Кой ни пробутва ПОМАК и какво цели

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Re: Министерство на малцинствата!?

Мнениеот Левски_с_дубъла » 09 яну 2014 20:37

Дебългаризирането на България продължава в пълна степен. Държавата си се грижи за интересите на всички унтери ,а българите - да го духат. Видяхме вече какво става когато в един голям индустриален център малцинството стане мнозинство - Детройт сити

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Кой ни пробутва ПОМАК и какво цели

Мнениеот onegavon » 09 яну 2014 22:04

viali69 написа:
CTAHKO написа:Не е примиренческо, това са си реалности 8-) Аз и сега съм емигрант, само че в собствената си държава. Пак се чувствам като чужденец 8-) Живея в регион, в който българският език става все по-голяма рядкост. Ама това няма как да го обясниш на хора, за които България е само София и не са си подавали носа извън собствения си квартал. Това е. Родопите са загубена кауза. Това е в момента, а ще става и още по-зле 8-)

П.П. Държава, която принуждава способната част от населението си да издържа и да храни неспособната е обречена на гибел :!:

Родопите са пълни с българи. Вярно мюсюлмани, но БЪЛГАРИ !
Даже по-чисти българи от нас останалите, защото се знае, че в помашките села поколения са се женели само за помаци.
Повярвай, всичко зависи от силата на държавата ни !
Ако утре България стане силна държава с висок жизнен стандарт веднага всички - цигани, помаци, македонци ще започнат да се пишат пак българи.
Така, както беше едно време ...
Само при турците нещата стоят малко по-различно, макар че помня по времето на Бай Тошо и сред тях имаше много, които се българееха.
Всичко зависи от силата на държавата ни, пак ти казвам !
Сега държавата ни е слаба и бедна. Затова никой не иска де се нарече българин.
Ако една богата и силна братска държава ни подаде ръка, можем бързо да изплуваме от блатото.
Колко сме ние за велика и богата Русия ? Колкото един голям руски град !
Ето защо от известно време съм убеден, че само Русия може да ни спаси. Не е чуждопоклонничество, а родолюбие и желание да спасим България !

Иначе, ако останем в ЕС скоро може да се появи и партия ЧИТАК !!! :mrgreen:

Пич, аз съм малко русофил и се опитвам да правя бизнес с екопродукти от Алтайския край.Повярвай ми те с много по - зле от нас.Имат страшни проблеми с чурките.Нашите проблеми с малцинствата са нищо спрямо техните.Сега с тоя Митнически съюз ще стане още по - зле милиони басурмани ще напълнят големите руски градове.Представяш ли си освен нашите мангали да се напълни с таджики,узбеки ,киргизи ногайци ,калмици ит.н..Тия са такива примитиви виждал съм ги да серат по градинките , сядат направо по земята на тротоара, сирийците са две класи над тях.На руснаците им се реве от тях по Москва и Петербург изнасилвания,побоища,наркотици,завладели са пазарите,борсите страшна работа.

Потребителски аватар
Долу комунизма
Контакти:

Мнениеот Долу комунизма » 09 яну 2014 23:41

Поредния комунистически филиал на ЦК на БКП с цел насаждане на етническко напрежение!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 яну 2014 23:45

Безкомпромисен,и ти ли започна да се клонираш,бе? :lol:

Потребителски аватар
Долу комунизма
Контакти:

Мнениеот Долу комунизма » 09 яну 2014 23:49

гражданин от село написа:Безкомпромисен,и ти ли започна да се клонираш,бе? :lol:

Аз си имам само един профил и това е този! Иначе съм голям почитател на Георги Жеков, защото това е единственият човек в тази държава , който иска да я промени към по-добро и е единстственият антикомунист!Гледал съм му предаванията още от 2004г. и бяха много хубави не знам защото комунистите ос СКАТ го махнаха!От днес станах член на БАП и се гордея с това!
Последна промяна от Долу комунизма на 10 яну 2014 00:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 10 яну 2014 00:01

Долу комунизма написа:Поредния комунистически филиал на ЦК на БКП с цел насаждане на етническко напрежение!

Много точно казано, трябва да казваме истината на хората навреме , за да не попаднат в поредния болшевишко-комунистически капан!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 10 яну 2014 06:53

onegavon написа:Пич, аз съм малко русофил и се опитвам да правя бизнес с екопродукти от Алтайския край.Повярвай ми те с много по - зле от нас.Имат страшни проблеми с чурките.Нашите проблеми с малцинствата са нищо спрямо техните.Сега с тоя Митнически съюз ще стане още по - зле милиони басурмани ще напълнят големите руски градове.Представяш ли си освен нашите мангали да се напълни с таджики,узбеки ,киргизи ногайци ,калмици ит.н..Тия са такива примитиви виждал съм ги да серат по градинките , сядат направо по земята на тротоара, сирийците са две класи над тях.На руснаците им се реве от тях по Москва и Петербург изнасилвания,побоища,наркотици,завладели са пазарите,борсите страшна работа.

Честно казано не съм запознат, но, ако това, което пишеш е истина, тогава увереността ми, че Путин ще се противопостави на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД се засилва още повече.
Путин няма да търпи дълго резнаците. Ще ги навре в миша дупка, ако не са тези от Световния елит да го притискат да спазва правата им.
Веднага щом започне открито новата Студена война между двата свята съм убеден, че Путин ще се разправи с тези, които му създават проблеми в Русия.
Русия винаги е давала на партньорите си и по това тя се различава от САЩ, които са свикнали само да ограбват по-малките и по-слабите.
Дори руснаците да не живеят много добре, за нас е важно, че Москва раздава пари и природни богатства, за да печели влияние.
Виж как Путин даде 15 милиарда на Украйна, 3 милиарда на Беларус и още 2 милиарда на Казахстан.
Ето, това е важното за нас, а не как живеят руснаците !
Важно е каква външна политика провежда Москва към съюзниците си. Защото и по времето на СССР руския народ не беше богат, но към България течаха реки от нефт, газ, рубли ... И благодарение на тях България имаше икономика, имаше работа за всички и народа ни живееше по-добре от днес.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 10 яну 2014 10:18

viali69 написа:Защото и по времето на СССР руския народ не беше богат, но към България течаха реки от нефт, газ, рубли ... И благодарение на тях България имаше икономика, имаше работа за всички и народа ни живееше по-добре от днес.

В замяна на златото, което им подарихме преди 60-тина години :lol:

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 10 яну 2014 10:23

rumbata написа:
viali69 написа:Защото и по времето на СССР руския народ не беше богат, но към България течаха реки от нефт, газ, рубли ... И благодарение на тях България имаше икономика, имаше работа за всички и народа ни живееше по-добре от днес.

В замяна на златото, което им подарихме преди 60-тина години :lol:

Е, ти пък. Злато като шума в България. :mrgreen: Нали сега капиталистите го точат. Важно е да има за всички, но не и за България. За нас Кремиковци, КЦМ и АЕЦ-и у всяко село.

Върни се в “Свободна зона”