Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 09 яну 2014 21:59

C&A_MALE написа:
Serafim написа:
C&A_MALE написа:Гонг обявиха трансфера на Вутов, а никъде другаде не е потвърден. Факт е, че вече не е сред футболистите на Левски , но не е и в Удинезе. Може ли и неговите права да са продадени на МА

http://www.transfermarkt.co.uk/de/anton ... ktErgebnis

Ето го. Б отбора на Удинезе е тва. Интересно, че според сайта е нападател по-скоро, отколкото плеймейкър. Както и да е.

Аз много се радвам на трансфера на Вутов! По-добре да ходи да се пробва там, отколкото тука да го четем във вестниците как ходи по дискотеки. 1млн. лева не са много пари за футболист, който наистина има потенциал, от друга страна обаче, като знаем, че може да се превърне във Валери Божинов, ако остане тука...

Това вече го приемам, само разликата в цената е необяснима. Батков каза 600, там пише 300 ;)

Те тия цени са ориентировъчни и не са на базата на която е купен. Той и на Родригез му е 2млн. евро цената, а Миро Иванов 1.6, ама... :D
Ако помня правилно, Байерн като взеха Хави Мартинес за 40млн., цената му в Трансфермаркета беше около 20.

Сега налагане на Цонев като 10-ка, а не на тоя турист Бру! И него да го продават за 200-300к евро. (Бру имам предвид)

Това е правилния път - изграждат се кадри на отбора, момчета, с които работят добри педагози и после в най-лошия случай заминават за западна Европа за по 1млн. Евро парчето... Батков как не се сети за толкова време да инвестира вместо в туристи, в треньори за младежите.

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 09 яну 2014 22:04

Според мен Гонзо е човека за младите , доказа се в ЧМ

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 яну 2014 22:09

докато беше в Левски Гонзо "смазваше" младите... Не умишлено, но неговото его е много силно и те не могат да се наложат... Тони Здравков има подход към играчите, не забравяйте къде бяхме когато пое отбора и къде сме сега. Направи дори и невъзможното с наличния потенциал...Нека показваме малко уважение към човека, мисля че го заслужава...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 яну 2014 22:13

C&A_MALE написа:Според мен Гонзо е човека за младите , доказа се в ЧМ

Аз пък предлагам Гиби да поеме школата

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 яну 2014 22:19

И според мен Здравков трябва да остане в Школата и да тренира младежите до 19 или както там се води. Човека наистина има подход явно, здраво стъпил на земята е и си е Левскар. Може да го хулят тука някои и да го подиграват, но човека никога не е бягал от отговорност.

Все пак - най-добре чужденец, но като знам, че няма да има пари..

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 09 яну 2014 22:45

milen.hristov написа:
C&A_MALE написа:Според мен Гонзо е човека за младите , доказа се в ЧМ

Аз пък предлагам Гиби да поеме школата

Не ми се струва добър вариант. Гонзо на мъжете, Здравков на стария си пост

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 яну 2014 23:02

Според мен Здравков трябва да си остане. Гонзо не е по-добър вариант, поне не към момента. Ако се появят пари до края на шампионата: класен чужденец.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 яну 2014 23:50

Serafim написа:
C&A_MALE написа:Гонг обявиха трансфера на Вутов, а никъде другаде не е потвърден. Факт е, че вече не е сред футболистите на Левски , но не е и в Удинезе. Може ли и неговите права да са продадени на МА

Ето го. Б отбора на Удинезе е тва. Интересно, че според сайта е нападател по-скоро, отколкото плеймейкър. Както и да е.

Аз много се радвам на трансфера на Вутов! По-добре да ходи да се пробва там, отколкото тука да го четем във вестниците как ходи по дискотеки. 1млн. лева не са много пари за футболист, който наистина има потенциал, от друга страна обаче, като знаем, че може да се превърне във Валери Божинов, ако остане тука...

А Валери Божинов къде стана Валери Божинов? Всичко си е до човека. Успех на Вутов!

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 10 яну 2014 00:18

Сериозна параноя те гони. :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 яну 2014 17:48

tiamat написа:
Serafim написа:

А Валери Божинов къде стана Валери Божинов? Всичко си е до човека. Успех на Вутов!

Така е, да. Той и Ники Михайлов започна да влиза в тия среди, макар, че играеше вече в Холандия... В тоя ред на мисли - защо Михайлов се махна от Твенте, където играеше редовно в ЛЕ или ШЛ и отиде във Верона. Кво очакваше, че Юве, Интер, Милан, Рома или Лацио ще го забележат по-добре, отколкото ако играе в ЕКТ ли...

А тия приказки, че Божинов ще играе в Левски... Тоя на дали ще се навие за по-малко от 15-20к лева на месеца. За какво ни е? Не, че Макриев и Генков се справят по-добре. Аз лично за Генков съм изненадан - бележеше доста с Локо Сф., а в Левски основното което прави е да сваля високи топки и 70 от 90-те минути изкарва с 1 или 2-ма защитници на гърба.

Върни се в “Левски”