Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот molteni » 07 яну 2014 12:31

W84me написа:Какво толкова плюете Йорданов? Има доста голове за отбора, повечето анонимни чужденци, които минаха през Левски нямат и 1/4 от неговите. На Кевин Бру цял живот да му правя такъв клип, няма да мога да събера толкова точни центрирания...

:lol: И кои са му решителните голове? Общо има 8 гола.3 срещу Пирин ГД, 1 на Нефтохимик, 1 на Етър...и 2 на Берое.Единствения му по-важен гол....беше при загубата(1:2) в Разград....от Лудогорец. :lol:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 яну 2014 12:39

Италианският Удинезе ще заплати 600 хиляди евро на Левски за правата на 17-годишния плеймейкър Антонио Вутов, съобщават медиите в Италия.

Вутов днес трябва да пристигне в Удине, за да премине медицинските изследвания и да подпише личния си контракт. Двата клуба вече постигнаха договорка за трансфера.

Цената на играча може да нарасне до около 1 милион евро при определени условия. Левски запазва и процент от бъдеща продажба на полузащитника.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 яну 2014 12:56

Как бе нали бяха 950хилки?Сигуро трябва да направи хеттрик срещу Ювето или Интер за да ги докарат до 950к.
Мизерията е страша работа как са го изнудили Борат не е за вярване.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 яну 2014 13:00

onegavon написа:Как бе нали бяха 950хилки?Сигуро трябва да направи хеттрик срещу Ювето или Интер за да ги докарат до 950к.

От много време е ясно,че Батков незнае как да продава.Така ли не се научи от Гришата как се правят милиони от трансфери с някои изключения разбира се.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 яну 2014 13:11

molteni написа:
W84me написа:Какво толкова плюете Йорданов? Има доста голове за отбора, повечето анонимни чужденци, които минаха през Левски нямат и 1/4 от неговите. На Кевин Бру цял живот да му правя такъв клип, няма да мога да събера толкова точни центрирания...

:lol: И кои са му решителните голове? Общо има 8 гола.3 срещу Пирин ГД, 1 на Нефтохимик, 1 на Етър...и 2 на Берое.Единствения му по-важен гол....беше при загубата(1:2) в Разград....от Лудогорец. :lol:

Берое във финала за купата?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 яну 2014 13:13

zlatan написа:
Andrew Eldritch написа:Да бе скъсал се да вкарва. На Нефтохимик при решен мач. Само да напомня, че заради Ил. Йорданов ИлИл изгони Симеон Райков. А той вкарваше далеч по-решителни голове.

колега съгласен съм махаме го и след това,ясно е че си тръгва и Гари и отляво една голяма дупка като махнем и Пинто и кво остава аз и ти.
Няма пари бре хора стига сме гонили играчи-Батков го каза пред банкрут сме,на какъв език да ни се каже за да разберем.
Ако питате мен трябва да се освободим от всички високи заплати да доиграем шампионата ако може да вземем тенекията Купа на България.
На 24 май да направим това прословуто честване на 100 год. и юни и юли нов собственик,нова стратегия ,нови лица-в противен случай ще
задминем червените по-пропадане.
В този момент това е най-важно за Левски-СПАСЕНИЕТО И СЕКТОРА.Аз си искам отбора и стадиона другото е временно както Батков,както Тонев,както Донев-вечни сме ние и Левски.

Толкова ли е зле положението розовите са мн повече от нас в батака ;)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 яну 2014 13:21

Parmalat написа:Италианският Удинезе ще заплати 600 хиляди евро на Левски за правата на 17-годишния плеймейкър Антонио Вутов, съобщават медиите в Италия.

Вутов днес трябва да пристигне в Удине, за да премине медицинските изследвания и да подпише личния си контракт. Двата клуба вече постигнаха договорка за трансфера.

Цената на играча може да нарасне до около 1 милион евро при определени условия. Левски запазва и процент от бъдеща продажба на полузащитника.

Те италианците парите ги ринат с лопата.Много добре знаят че Батков е на зор и ще му извиват яко ръцете.Кой според вас е
по-добър-Гари или Вутов? Първият дойде за 300 хил.от европейско първенство а Вутов от нашето за 600хил.Малко се съмнявам
за такава сума.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 07 яну 2014 13:24

Parmalat написа:
onegavon написа:Как бе нали бяха 950хилки?Сигуро трябва да направи хеттрик срещу Ювето или Интер за да ги докарат до 950к.

От много време е ясно,че Батков незнае как да продава.Така ли не се научи от Гришата как се правят милиони от трансфери с някои изключения разбира се.

Доколкото разбрах ..... Вутов медиите писаха ,че щеше да се продаде за 950 хил. ЛЕВА .... а всъщност се продава за 600 хил. ЕВРО ..... чисто и просто ако сметнеш даже излиза ,че го продаваме за повече от колкото се е писало ...... айде кажете ми пък вие .... Гришата кога е продавал 17 годишен футболист за над 1 милион лева ........

А относно писаниците на W84me аз това момче го познавам .... и съм му казвал много пъти ,че е много кух , така че няма да го направя сега във форума , но то си се подразбира .... как може някой .... абе как може фен на Левски да харесва Илиян Йорданов :shock: .... Този не заслужава и във "В" групите да играе бе !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 яну 2014 13:41

Бившият наставник на Левски Емил Велев ще се опита да намери отбор на Владимир Гаджев в Израел. З това призна самият той като в същото време отхвърли твърденията, че се е заел с продажбата на звездата Гари Родригес.
„Глупост е, че уре­ждам Гари Родригес в Израел. Ще се опитам обаче да помогна за продаж­бите на Владимир Га­джев и Цветан Генков. Винаги съм готов да съ­действам на Левски“, обяви Кокала пред Меридиан Мач.
Не е тайна, че на „Герена“ се опитват всячески да закърпят бюджета с продажбата на някои от основните футбол­исти.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 яну 2014 13:52

PFK_Levski написа:
Parmalat написа:

Доколкото разбрах ..... Вутов медиите писаха ,че щеше да се продаде за 950 хил. ЛЕВА .... а всъщност се продава за 600 хил. ЕВРО ..... чисто и просто ако сметнеш даже излиза ,че го продаваме за повече от колкото се е писало ...... айде кажете ми пък вие .... Гришата кога е продавал 17 годишен футболист за над 1 милион лева ........

А относно писаниците на W84me аз това момче го познавам .... и съм му казвал много пъти ,че е много кух , така че няма да го направя сега във форума , но то си се подразбира .... как може някой .... абе как може фен на Левски да харесва Илиян Йорданов :shock: .... Този не заслужава и във "В" групите да играе бе !

Сделката си я бива от гледна точка на това, че Левски можеше да изпусне Антонио за много по-малко пари.В касата на „сините“ ще влязат почти един милион евро, като първият транш се очаква да бъде наполовина.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=395265
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Архив”