Танев: Най-срамният ден в историята на ЦСКА, организиран по

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

DelPierro
Контакти:

Танев: Най-срамният ден в историята на ЦСКА, организиран по

Мнениеот DelPierro » 04 ное 2009 13:44

Ето заради такива нещастни мухльовци като Лъчо Танев и куп други измислени мениджъри, ние гледаме футбол с недоразвити идиотчета или бразилски мангали , които идват в бг да се научат да карат кола!
И тоя смешник ще казва кое е срамно и кое не, а него не го ли е срам от самия себе си колко мачове и отбори е преебал, тъпанар!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Танев: Най-срамният ден в историята на ЦСКА, организиран по

Мнениеот maximalniq » 04 ное 2009 13:58

Лъчо Танев наистина разбира от футбол и е добър специалист,но с това изказване ми падна в очите...
Изображение

opel
Контакти:

Мнениеот opel » 04 ное 2009 14:09

И какво излиза, ако има проблем да викаме мутрите?!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 ное 2009 14:20

То да беше само един срамен ден , ами то избора е толкова голям от срамни дни , че много може да се поспори за класацията :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 04 ное 2009 14:22

maximalniq написа:Лъчо Танев наистина разбира от футбол и е добър специалист,но с това изказване ми падна в очите...

Човекът има право на мнение. А това, че си позволява да коментира такива ситуации, си е част от неговия бизнес. Но и на мен тези изказвания ми идват в повече, защото не съм съгласен, че е голям футболен разбирач. Ако беше така, да е станал треньор. Той си е търговец, който умее да продава и си разбира от стоката. А тази стока са футболисти, а не футбол...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 ное 2009 15:05

Какво го нападнахте човека? Малък срам ли е да си набиеш собствените играчи???
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 04 ное 2009 15:20

лъчо винаги е бил продажно копеленце... за него дали върти бизнес със наско или друг ,няма значение ,важна е пачката ,ЦСКА е на последно място !!! така ,че да не коментираме бизнесменчета, които биха продали и майка си за определена сума.....

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 04 ное 2009 15:23

bigbonusprize написа:Какво го нападнахте човека? Малък срам ли е да си набиеш собствените играчи???

И ако си мислят,че по този начин тези момчета ще заиграят по-добре...Аз си мисля,че ще стане по-зле,насила хубост не става.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 04 ное 2009 15:35

blue_ power1 написа:
bigbonusprize написа:Какво го нападнахте човека? Малък срам ли е да си набиеш собствените играчи???

И ако си мислят,че по този начин тези момчета ще заиграят по-добре...Аз си мисля,че ще стане по-зле,насила хубост не става.

Повярвай ми става!!! Нали си чувал приказката "Като не щеш мира, на ти секира"?! На играчите им се плаща (никак не малко пари), за да играят футбол, а не да пият като мастии! Всеки уважаващ себе си професионалист няма да направи такава издънка! Само тук в страната на абсурдите и в страните от третият свят това е възможно!!! Малко ги биха играчите!
Трябваше да ги смажат от бой и да им се каже ясно - само още един път да бъдат хванати да пият, докато тече сезона, че ще бъдат с натрошени гръбнаци, т.е. инвалидизирани, т.е. няма да могат да работят, т.е. няма да имат кинти - като нямат кинти ще седят гладни и никой няма да се сеща за тях!!! Нека да се вземат такива мерски срещу пияниците-спортисти и ще видиш как разни такива недоразумения ще изчезнат!

Аз лично се надявам боят на това жалко подобие на играчи да е организаран от клуба!!! - Това е начина да се справим с този проблем, нека да ги бият, да ги смазват от бой, докато намразят алкохола и после дори и пари да им дават да не искат да пият!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tendulkar
Контакти:

Мнениеот tendulkar » 04 ное 2009 15:58

В случая това, че Танев е прав се обезсмисля от това, че се обажда защото има интерес и е забъркан негов клиент. Подобни изказвания са малко ми били винаги дразнещи.
Другият негов хит – „Трябва да си кажем истината – футбола ни е много слаб”
Айде бе, верно? Е, я погледни първо от твоята камбанарийка – да не би да се окаже, че една от многото причини футбола ни да е много слаб да са болни мениджърски интереси – включително в националния.

Върни се в “Футбол - България”