hajitsu написа:Най-вероятно ще го кръстят iShumkar или Galaxy Shumkar 4.0.4.
Ще го кръстят Witch и ще го произвежда Witch Corporation, а името е в чест на другаря астроном Шумкар хохо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hajitsu написа:Най-вероятно ще го кръстят iShumkar или Galaxy Shumkar 4.0.4.
shumkar_44 написа:silenxe написа:Брилиянтна идея. Сега проблемът с аеродинамиката е решен. Разбира се прибирането на петите ще изисква допълнителен заряд енергия, а прекаленото натоварване на процесорите може да доведе до сериозни последници. Мислил ли сте за добавяне на малко фотоволтаични панели по повърхността на обекта?
Край, вдъхновихте ме! Не веднага, понеже сега ще гледам "Гладиатор", ала след около два часа, два часа и половина, се захващам със скицирането на машиночеловека и навярно няма да мигна тази нощ! Дано само успея да стана за работа утре, че вече си имам достатъчно проблеми в тази връзка...
shumkar_44 написа:silenxe написа:Брилиянтна идея. Сега проблемът с аеродинамиката е решен. Разбира се прибирането на петите ще изисква допълнителен заряд енергия, а прекаленото натоварване на процесорите може да доведе до сериозни последници. Мислил ли сте за добавяне на малко фотоволтаични панели по повърхността на обекта?
Край, вдъхновихте ме! Не веднага, понеже сега ще гледам "Гладиатор", ала след около два часа, два часа и половина, се захващам със скицирането на машиночеловека и навярно няма да мигна тази нощ! Дано само успея да стана за работа утре, че вече си имам достатъчно проблеми в тази връзка...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
shumkar_44 написа:И добре, че е така, понеже има силна липса на млади кадри в бранша, като повечето бягат от България.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта