ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Logical person » 07 яну 2014 19:46

BRF написа:Еми,объркал съм се!
Значи може да се притесняваме от срока и заплатата!Въпреки,че като гледам до сега само с Косоко имаме проблеми!Сидибе и Хауърд се оправя човека с пурите,Ревсон се разкара без проблем,Морейра и той ,Кировски също....

Знам ли, има много добра визитка, на отлична възраст е за позицията на която играе. За сега се очертава като най-сериозния ни трансфер.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 07 яну 2014 19:57

А Кировски си е тръгнал евала, от тоя и руди гарсия немаше да може да направи футболист. Нещата верно лека полека си идват на мястото.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 яну 2014 19:58

Logical person написа:
BRF написа:Еми,объркал съм се!
Значи може да се притесняваме от срока и заплатата!Въпреки,че като гледам до сега само с Косоко имаме проблеми!Сидибе и Хауърд се оправя човека с пурите,Ревсон се разкара без проблем,Морейра и той ,Кировски също....

Знам ли, има много добра визитка, на отлична възраст е за позицията на която играе. За сега се очертава като най-сериозния ни трансфер.

Братле,не се задълбочавам в имената!Просто се радвам на нещата,които се случват!Правим селекция :o и то навременна :shock: !Нормални неща,а от кога не ни са се случвали!
Разделяме се с ненужните футболисти без скандали!
Отбора тръгна на лагер с всички планувани футболисти!
Скоро може да имаме генерален спонсор!
ЦСКА Завинаги ремонтират стадиона и ДЮШ!
Всичко ми звучи малко нереално!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 яну 2014 20:05

Янис Зику написа:Сънди е първия футболист, дошъл в България, който на представянето си е облечен с костюм, а не с тениска за 10 лева.

Баце, къде го видя тоя костюм? :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 07 яну 2014 20:17

Честито ви класиране за ЕКТ в края на сезона! Ние май ще пропуснем тази година излагацията, освен ако не спечелим купата с някъв луд късмет. :(

traiki
Контакти:

Мнениеот traiki » 07 яну 2014 23:35

Момчета, ако намерим качествен нападател, то нищо чудно да се намесим в борбата за титлата!!! Със сегашния отбор бяхме надиграни само от Ботев, а сега с една хубава зимна подготовка и намирането на нападател с "визитка" ще сме съвсем друг отбор!!!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 08 яну 2014 01:26

Колегите от Гърция твърдят, че все пак ЦСКА ще изиграе контрола в края на първия си подготвителен лагер в Ксанти. И той ще бъде срещу домакините от Шкода Ксанти.

Отборът се движи отлично в шампионата и е на шеста позиция във временното класиране. Най-вероятно проверката ще бъде между мачовете срещу Ерготелис и Олимпиакос от 20-ия и 21-ия кръг на гръцкия шампионат. Германският треньор на елините Райнер Мойрер много държи на тази проверка, пък дори и да даде почивка на някои от титулярите си. Все пак колегите уточняват, че няма окончателно потвърждение.

Твърде любопитна ще бъде появата в подобна контрола на испанския нигериец Стивън Сънди, който днес бе представен, като ново попълнение на армейците. Само преди два-три дни Шкода почти бе спечелила спора, но ЦСКА взе битката за опорния халф. И това е окончателен факт. За 2.5 години. Шкода предлагаше 1.5.

Избрал е Мерцедеса през Шкодата.

Ето ви и отговора на въпроса защо за 2 години и половина.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 яну 2014 10:20

Според спиртал.бг щели сме да взимаме босненски нападател - Ясмин Мешанович. Договорът със сегашния му клуб е до 7.2014г.
Играе в нац.отбор. Доста прилична статистика към момента.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/jasmi ... 49238.html
Доколкото Мешанович не е анонимник и по традиция босненските играчи са изкъсо проследявани от германските отбори, то ето какво написа накратко в писмо член на скаутския екип на Вердер Бремен за Проспорт.бг. Информация, която трудно може да се намери. Именно той е гледал много пъти играча.

"Той е концентриран по посока на вратата и това му помага, но Мешанович е мислещ играч. При това има много бързо мислене и решава светкавично. Ако водим суха статистика, може и да не е впечатляващ, но всъщност той е отборен играч и е много полезен за останалите. Притежава впечатлавяща техника, която е много важна. Играе изключително точно, с много сериозен поглед върху играта. Бърз е. Не изключвам скоро той да бъде в някоя от големите лиги в Европа."

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2014 11:02

След случаят с тоя,дето развинти добитъкът(забравих му името) съм малко резервиран към босненците.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 яну 2014 11:03

Не ми допадна от видеото. Но пък съм го чувал, това може да е добър знак. :lol:
Може тоя път да случим на по-скромен футболист, дето не обича да го качват в пълния му блясък в ютуб, кой знае. Гришата може повече сякаш. :mrgreen:
Айде, айде, те пък в големите лиги в Европа са много добри да кажеш. :lol: Добри са в топотборите, а в останалите са като Сидибе-вкарват от дъжд на вятър и те. :)
Най-добре да му направят едни проби преди това. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”