Литекс - Зимна подготовка и селекция 2013/2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Литекс играе контрола с Марибор!!!

Мнениеот tsonpen » 08 яну 2014 12:54

Какво толкова се превъзнасяхте? Вие играхте мач и с българския шампион, който при това завърши на първо място в групата си в ЛЕ ;)
Предстоят и още 5 мача напролет. Напълно възможно е за годината Литекс и Лудогорец да изиграят 7 мача помежду си, а може и още повече - 8, че дори и 10 :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 яну 2014 13:08

nikita 333, хайде спри да пускаш теми за неща, които вече се дискутират бре, толкова ли ти е трудно да видиш, че има тема за новини свързани с отбора, има тема за селекция и подготовка, дразнещо е, повярвай ми.
Изображение

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 08 яну 2014 13:35

PFC Litex написа:nikita 333, хайде спри да пускаш теми за неща, които вече се дискутират бре, толкова ли ти е трудно да видиш, че има тема за новини свързани с отбора, има тема за селекция и подготовка, дразнещо е, повярвай ми.

Не разбирам защо се дразниш?ако не ти харесва ,просто не чети бе човек!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 яну 2014 13:46

При положение, че има тема за селекцията и подготовка, какъв смисъла от тази тема?
Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 яну 2014 14:52

Защо не сложи 33 удивителни :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 08 яну 2014 23:58

nikita 333 написа:
PFC Litex написа:nikita 333, хайде спри да пускаш теми за неща, които вече се дискутират бре, толкова ли ти е трудно да видиш, че има тема за новини свързани с отбора, има тема за селекция и подготовка, дразнещо е, повярвай ми.

Не разбирам защо се дразниш?ако не ти харесва ,просто не чети бе човек!

Не му обръщай внимание на този. Това комплексарче е във вечно кисело настроение. PFC Litex и BadBoy са профили на един и същ потребител, това е повече от ясно... :evil:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Литекс - Зимна подготовка и селекция 2013/2014

Мнениеот paceto » 10 яну 2014 19:49

Като някой индианец е с тази лента :)

Страхил Попов: Хората ни харесват, защото играем модерен футбол

Изображение

23-годишният защитник на Литекс Страхил Попов е един от малкото футболисти, изиграли всички 23 мача от есенния полусезон в А група. Попов вече четвърта година е част от представителния тим на ловчанлии, и се утвърди като титуляр през този сезон, в състава на Златомир Загорчич.

„Тази година очакванията на всички вече са по-големи, като видяха на какво сме способни. Мисля, че можем да затвърдим това, което сме направили, и да се представим добре,“ сподели Попов на първия сбор на Литекс за 2014-та година.

„За шампионска титла не си говорим, честно казано. Нормално е да се надяваме, защото сме първи. Но основната цел пред нас са евротурнирите,“ обясни младият талант. „Ние сме по-млад отбор, но от две години играем горе-долу едни и същи хора, което в другите по-големи отбори не се среща често. Мисля, че за нас вече напрежението не е проблем.“

„Това ще са истинските мачове, с първите седем отбора. Надявам се да покажем нашата игра, и да видят всички, че сме може би най-добрият отбор,“ коментира Страхил за предстоящата втора част от сезона, където А група вече се разделя.

Попов отбеляза и за очакванията от страна на Лудогорец, че ще има съдийско влияние в първата седмица:„Не виждам за нас какво могат да повлияят за нас съдиите. Съдията какво може да повлияе?! Може да повлияе на един мач, но как може да повлияе на цялото първенство?! Според мен това са глупости.“

„Не знам дали се страхува конкуренцията от нас, но мисля, че вече има респект по-голям. Виждат, че имаме възможности, и почват с номера по медии, изказвания. Но на нас това не може да ни повлияе,“ продължи той.

Очаква ли Страхил Попов трансфер в чужбина? „Това е целта на всеки футболист, нормално е да се надявам и аз. Но сега имаме важни мачове, концентрирам се за тях първо, ако излезе нещо, излезе, да сме живи и здрави.“

„Както виждат всички, още от школата се тренира по един начин да се играе. Показваме го в мачовете. Имаме си наш стил на игра, не типичния в България да се затворим отзад и да ритаме топката. Гледаме да си подаваме повече, и мисля, че затова хората харесват начина, по който играем. Нормално е, това все пак е модерен футбол, и гледаме да го практикуваме,“ завърши Страхил Попов.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 яну 2014 17:03

Връща се Пламен Николов.Не лош защитник за А група,но за Европа е слабичък.Почти сигурно махате Бодуров.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

haha

Мнениеот haha » 12 яну 2014 17:37

Parmalat написа:Връща се Пламен Николов.Не лош защитник за А група,но за Европа е слабичък.

Много посредствен футболист.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 яну 2014 19:18

Да го постнем и като новина.

Пламен Николов се връща в Литекс

Литекс е на път да си осигури трето ново попълнение през този трансферен прозорец. Очаква се до дни бившият футболист на „оранжевите” Пламен Николов официално да бъде обявен за футболист на ловчанлии, научи Гонг. Снажният централен бранител е направил първа тренировка днес с ловчанлии и по всяка вероятност ще пътува с тима за първия подготвителен лагер в Гърция.

Плевенчанинът изкара 6 сезона в Литекс между 2006 и 2012 година, изигравайки 107 мача и вкарвайки 4 гола. Доброто му представяне с „оранжевата” фланелка му осигури и повиквателни за националния отбор на България. В началото на 2012-та той бе преотстъпен на Том Томск, а след това закупен от руснаците. Николов изигра 40 мача за Том, помагайки на отбора да се върне в руската Висша лига. Този сезон обаче той изгуби титулярното си място и си тръгва от Русия като свободен агент.

До този момент Литекс обяви две нови попълнения – младежкият национал Иван Горанов, който идва от Берое и колумбиецът Данило Морено Асприля, който пристига от местния Патриотас. Клубът се раздели по взаимно съгласие със Станислав Генчев и с бразилеца Ванжер.

Върни се в “Архив”