Боби Борисов - платеният талибан на английския антифутбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Боби Борисов - платеният талибан на английския антифутбол

Мнениеот Alexx » 08 яну 2014 14:09

Нови разкрития върху футболната мафия в България!

Борислав Борисов - платеният талибан на английския антифутбол

Изображение

Задавали ли сте си въпроса кой е Борислав Борисов ? Откъде се пръкна този нелицеприятен и досаден псевдо-коментатор ? Кой го наложи в една телевизия, от която вече над десетилетие лее пропаганда от екрана и зомбира няколко поколения подрастващи в ценностите на английския псевдофутбол ? Слушайки обаждащите се на ефирните телефони, когато същият води всеки вторник своето обзорно предаване, ние нормалните зрители необлъчени от неговата радиационна зараза, оставаме меко казано шокирани. Голяма част от неговите фенове го възприемат вече като Божество в човешки образ (аз бих казал в свински имайки предвид охранената му дебелашка физиономия показваща ниво на интелигентност близко до това на един питекантроп). За него Шампионската лига е турнир под нивото на английското първенство, дори на Купата на лигата, но това важи само в случаите когато жалките английски отборчета стигнат до 1/8финал в най-престижния европейски турнир. Преди няколко години обаче същият про-английски талибан фанатик ни обясняваше как факта че 2 или 3 английски отбора са достигнали 1/2финал в ШЛ бил "показател" за английската доминация. Той винаги обръща палачинката така както му изнася,според обстоятелствата, нещо характерно за пропагандаторите от Гьобелсов тип. Но да се върнем на неговата биография. Същият е роден през 1974г. По негови думи е бил футболист в аматьорските групи, прекратил кариерата си през 1997г. след тежка контузия. Дотук нищо смущаващо. Какво беше учудването ни обаче, когато се досетихме че неговия глас кънтеше в края на 90-те коментирайки мачовете от италианското калчо, във време когато те се излъчваха по Канал 1 като част от програмата на "Всяка неделя". Той там открито венцехвалеше италианския футбол като най-добрия в света (нещо което прави днес в полза на английския). В онези времена той хвърляше иронични подмятания за архаичния английски стил на игра и други подобни, нещо немислимо да чуем от устата на днешния съвременен Боби Борисов. Ние обаче винаги ще му припомняме неговите извъртания във футболните възгледи и надупване към своите нови господари от Албиона. Какви подаяния получава за тази своя пропагандаторска дейност само може да гадаем. Лошото е че такива фанатици и футболни талибани като него налагащи агресивно сред нашето футболно общество "ценностите на английския антифутбол" възпитават вече няколко поколения зомбирани пубери а и по-малки деца, които са готови да убиват в буквалния смисъл на думата, в момента в който чуят някакъв негативен коментар за техните любими отбори от Острова. Основна вина за това носят разбира се телевизиите Диема/Нова Спорт, които лансират подобен род угоени, арогантни същества като Борислав Борисов, незачитащи друга гледна точка. Такива като него формират групи от фанатизирани младежи, които имат белезите на секти! Само въпрос на време е да се случи непоправимото и някой зомбиран подрастващ с неукрепнала все още тийнейджърска психика да извърши убийство в името на своя гуру-прасе Борислав Борисов, наказвайки по този начин тези, които не се прекланят пред неговия идол и не приемат псевдо ценностите на английския футбол, налагани така агресивно от същият маниакален пропагандатор Борислав Борисов! Дано Бог ни пази от подобна развръзка и най-после тези вредни за обществото и зрителската аудитория коментаторчета като ББ бъдат уволнени, а след това никъде другаде да не им бъде давана думата! Някой трябва да ги спре, за да не пръскат радиационната си зараза сред децата, която подтиква към агресивни действия!

[offtopic]Прочети повече на: http://www.sportal.bg/my_news.php?news=464107[/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Боби Борисов - платеният талибан на английския антифутбол

Мнениеот PFC Litex » 08 яну 2014 14:21

Баце нямаш си на идея автора на тази статия що за бот е на тема футбол Испания Vs. Англия да не говорим пък, че освен Барселона за него всичко останало е гняс :lol:
Този пише в няколко форума, как не е прописал тук не зная, но дано не, че няма толкова дразнещо същество :lol:

В интернет е известен с ника Капитан Пуйол, но има още 10-тина :lol:
Изображение

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 08 яну 2014 14:22

Не е само той, ами и останалите като него който пропагандират западняшкия футбол, в който се изливат нереални пари, вместо с тези пари да строят заводи и детски градини или да спасяват човешки животи. Но на запад е по-ценно да дадеш 50 милиона за играч и други такива капиталистически дивотии.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 08 яну 2014 14:23

Тоя Капитан Пуйол съм го засичал в официалните форуми на Челси и Милан,а тук си мисля,че това е Меган Фокс.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 яну 2014 14:25

Santiago Munezz написа:Тоя Капитан Пуйол съм го засичал в официалните форуми на Челси и Милан,а тук си мисля,че това е Меган Фокс.

Не е Меган Фокс, Мегана пред него е, като кротко агънце, този е без коментар :mrgreen:
Във форума на data.bg в момента е с акаунт FCB1899 :mrgreen:

Чак книга ще издавал http://forums.data.bg/index.php?showtop ... p=15706322
Изображение

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 08 яну 2014 14:30

Автора да си смени дилъра!!!!

urkoto

Мнениеот urkoto » 08 яну 2014 14:33

КНДР написа:Не е само той, ами и останалите като него който пропагандират западняшкия футбол, в който се изливат нереални пари, вместо с тези пари да строят заводи и детски градини или да спасяват човешки животи. Но на запад е по-ценно да дадеш 50 милиона за играч и други такива капиталистически дивотии.

Така е, другарю КНДР. Май е време и Вас да ви видим в някоя национална медия да разясните на българската аудитория за качеството на севернокорейския футбол. Стига сме слушали само английските талибани да възхваляват тяхното блъскане което по незнайно каква причина минава за футбол :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 08 яну 2014 14:36

Ае пичове наслаждавайте се на играта, първенствата и отборите стига сте се занимавали с глупости...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 яну 2014 14:38

На който не му харесва Борисов, да не го слуша и да не гледа английски футбол. Боби ли е виновен, че английския футбол като цяло е класи над останалите като интерес и качество? Мен ме кефи като коментира,а това че е пристрастен към английския футбол в повече и не го кефи шампионската лига не ми пречи. Всеки може да харесва каквото си иска и за мен ШЛ в груповата фаза е глупава и има далече по-стойнсотни мачове по ВЛ. Чак към полуфиналите става наистина интересно освен ако не се срещнат преди това големите отбори, като Арсенал - Байерн и Барса - Сити 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 08 яну 2014 14:38

Аз съм фен на английския футбол и не съм съгласен с това за антифутбола, но тоя Борисов е доказан лаик и некадърник. За него футбола е непознато и диво животно.Факт. Тоя, като му чуя гласа, веднага спирам звука на телевизора. Още по-жалкото е, че има тъпаци, които вярват на глупостите му( тоя даже беше казал, че някакво си дерби от Лига 2 е по-интересно от Барса - Реал и че щял да гледа него вместо Ел Класико.)
When you walk through a storm, hold your head up high...

Върни се в “Футбол - Свят”