suareshampion написа:Karsa Orlong написа:messi7 написа:Aми последи кариерата му и като напусне терена Брендо как го целува. Съвсем случайно може би му беше тренер и в Суонси...

Това да, но аз лично разбирам, че даден играч е "любимец" на един треньор, когато получава голям брой игрови минути и бива предпочитан пред други футболисти. В този ред на мисли бих казал, че Хендерсън и за мое огромно съжаление Шкъртел са му любимци. Джерард също, но той е любимец на всеки, свързан по някакъв начин с Ливърпул. А на интимните отношения между Роджърс и Алън не съм обърнал внимание

Точно заради факта ,че феномена Хендерсън и Джерард са му любимци ,аз започвам да си мисля,че той НЯМА ДА ВЗЕМЕ ХАЛФ през януари.
И това ,разбира се ,може да му изяде главата .Една от причините е ,че те двамата не са ефективни и не вкарват .Ако погледнем какво правят халфовете на конкурентите и може да ни стане лошо. Роджърс разчита прекалено много на Суарес и на Стъридж за отбелязването на головете .Това е грешка.
Щом класен играч ,като Коутиньо ,не може да измести феномена Хендерсън ,за какъв нов халф говорим ??
Това, че трябва типичен разиграващ халф май само ние тук си го говорим, от клуба засега няма индикации, че се търси такъв. А и това, че халфовете ни в момента не вкарват е нормално предвид великолепната форма на Суарес и Стъридж, когато е здрав. Ако и те вкарваха щяхме да бележим по 10 гола на мач

Иначе си прав, че това е необходимо, в съвременния футбол полузащитниците са много резултатни, но нашите са си просто такива - Стърлинг и Коутиньо трябва да коригират значително мерника си, силата на удара им също не е голяма. За Хендерсън е ясно, а Лукас е може би футболистът с най-жалкия удар от далечно разстояние в цяла Англия. Иначе докато Суарес и Стъридж продължават така, а и от време на време някой защитник да вкарва от статично положение, нещата не са зле - имаме си много отбелязани голове. В Челси и Арсенал пък нападателите не вкарват. А при мангалите никой не вкарва