Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Kris_men2000 » 09 яну 2014 21:03

Треньорът на Левски Антони Здравков също потвърди думите на Йовов, че „сините“ все още не са финализирали нито един входящ трансфер. Наставникът разкри пред нашата медия и ще привлече ли в състава си защитника на Ботев Пловдив Бобан Грънчаров и капитана на Любимец Антон Огнянов.

„Бобан Грънчаров не е вариант за Левски. Това, че от Ботев са го освободили, не означава, че ние ще го привлечем. Бяха ме питали дали го искам, но ние търсим млад играч за поста централен защитник, а Бобан е на 32 години. Освен това и, до колкото знам, финансовите му изисквания са по-високи от това, което ние можем да предложим в момента“.

„Не крия, че харесвам Антон Огнянов като футболист. Добър играч, с прилични качества. Но той засега си е състезател на Любимец. Предполагам, че и президентът на този клуб ще иска определена трансферна сума, а ние не сме особено платежоспособни в момента. Харесвам Огнянов, но това не значи, че ще дойде в Левски“.
затвори Гари Родригес
Гари Родригес

Сухия заяви, че звездата на тима Гари Родригес все още не е продаден.

„Поне, до колкото знам аз, не сме привлекли нито един нов футболист. Поне по моя информация, все още няма развитие около продажбата на Гари Росдригес, така че има голяма вероятност той да започне подготовка с нас. Гари е наш футболист. Засега няма да привличаме нов централен нападател. Разполагаме с трима играчи на този пост – Цветан Генков, Макриев и юношата Илия Димитров. Освен това имаме Гари и Ларсен Туре. Така че, ако не се разделим с някой от тях, няма да взимаме нов“.

Тони Здравков взе отношение и по отказа на бившата звезда на „сините“ Гара Дембеле да стане отново играч на Левски (подробности ТУК!).

„Разбрах за отказа на Гара Дембеле да се върне. Трудно би станало подобно нещо, защото играчът има определени съображения заради административни проблеми в България. Не знам колко е играл в Китай, но в Германия не игра цял сезон. Освен това Левски едва ли може да си позволи да удовлетвори финансовите му претенции“, завърши Здравков. Той ни сподели, че днес е говорил по телефона и с юношата на клуба Дарин Тодоров, който продължава да се възстановява от тежката катастрофа през 2010 година.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 09 яну 2014 21:05

milen.hristov написа:
BadBoy написа:Щом не може да си позволите трансферна сума за играч на Любимец сте били много зле, а си мислех, че положението не е толкова трагично.

Плачевно е щом треньора на Левски го определя като играч с прилични качества, а го иска в отборът си. От кога в Левски и ЦСКА се задоволяват с играчи с прилично ниво.

Аз съм убеден че този 90% от хората не се сещат кой е. Смея да твърдя, че съм гледал доста мачове тая година, а тоя и идея си нямам кой е. Бобан е слаб. Смея да твърдя че Генков все пак е по-малко лошия вариант от Макриев ;)

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 09 яну 2014 21:09

Отвратителна работа стана тая селекция в Левски, на всеки час някой идва, после не идва, след това някой се маха, той пък бил на почивка. От всички отбори от топ 7, само за Левски е това. За останалите се пише в пъти по-малко. Който ще да идва вече, се тая.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 яну 2014 21:13

zlatan написа:
ЕМИЛ написа:Дно вземем и Бобан 8-)

Емо наистина ли си убеден в качествата на макето,питам те съвсем сериозно.
Моята преценка е друга за това искам да знам какво точно те е грабнало в играта му.

на мен ми харесва като играч

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 яну 2014 21:16

Юношата на Левски Антонио Вутов парафира своя договор с Удинезе, който ще е за срок от 4 години и половина.

Талантът мина прегледи вчера, а днес сложи подпис под своя договор.

В петък Вутов трябва да се прибере в София, за да събере багажа си, и да се сбогува с хората в Левски.

С Вутов в Италия е мениджърът Стоян Орманджиев, който работи в кантората на Лъчо Танев. С младока е и неговото семейство, тъй като той е непълнолетен, и се изисква присъствието на родителите му.

Тази вечер Антонио ще изгледа и от трибуните мача за Купата на Италия между Удинезе и Интер, от осминафиналите на турнира.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 09 яну 2014 21:18

Има два дни по началото на подготовката ния нямаме нито един нов играч :(

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 09 яну 2014 21:19

blue atak написа:Има два дни по началото на подготовката ния нямаме нито един нов играч :(

Е да ама старите тупалки са си тука:)
Изображение

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 09 яну 2014 21:21

Stahlgewitter написа:
blue atak написа:Има два дни по началото на подготовката ния нямаме нито един нов играч :(

бахти тупалките умрели лисици :)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 яну 2014 21:24

blue atak написа:
Stahlgewitter написа:

бахти тупалките умрели лисици :)

вярно са тупалки- тупат топчетата (жаргон, за непросветените- клатат си макарите) :)
а ние им се радваме...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 09 яну 2014 21:32

milen.hristov написа:Юношата на Левски Антонио Вутов парафира своя договор с Удинезе, който ще е за срок от 4 години и половина.

Талантът мина прегледи вчера, а днес сложи подпис под своя договор.

В петък Вутов трябва да се прибере в София, за да събере багажа си, и да се сбогува с хората в Левски.

С Вутов в Италия е мениджърът Стоян Орманджиев, който работи в кантората на Лъчо Танев. С младока е и неговото семейство, тъй като той е непълнолетен, и се изисква присъствието на родителите му.

Тази вечер Антонио ще изгледа и от трибуните мача за Купата на Италия между Удинезе и Интер, от осминафиналите на турнира.

Успех на Антонио! Дано успее да се реализира в Серия А. :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”