Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот DanielGeorgiev » 09 яну 2014 15:05

Всички трябва да уважаваме останалите играчи, защото това значи че са приели предложение с по-ниска заплата. То си личи, кои са истинските футболисти .. футболисти с опит - Котев, Венков, а не лекета като Симеон Райков. На пук на всичко, според мен ни очаква добра пролет. В отбора са хора, които искат да играят за Черно море + юношите, жадни да се докажат. Всеки футболист който дойде, ще се е съгласил на предложение за по-ниска заплата. Затова съм на мнение, че каквото и да стане, не трябва да ги плюем, дори хора като Божилов, щом остава, значи малко или много му пука за Черно море. цска, левски и лудогорец да треперят, защото този път може и точка да не вземат от двата си мача с нас :mrgreen:

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 09 яну 2014 15:14

Не знам на какво се крепи този ви оптимизъм, но няма голяма полза от него. В общи линии ... чакаме края на сезона, за да разберем дали ще абдикират съвсем тимаджиите.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 09 яну 2014 15:17

varnafen написа:Не знам на какво се крепи този ви оптимизъм, но няма голяма полза от него. В общи линии ... чакаме края на сезона, за да разберем дали ще абдикират съвсем тимаджиите.

Защо, на предната страница, дадох титулярния състав, който се очаква. В него има две промени - Сталев и Расим вместо Александров и Жоро. Вярно е, тези два поста ще куцат, ако не се привлекат нови играчи, но не е толкова фатално, особено със Сталев. Аз лично съм го наблюдавал и съм на мнение, че е готов за титуляр.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 09 яну 2014 15:41

При някой се проявява остър шизофреиден оптимизъм без покритие ;)

нормално – когато влизаш в баражи, в плейофи да ни се иска да се подсилим, това са вече други неща, които не е нужно сега да ви занимаваме с тях.

- Бяхте ли уведомен за тези промени преди да подпишете своя договор?
- Аз договорът подписах преди да свърши първенството, така че ние не сме го обсъждали това нещо.
Последна промяна от bez-nick на 09 яну 2014 15:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 яну 2014 15:45

DanielGeorgiev написа:
varnafen написа:Не знам на какво се крепи този ви оптимизъм, но няма голяма полза от него. В общи линии ... чакаме края на сезона, за да разберем дали ще абдикират съвсем тимаджиите.

Защо, на предната страница, дадох титулярния състав, който се очаква. В него има две промени - Сталев и Расим вместо Александров и Жоро. Вярно е, тези два поста ще куцат, ако не се привлекат нови играчи, но не е толкова фатално, особено със Сталев. Аз лично съм го наблюдавал и съм на мнение, че е готов за титуляр.

Точно със Сталев и Расим ти е грешката. Вместо Сталев най-вероятно ще играе Живко, а вместо Расим - Божилов. Твоят вариант е несериозен.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 09 яну 2014 15:56

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C_Ellvpuinw#t=132[/youtube]

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 09 яну 2014 16:00

зеления написа:
DanielGeorgiev написа:

Точно със Сталев и Расим ти е грешката. Вместо Сталев най-вероятно ще играе Живко, а вместо Расим - Божилов. Твоят вариант е несериозен.

Съгласен съм, че ще е така. Това беше мой вариант на състава, да кажем че аз бих играл с такъв състав и ще ти кажа защо. Точно в мача с Ботев Пд, последния кръг се видя, че Божилов по-скоро пречи на НАШАТА ИГРА. Какво имам предвид под тази фраза? Ние играем на контраатака в абсолютно всеки мач, особено в мачовете които се водим за аутсайдер. Може би, най-явно се видя това в мача с Локо Сф във София. Божилов много я мисли тази топка, когато е в него и пречи на атаките ни. Расим .. Расим :lol: Въобще не съм доволен от това момче и няма да го възхвалявам като Стрелеца. На контролата с Добруджа, мисля че беше, на официалното ни представяне преди сезона, се включи много силно второто полувреме и очаквах това да е новия Алекс Кривия, но засега не оправдава очакванията ми. Хубавото в него, е нестандартността и бързите пасове, затова ако не друго, поне няма да пречи като Божилов, а ако се адаптира към мъжкия отбор и играе мачовете си на нивото на което игра срещу Добруджа, може да е голям коз. Колкото за Сталев. Живко Атанасов, евала че вкара победния гол срещу Ботев, евала и че изби от гол линията в решителен момент, но е много припрян и много често греши. Сталев, не само че е наш юноша, ами аз лично съм му гледал един цял мач, миналия сезон срещу Берое в Стара Загора, Гонзо беше решил да заложи на него, вместо Росен Колев и бих казал с ръка на сърцето, че беше по-стабилен дори от Шерифа и затова смятам, че трябва да му се даде шанс, стига онова да не е било моментен проблясък.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 яну 2014 16:29

На Сталев съм му гледал всички мачове за първия отбор и като централен, и като ляв бек. Определено е класи над Живко. За съжаление, партньор на Котев ще бъде Живко, заради "по-големия му опит".

Инженера

Мнениеот Инженера » 09 яну 2014 20:55

Днес бях на пресконференцията и какво да ви кажа - говорят ми за юноши и ми сравняват модела с Литекс!Да , ама Литекс имат академия и продукт и прекрасни треньори,докато ние ги нямаме и имаме школа и то несериозна , махнаха Станислав Стоянов дето на старшата при него играеше и беше на 1 място и ми сложиха някакъв готвач за треньор, дето нищо не става от него и имаме 3 загуби и една победа и се сринахме!Ама били сме на трето място - няма значение на кое място си , важното е да създаеш продукт , тоест индивидуален играч!А такива нямаме!Една школа се гради с интелигентни, знаещи и можещи треньори и скаути , които да обират играчи от цяла България най-доброто, не само от Варна още на 15-16-17 години да ги откриеш и да ги гепаш качествени играчи било от Бургас,Благоевград,Русе, Видин, Враца,Пловдив,Смолян и къде ли не както правят в Литекс - гепат играчи и то качествени от цяла България и специални треньори вече на 17 години ги правят готов футболист! Докато ние един Сталев и Расим на 20 години вече все още е са завършени футболист и не са ошлайфани! Този Тодор Великов, дето е три години по-млад от мене е един паразит в Черно море - стои само там на телефоните и нищо не върши и взима заплата, абсолютен мързеливец е ,михлюзин,дето само чопли семки като пълен простак, а тази Димитрова знае само да разхожда кучетата!И не мога да разбера защо някои завистливи хора ме мразят, след като аз съм открил Алексадър Александров, Даниел Димов, Владко Костадинов , Николай Станков и някои завистливи хора вместо да уважават можещите и интелигентните хора , те ги плюят, вместо да плюят Тодор Великов !Поне да бяхме взели играчи като Величко Величков - по-добър е от Котев , Антон Огнянов и Иван Вълчанов са най-добрите двойка крила и ти да не ги вземеш ще ти играят на малко пари,Димитър Пиргов от Пирин ГД може да ти играе централен и десен защитник както и опорен халф , поне тези да бяхме взели!Тази година ще сме срам и позор!
Последна промяна от Инженера на 09 яну 2014 21:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 09 яну 2014 21:48

Ей издухан!Тодор Великов като е играл в Черно море ти си се учил как се правят цветни заварки.Имай малко уважение към другите.Черно море нито е започнал,нито ще свърши с теб!Може да си гледал много мачове на деца,но това не означава,че си повече от редовия фен.Ако беше нещо особено да беше записал ВИФ и сега да се радваме на трудовете ти,но ти си просто един комплексиран,несбъднал мечтата си дядо,който има проблем с интернет.

Върни се в “Черно море”