Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КАМБУРОВ Б ЛЕВСКИ ?
Според мен Камбуров ще бъде добро попълнение.Но според Гонзо това ще го решава новия треньор,който според мен вече трябваше да се знае.По каква зимна селекция се работи като не знаеме кой ще води отбора?Дано има някакво развитие по въпроса след изпълкома на БФС .
Камбуров когато беше свободен агент не дойде в Левски, та сега ли....а и мустака нема да извади пари. Според мен са чисти спекулации. А и ние си имаме Цачев, да си го взимаме обратно и това е...
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
И защо му е на Камбуров сега да идва? Между Левски и Локо Пд той тогава избра Локо а пък после премина в Локо Сф. Значи за мен случая е ясен - тоя мрази Левски и предпочита да е първи сред последните, вместо последен след първите. Защото много по-лесно е да изпъкнеш в тим като Локо, отколкото в такъв като Левски. Смешник е....да си играе в Локо Сф, да си зима квито призове там иска и всяка година да гледа Евротурнирите на плазмата...
едит: само да не ме разберете погрешно - не успорвам футболните му качества.
едит: само да не ме разберете погрешно - не успорвам футболните му качества.
Абе малко ли куци коне събрахме та и тоя айде стига вече .Кога ще дойде ред на Цачев и Табаков? Аз съм против .Пък и Батков няма пари ,ако все още е собсвеник на тоя отбор.
tani написа:Абе малко ли куци коне събрахме та и тоя айде стига вече .Кога ще дойде ред на Цачев и Табаков? Аз съм против .Пък и Батков няма пари ,ако все още е собсвеник на тоя отбор.
Кое те кара да мислиш, че не е

Трябва деня в който се махне мустака, да го обявят за национален празник и втори рожден ден на клуба.
Re: Камбуров в Левски?
Кокала е виновен,че Камбуров не дойде преди само за 50 хил.евро.Той е агент на зета на Батков,така че вие си правете изводите каде ще ше да играе,ако не беше компетентното мнение на кокала.Сега Гигов сигурно ще иска поне 500 хил.евро та да им дойде акъла.Да ли е добре или зле незнам,но от гледна точка на парите е безмислено.По добре да се инвестират в поне двама чужденци на по малка възраст от 26 и да се даде шанс на Иса и Цачев.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
-
- Контакти:
Преди няколко месеца гледах интервю с камбуров. беше му зададен въпроса: дали иска да играе за левски? той отговори, че за сега не. така, че смятам, че марто няма да дойде при нас. по добре да играят Табаков, цачев и Иса.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Пак някакви спекулаций да си порка в локото там не го искаме тоя, имаме си достатъчно измислени герой. Само тъпотий камбуров незнам кой си Батков да земе да се застреля и да се връща Чорни да ги постригва всички нула номер и да се почва СИН ТЕРОР.
- Pro-European
- Контакти:
Оптимален вариант за нападател - ефективен, няма нужда от адаптация, интелигентен.
Няма значение възраст, клубна принадлежност и т.н.-трябва ни някой, който да МОЖЕ да вкарва голове!
Няма значение възраст, клубна принадлежност и т.н.-трябва ни някой, който да МОЖЕ да вкарва голове!
Авторът на темата: Ще спре ли..
Момчета какво спорите, аз лично съм против! До сега колко пъти искахме да го взимаме той ако искаше поне малко желание да дойде в Левски щеше да го направи при толкоз отворили се възможности. Нека си стой в Локото щом му харесва.