Парма, Спортинг? Май няма такъв :?
Едва ли ще иска толкова висока заплата, защото за него е важно да играе всеки мач, за да може някой по-голям отбор да го забележи и да отиде в чужбина. Едва ли идеята му е да завърши кариерата си в Левски. Все пак е на 27 години.
Така че мисля, че и двете страни ще си помогнат взаимно.
Остава да видим дали ще дойде.

Върни се в “Архив”