Феновете на Левски стартираха кампания за събиране на пари

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Феновете на Левски стартираха кампания за събиране на пари

Мнениеот Red_Girl » 07 яну 2014 00:14

turbogena написа:
onegavon написа:За декември ЦСКА-3173, Левски-380

Както се казва поп и милиционер само взимат не дават.За свещи и за опело все ще стигнат .Сто години си е една почтена възраст и всяко начало си има и край.

Двете кампании са различни ,нали се сещаш?
Вашата най-малкото е подкрепена от клуба и на всеки мач имате ракламни пана за агитиране. Нашето си е чисто фенска кауза. Това не оправдава слабите резултати от SMS-те... За януари със сигурност ще сме доста повече ,но можем още много.

Марто не се залъгвай.. Като цяло и за Левски и ЦСКА тва е адски малко. Не може да твърдим , че имаме милиони фенове и че България е синя или червена, а да не можем да съберем смс-и. 100 000 човека, фенове, да пратят 1 смс.. пак ше е добре. 1 лв е. Проблема е, че всеки много говори как трябват пари и как можем да помогнем на отбора си, но реално са малко тея, които го правят. От тва съм много разочарована. Другия вариант е всеки да си казва : "ми то сега други ше пратят, за кво да пращам и аз" и пак се получава същото.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 яну 2014 00:43

Red_Girl написа:Марто не се залъгвай.. Като цяло и за Левски и ЦСКА тва е адски малко. Не може да твърдим , че имаме милиони фенове и че България е синя или червена, а да не можем да съберем смс-и. 100 000 човека, фенове, да пратят 1 смс.. пак ше е добре. 1 лв е. Проблема е, че всеки много говори как трябват пари и как можем да помогнем на отбора си, но реално са малко тея, които го правят. От тва съм много разочарована. Другия вариант е всеки да си казва : "ми то сега други ше пратят, за кво да пращам и аз" и пак се получава същото.

Права си. Резултатите са наистина жалки. Просто повечето хора са свикнали да чакат наготово и друг да свърши работата вместо тях. А за каква работа говорим тук? Да пратиш по 1-2 SMS-а на месец примерно за отбора ,който уж ти е толкова на сърце...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 07 яну 2014 09:55

Няма ли да е по-лесно, ако просто се откажат от ежемесечната "субсидия", която мустакатият родопчанин им дава :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 07 яну 2014 10:42

Аз мисля,че тук няма място за подигравки и излишни разсъждения.Който иск да праща смс,който иска да не праща.Аз лично мисля,че съм допринесъл достъчно според вузможностите.Всеки месец пращам смс,отделно н яколко пъти си закупих артикули от фен магазина - това са около 100 лв,които са отишли за фонда.След няколко дни ще се учреди и тръста "Синя България" - където също мисля да участвам с около 100 лв.Мисля,че няма от какво да се срамувам :)

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 07 яну 2014 12:25

bulgaro написа:Няма ли да е по-лесно, ако просто се откажат от ежемесечната "субсидия", която мустакатият родопчанин им дава :lol:

+15000

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 07 яну 2014 12:44

santiliana написа:хора, престанете писали глупости вече...Какви джобове на Батков, какви 5 лева?! Това е кампания за оцеляването на клуба...Започвам да се чудя наистина- повечето от вас ходили ли са поне веднъж на мач на синия тим? Или само се правят на велики във форума като все нещо не им изнася... Ами дайте да го променим бе, хора. Нали това е Левски- отбора на нашите сърца?! Само с чатене по клавишите на домашните компютри ли ще подкрепяте този отбор?! И ще търсите вина във всичко живо, но няма да си мръднете и малкия пръст за нещо, което УЖ обичате? Ебати женчовците сте... само мрънкате и се лигавите... А всъщност- обичате ли Левски? И с какво го доказвате? Така не става...Това, което постоянно се пише във форума, без значение темата на разговора, е постоянно едно отрицание...Вие отричате всичко и всички...Без дори да се замислите за миг, че в някои идеи е вложен и разум, и желание за излизане от тресавището. А това излизане ще стане само с общите ни усилия...Ебете му майката на Борат- той не е важен. Единствено важен е ЛЕВСКИ СОФИЯ и той има нужда от нас, за да оцелее. Ще му помогнем ли да се изправи, пичове?

п.п. Упрекът го правя най-добронамерено, без да целя да обидя никой. Ако някой се е почувствал засегнат, значи наистина не е мъжкар ;)

Не съм съгласен с това което пишеш.Казваш "оцеляването на клуба".Колкото повече време Батков е начело на Левски,толкова по често ще говорим за оцеляване.Като изключим първите години от както той е президент,Левски никога не е бил толкова жалък отбор с толкова жалки футболисти,мачове,прояви и манталитет! Успехите в първите години са по-скоро въпреки Батков.За успехите на Левски в тия години беше виновен Сираков.Батков направи клуба за посмешище не един и два пъти.В последното си интервю този .... отново се подиграва с всички левскари ( осъзнават или не,това си е техен проблем),като ми говори за това което бил дал на Левски.Кой си ти бе,дрисняр.Бил дал.Ами да не е давал бе!Защо,че нямаше да се намери друг който да дава ли?Или че ще ми каже,че само е давал без да взима ли? И от къде на къде ще ме плаши че щял да се махне от Левски и тогава щяло да стане страшно.Ако агент Тара осъзнава какво е Левски,никога няма и да си помисли че клуба няма да съществува без него.Напротив! Тогава Левски ще започне отново да живее,а не да е под изкуствената кома която Батков го постави!
Аз лично нито мрънкам,нито се оплаквам,нито мисля че съм женчо,но не мисля че под управлението на Батков това НЕ е добра идея.
Този няма никаква стратегия за развитие на клуба,и никога не е имал.НИКОГА!
Сега тази инициатива навярно е от него, и като средство чрез което мисли да си закърпи дупките от неадекватното и некадърно управление в миналите години е решил да използва обичта на хората към Левски.
Аз лично му казвам НЕ!
Нека Левски да фалира,но Батков да се махне.Нищо страшно няма да се случи.Напротив! Стадиона ще се напълни от истинските фенове на футбола,обичащи играта и Левски,а няма да е празен с безнадеждни наркомани покровителствани от същия този Батков,и скучаещи пенсионери на които така или иначе не им остават толкова много неща за развлечение,освен да отидат на мач на любимия си отбор.
Нищо ме ми пречи да изпратя СМС,но мисля че това е измама на Батков.Левски ще е това което всички левскари очакват,ако Батков се махне.Не му помагайте да убива клуба.Нека да го изгоним!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 07 яну 2014 14:37

О, каква радост за сетивата :)))

Батков, едва ли иска тази кампания. Това е равно на унижение за всеки бизнесмен!
Кампанията е дело на субекти, като Байлов, Кукутката, Иво Т., който се оприличават на ЛЕВСКИ, а са просто ***лизци.

ЛЕВСКИ - това са тези 30000, който не са на стадиона, заради такива като гореспоменатите.
ЛЕВСКИ - това са Сираков, Боримиров, Бардон, Топчо, Велев и много други, но не и горепосочените.

Срам, позор, безсилие, наглост! - за 100 годишнината на ЛЕВСКИ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Само боклуци има в ЛЕВСКИ днес - президент, изп.директор (в оставка=вечна), НКП, сектор Б, зВЕзДНИ ритнитопковци и т.н.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 яну 2014 01:06

bulgaro написа:Няма ли да е по-лесно, ако просто се откажат от ежемесечната "субсидия", която мустакатият родопчанин им дава :lol:

УБИЕЦ!! Белото да не расте по дърветата...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 08 яну 2014 20:16

Robotop написа:О, каква радост за сетивата :)))

Батков, едва ли иска тази кампания. Това е равно на унижение за всеки бизнесмен!
Кампанията е дело на субекти, като Байлов, Кукутката, Иво Т., който се оприличават на ЛЕВСКИ, а са просто ***лизци.

ЛЕВСКИ - това са тези 30000, който не са на стадиона, заради такива като гореспоменатите.
ЛЕВСКИ - това са Сираков, Боримиров, Бардон, Топчо, Велев и много други, но не и горепосочените.

Срам, позор, безсилие, наглост! - за 100 годишнината на ЛЕВСКИ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Само боклуци има в ЛЕВСКИ днес - президент, изп.директор (в оставка=вечна), НКП, сектор Б, зВЕзДНИ ритнитопковци и т.н.

Колко си проницателен,приятелю от съвета на 30000те.
Изображение

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 09 яну 2014 01:29

Другаря Батков вън от Левски !!!!
Батков направи от отбора на народа ФК Батков !!!!

Върни се в “Левски”