Нека привържениците на Черно море да бъдем спокойни

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Нека привържениците на Черно море да бъдем спокойни

Мнениеот ogrizko » 07 яну 2014 15:42

Като гледам всички доста сте се шашнали. Аз ви предлагам да запазим самообладание и да не тръгваме да говорим и вършим простотии, а да изчакаме малко и да видим какво ще стане. Ами ...че то подготовката ни още не е започнала, а ние тръгваме след опитите на измислени журналя и сами създаваме напрежение в отбора. Истината я знаят само ръководството и Гонзо предполагам, дори и някой ако е говорил с някой от играчите както е казал ..може би самите играчи само предполагат какво се случва, защото реално не е задължително да им се дава обяснение. Ако помислим реално - Жоро Илиев е дал достатъчно за отбора и заслужава да играе навън за повече пари на тоя етап. Шерифа колкото и да е добър, явно няма желание да преподпише договора си, който изтича след 6 месеца, Даниел Младенов не показа нищо при нас, Емил Михайлов със или без него има ли разлика, а Симеон Райков е чуплив, никакъв го няма в дефанзивен план и явно не изпълнява тактическите указания както трябва. Все важни футболисти, обаче като се замислите в крайна сметка ние наистина си гарантирахме място в 7-та, а да се борим за тройката явно поне пред ръководството не стои на дневен ред на тоя етап. Едва ли Гонзо и футболистите обаче нямат желание да го постигнат. Но реално явно повече се мисли за бъдещето. Тия 6 месеца са идеални да мерим сили с водещите у нас отбори, да обиграем юношите и да видим докъде ще ни стигнат силите да се противопоставяме с наличните играчи. Все пак и преди е ставало дума, че цел пред отбора е да има юноши в А отбора, иначе за какво ни е да имаме силна школа. В качествата на Наско Петров не съм много сигурен, но Бекир Расим, Слави Сталев и разни други може би е време да покажат какво могат. И сега вместо да подкрепяме отбора и юношите, пак почваме да мрънкаме и да търсим под вола теле. И понеже се явявам само като страничен наблюдател ...ами, аз ако съм на мястото на ръководството и взема да прочета мнението на феновете, сигурно ще се откажа веднага от отбора като чета какви неща се пишат. Абе, бъдете малко оптимисти да му се невиди! Подготовката на отбора още не е започнала, един мач не се е изиграл ...не сме видели ще привлечем ли някой футболист и какъв, а вече пратихме отбора във В група и т.н. Ами, може би ръководството и треньора реално гледат на нещата, че трудно ще се преборим за 3 място и предпочитат просто да заложат на по-дългосрочна стратегия. Дали ще сме 5, 6 или 7 няма голямо значение, сега ни се предоставя перфектен шанс за обновяване на състава и да видим юношите ни на какво ниво са. Ако се прецени, че не стават - нека лятото да видим какво ще стане, явно тогава ще са насочени силите ни за привличане на необходимите ни нови играчи ...но аз пък се надявам юношите ни да ни изненадат приятно. Не вярвам някой в отбора да е отписал мачовете и да не се борим до последно за победа в тях :!: И веднага взе да се налива още масло в огъня, че и Котев напуска ...ама на мен това не ми се вярва, защото има 1,5г. и защото сега дойде, малко му е рано да напуска :P Нека да не правим трагедии и да подкрепяме отбора вместо да се връзваме на малоумщините и опитите за интриги!!! Може би правим крачка назад, за да се засилим по-добре ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
evernazion
Контакти:

Re: Спокойствие :)

Мнениеот evernazion » 07 яну 2014 15:55

Много правилно ! Още една победа и чакате плейофите , няма за какво да се кахърите . Да беше началото на сезона , вие имате повече точки от целия минал . Успех !

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 07 яну 2014 16:05

Любимото за ТИМ - ''спокойствие''

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 07 яну 2014 16:20

Или снишаване, снишаване, снишаване . :mrgreen:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 яну 2014 16:26

ogrizko, въж какво ти е написал Добри А. :mrgreen: :

Каквото и да са имали предвид, станалото, станало и трябва да се гледа напред. С хленчене и тюхкане нещата няма да се променят. Показателно е поведението на Гонзо. Не се е оплакал публично, нито е възроптал. И най-важното – не си тръгна. Нещо повече-той пак е готов за битка, дори и с юноши. И това Георги Иванов ще го съобщи още на пресконференцията преди първата тренировка на отбора в четвъртък. Гонзо е максималист и пак ще изгради отбор гладиатори, които ще се борят мъжки за всяка педя терен. Да, третото и четвъртото място вече ще изглеждат мираж. Да, тимът няма да е така корав и постоянен в изявите си, защото при контузии и наказания, 19 годишни момчета ще трябва да се каляват редом до батковците. „Морето” обаче, пак ще обърка нечии сметки и в никакъв случай няма да бъде само спаринг партньор.

http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=395629

Инженера

Мнениеот Инженера » 07 яну 2014 16:53

При нас се мълчи и е спокойно, защото феновете го позволяват и да изпаднем, пак ще е същото...

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 07 яну 2014 17:01

Инженера написа:При нас се мълчи и е спокойно, защото феновете го позволяват и да изпаднем, пак ще е същото...

Така е
:lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 07 яну 2014 17:31

Какво спокойствие, те ви разпродадоха отбора. Как ще се обиграват тия юноши като ще ги бият като тъпан на сватба. В тая а група 1/3 от отборите ще завършат с юношите тоя сезон :idea:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Инженера

Мнениеот Инженера » 07 яну 2014 17:59

Каква разпродажба, подаряват ги!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 07 яну 2014 18:02

Добре ве ...ами айде като сте много големи отивайте на стадиона тогава да викате срещу ТИМ, искайте среща с ръководството и т.н. То само със закани по форумите не става! Не ги давам аз парите, че да решавам аз дали да се борим за шампионска титла и медали! И ако викаме срещу това дето се случва какво ? Някога излезнал ли е някой от ръководството да даде адекватни обяснения за толкова години ?! Това да не е Батков, Лупи, Домусчиев .....дето си търсят медийните изяви. И да викаме сега по-добре няма да стане според мен. Аз държа да видя какво ще стане ...все още не съм видял абдикация. Виждам освободени играчи, което на този етап ми звучи логично по някакъв начин. Айде някой от тия дето протестират ако може да ми обясни за какво вика точно като до момента дори отбора не се е събрал за подготовка, не е ясно дали няма да вземем нови играчи, не сме изиграли нито един мач есента ....докато Гонзо е в Черно море, аз поне не виждам смисъл нещо да ме притеснява ...едва ли ще позволи нещо да се случи без да си даде съгласието! Като не знаете какви са плановете на треньора и ръководството, за кво точно е цялото това черногледство до момента ...някой ако може да ми обясни с разумни аргументи, а не с някви шокиращи гръмки лозунги - ТИМ оставя отбора, футболистите се надпреварват да напускат, подаряваме играчи, разпадаме се... не знам си кво :shock:
Наистина не виждам нищо лошо точно в момента да се прецени кои юноши и кои играчи ще ни вършат работа за следващите сезони... и на мен ми се иска да бяхме взели 2-3 класни попълнения и да се борим за тройката, но не зависи от мен в крайна сметка! Така че ни остава да се борим за тройката с наличните играчи, а аз пък си мисля, че сега точно ще блесне таланта на някои от юношите ни като наистина получат повече доверие и шанс за развитие! И има ли смисъл да се връзвам на думите на фенове на другите отбори, че преклоняваме главите си, че Черно море е свършен и други глупости... нека се радват, но с юноши пак ще ги бием! Да не кажа, че така победите ще са ми още по-сладки :oops: :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”