Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот CSKA 78 » 07 яну 2014 17:51

Айде, честит ви първи трансфер!Чакай този трансфер май беше изходящ?Нищо няма да унивате сега ще имате и входящи!Като на българският "Бейл"(не е точно Бейл,ама като "няма риба и ракът е риба")! ;)

ПП Това, което съм написал е опит за хумор.Надявам се, няма да има обидени!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 07 яну 2014 17:57

CSKA 78 написа:Айде, честит ви първи трансфер!Чакай този трансфер май беше изходящ?Нищо няма да унивате сега ще имате и входящи!Като на българският "Бейл"(не е точно Бейл,ама като "няма риба и ракът е риба")! ;)

Сигурно не си изкарваш хляба с хумор. В противен случай често гладуваш
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 07 яну 2014 18:03

blue atak написа:Последният пост, в който ще има редуциране, е вратарският. Тодор Батков обяви, че Пламен Илиев не се продава, но някои от резервите му ще бъде разкаран. Михаил Иванов и Горан Блажевич не успяха да се преборят с Пацо Тигъра за мястото под рамката, макар че в определен момент и двамата получиха шанс. Левски няма нужда от трима скъпоплатени вратари и един от тях ще си тръгне за сметка на юношата Александър Любенов.

Обмисляло се е и Кевин Бру да бъде разкаран, тъй като от лятото до сега не успя да впечатли никого с изявите си на терена. Все пак обаче се е стигнало до решението франсето да получи възможност до лятото да спечели мястото си при сините. Черният списък на Левски може да бъде редуциран в зависимост от изходящите трансфери. С най-голям шанс да бъдат продадени са Гари Родригес, Цветан Генков и Владимир Гаджев. При евентуална тяхна продажба и липса на нови футболисти сините ще се принудят да оставят нарочените за гонене.

Седем дни спорт... на това му казвам качествена спортна журналистика. Ако бяха хванали някой третокласник от училище в краен столичен квартал, пак би написал по-грамотна статия.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 07 яну 2014 18:16

CSKA 78 написа:Айде, честит ви първи трансфер!Чакай този трансфер май беше изходящ?Нищо няма да унивате сега ще имате и входящи!Като на българският "Бейл"(не е точно Бейл,ама като "няма риба и ракът е риба")! ;)

Спуках се от смях!
[offtopic]ха-ха-ха[/offtopic]
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 яну 2014 18:39

Сега сериозно,май ще привлечете новия "Меси"! Е,не е точно Меси,но за 150 хилки какъв очаквате да бъде!?http://www.blitz.bg/sport/article/209955

ПП Радващо е(поне за вас би трябвало да бъде) ,че парите от трансфера на Вутов няма да отидат в някой джоб!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 07 яну 2014 19:37

Спортно-техническият щаб на „Левски“ може да пробва аржентински халф, пише „Тема Спорт“. На „Герена“ трябва да се появи Лукас Тейшейра.

Той е роден на 18 май 1991 г. Висок е 183 см и тежи 79 кг. През есента е бил в аржентинския Депортиво Мерло, който е в трета дивизия.

Преди това Тейшейра се е състезавал за друг третодивизионен отбор – Темперлей. През есента халфът е участвал в 23 мача за Депортиво Мерло. :!:

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 яну 2014 20:02

CSKA 78 написа:Сега сериозно,май ще привлечете новия "Меси"! Е,не е точно Меси,но за 150 хилки какъв очаквате да бъде!?http://www.blitz.bg/sport/article/209955

ПП Радващо е(поне за вас би трябвало да бъде) ,че парите от трансфера на Вутов няма да отидат в някой джоб!
Чиста партенка е според мен но както и да е дано да отидат да се земе някои сносен играч.Него знам тоя меси ли е какъв e не сам го гледал ;) вия сте готови направихте звездна селекция :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 яну 2014 20:12

blue atak написа:
CSKA 78 написа:Сега сериозно,май ще привлечете новия "Меси"! Е,не е точно Меси,но за 150 хилки какъв очаквате да бъде!?http://www.blitz.bg/sport/article/209955

Чиста партенка е според мен но както и да е дано да отидат да се земе някои сносен играч.Него знам тоя меси ли е какъв e не сам го гледал ;) вия сте готови направихте звездна селекция :)

В интерес на истината,добър си е!Гледал съм му няколко мача!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 яну 2014 20:14

Може ще го видим ако доиде :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 яну 2014 20:16

"Новият Меси" не беше ли вашият Трекаричи? Или той е по-старият, а този е по-новият Меси. :mrgreen:
Последна промяна от Tommi на 07 яну 2014 20:16, променено общо 2 пъти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”