Red Warrior написа:hd29 написа:Red Warrior написа:Тия нормални ли са да пратят националите при кравите и магаретата в Овча купел. Какъв е този национален стадион от 33 хил. души? То Македония има по-голям.

Поне в другото време милионите фенове на Славия ще го изпълват до краен предел.

Във "белите''държави стадионите отдавна се строят в покрайнините на градовете,а 33 000 е нормален капацитет за страна, в която толкова зрители се събират един път на 10 години.
Говорим за национален, а не клубен стадион. За клубен стадион и то на ЦСКА и Левски е добре 33 хил., но за национален... Все си мисля, че и футболната култура на феновете ще нарасне и ще свикнат да ходят на мачове. Освен това, крайните квартали в Европа, не са като нашите. За комуникациите да не говорим. Съвсем друга тема е, че урбанистично София е замислена, така че за където и да пътуваш трябва да минеш през центъра.
Подкрепям те, че 33 хил. са една идея по- малко от необходимито и Враждебна беше пъти по- добра идея, но погледни го и от другата страна- всичко около бъдещия стадион ще се облогороди. Ще вдигнат хубав стадион, ще вземат да оправят тази гняс Автогара "Овча Купел", ще вземат и пътищата до там да оправят, въобще ще е полезно за градоустройството на тази част на София. Мен, ако някой ме пита, сега ми е най- добре, на 15 мин. пеша на "Васил Левски", без да ме тормозят затворени улици и увеличен трафик.
Все пак Ботевградско е доста голям пътен възел, който нямаше да се задръства, както ще се случва с Борис три. Освен това метрото до летището си е на половина готово, най- лесното щеше да е да го удължат с една станция.
Единственото положително, което виждам е самото построяване, както се казва 'по- добре от нищо'.