До Ирина Цекова

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vesko81
Контакти:

До Ирина Цекова

Мнениеот vesko81 » 25 окт 2008 16:06

Чудя се от къде да започна коментара си ,за вашия коментар. Още на първо четене става ясно, че знанията Ви по волейбол са крайно НЕдостатъчни за да си позволявате да правите коментари, анализи или пък не дай боже - оценки, на хора чиято професия е волейболът.Подобно изцепване, че отборът играл слабо на "Св.купа"......просто няма да го коментирам! Дори да бъркате двата турнира /недопустимо за един журналист/, пак не бих се съгласил с вас.На таз годишното издание на Световна ЛИГА, отборът, във вида който беше - игра повече от добре. Е - да, големите му звезди почиваха. Да се чуди човек, на истина от какво има толкова да почива едно 23 годишно момче :roll:
И понеже и вие четете каквото ви изнася, ще ви поправя. Не четенето на книги е превърнало Матей в "черна овца", а липсата на всякаква комуникация с останалите в отбора, дори с този с който е в една стая. Незнам как вие виждате работата на един Колектив, без да има диалог между отделните хора .!!??

"Защото само с кръчми не става, трябва и работа, трябват и усилия в интелектуален план. " - А това от къде ви хрумна? Вие присъствала ли сте на някоя тренировка на отбора за да твърдите, че до сега не се е работило. Аз мога да ви изброя хората, които не посещават кръчмите от този отбор, но ще ми отнеме много време. Може би, беше по-добре вие да цитирате тези, които са ходили по кръчми и не са работили.
Абе с две думи - статията ви е огромен БЪЛВОЧ!!! Опитали сте се да напишете нещо срещу Мартин, но "без да искате" сте опръскали с лайна и момчетата. А те не го заслужават!!

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Re: До Ирина Цекова

Мнениеот itsoVIII » 25 окт 2008 16:35

Изображение Не е за сефте случая. Българските "журналисти" винаги търсят жълтото и предпочитат да оплюват, вместо да правят качествени анализи с цел да подпомогнат труда на отбори, треньори и играчи. Затова "гонг.бг" си има и друго име - "гонг.БЪГ" Изображение поради невероятно многото на брой грешки, които има почти във всеки материал :!:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 окт 2008 18:40

Момчета, стига! Все пак тя е жена на Томето, що трябва да изпълнява и други функции? Да са им живи и здрави синовете! Не стига, че се научи да диша като говори, ами вие искате и да разбира от спорт!!! А на Томислав един съвет: почвай я за женско щото нямаш време! А и нас ще остави на мира!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

vesko81
Контакти:

Мнениеот vesko81 » 25 окт 2008 19:29

A ,това съм го пропуснал : "Дори да нямаме успехи, възпитанието на Пранди ще остави отпечатък, който ще ни придаде европейски вид." :roll: Е това и да го видя, няма да го повярвам. Значи, при първа загуба да очакваме коментар: Чудесен провал, по европейски :lol: :lol: - що ли не ми се вярва! Що ли си мисля,че ще е - Балонът Пранди се спука ;)

Върни се в “Волейбол”