Цветове на отбори
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- the_blue_fan
- Контакти:
Re: Цветове на отбори
Виж си описанието, мишок. Омразата ви предизвиква също омраза ! Така е в днешно време. Не може на 3-ти Март да отидеш в чуждата агитка и да викаш против Левски. Няма как да се смееш на неуспехите на бг отбор и да не признаваш 1/4 финал в УЕФА и участие в груповата фаза на ШЛ като успех и в същото време да очакваш да те уважават и да те подкрепят. N3 BUL не искам и няма да ги подкрепям независимо срещу кой отбор играят. За всички останали БГ отбори стискам палци, въпреки, че феновете им са същите анти-левскари и комплексите им към Левски ще си останат за цял живот!
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Само да вметна, че на финала за купата на България 1995 година в агитката на Локомотив ( София ) освен мен имаше още слависти плюс сини и червени шалчета срещу Ботев ( които бяха напълнили почти стадиона ) и всички заедно се радвахме на столичната победа. Но това щеше да е невъзможно, ако вместо Локото играеха ЦСКА или Левски.
нямам подпис...
- vasco da gama
- Контакти:
дори съдбата на човечеството да зависи от мач между футболните отбори на цесека и марс аз ще подкрепям марсианците,никога комунистите,убийците на бг футбола от 1944 година до ден днешен....
- damyanov1963
Патент на червените фенове е да подкрепят чужди отбори с/у Левски. Още през 76-та бяха организирали една агитчица на сектор Г да вика за Боависта, само че тогава не им се отвори парашута, Левски ги би с 2:0 и продължи, като прибавим и подкрепата им за Ливърпул и зарята на Мача с Барселона...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
the_blue_fan написа:Виж си описанието, мишок. Омразата ви предизвиква също омраза ! Така е в днешно време. Не може на 3-ти Март да отидеш в чуждата агитка и да викаш против Левски. Няма как да се смееш на неуспехите на бг отбор и да не признаваш 1/4 финал в УЕФА и участие в груповата фаза на ШЛ като успех и в същото време да очакваш да те уважават и да те подкрепят. N3 BUL не искам и няма да ги подкрепям независимо срещу кой отбор играят. За всички останали БГ отбори стискам палци, въпреки, че феновете им са същите анти-левскари и комплексите им към Левски ще си останат за цял живот!
А, така, тях ги подкрепяш, щото имат комплекси към вас, а вие щото имате комплекси от нас ... тогава си за чуждия отбор

Леевски, оле

- the_blue_fan
- Контакти:
boabbb написа:the_blue_fan написа:Виж си описанието, мишок. Омразата ви предизвиква също омраза ! Така е в днешно време. Не може на 3-ти Март да отидеш в чуждата агитка и да викаш против Левски. Няма как да се смееш на неуспехите на бг отбор и да не признаваш 1/4 финал в УЕФА и участие в груповата фаза на ШЛ като успех и в същото време да очакваш да те уважават и да те подкрепят. N3 BUL не искам и няма да ги подкрепям независимо срещу кой отбор играят. За всички останали БГ отбори стискам палци, въпреки, че феновете им са същите анти-левскари и комплексите им към Левски ще си останат за цял живот!
А, така, тях ги подкрепяш, щото имат комплекси към вас, а вие щото имате комплекси от нас ... тогава си за чуждия отборНе те съдя, даже напротив - аз съм същия, против Левски съм, с когото и да играе, и даже ми е по-скоро смешно когато падате от Иртиш-и и подобни, отколкото тъжно, той българския футбол и без това е пестил ... За другите отбори ... неутрално, гледам си футбол и ако не ми харесва - си лягам или превключвам, така става до сега с Лудогорец - мачовете от ЛЕ са ужасно скучни
По отношение на Левски, за да усетите нагласата ми, ще ви дам един факт - ако Левски падне с 10:0 от чуждестранен отбор, аз си викам "Глей, мама му стара, тия изпуснаха още 2 чисти положения, а можеше и 12 да вкарат"
![]()
Нещо се бъркаш, бобър ! Когато биете Ботев, Берое или който и да е отбор, 90% от коментарите са говеда и кзл. Но и аз ти прощавам. Ти също си един от тях. Жалко, че не играхте в Европа, за да ви се посмеем. Вместо това N3 BUL донесе смях за цяла Европа и СРАМ за цяла България.

ЛЕВСКИ СОФИЯ
Върни се в “Футбол - България”