BadBoy написа:milen.hristov написа:BadBoy написа:Томислав Русев: Чувам, че Левски не си е платил лагера в Австрия
Това кога го е казал. Наистина не съм го чул, възможно е да съм го изпуснал разбира се
Тази вечер в предаването "Пред банята", когато коментираха Левски и видимо здраво беше му кипнало от аматьорщината в клуба и беше болезнено прав, та почна да изрежда доста неща, които са му стигнали до ушите и не само на него и едно от това беше за лагера в Австрия, като сподели, че до момента никой от ръководството не е опровергал този слух, за който те много добре знаят, че се носи.
Също така даде пример, с какво един футболист неиграл 6-7 месеца и е бил СВОБОДЕН агент през цялото време е по-добър от Мики Орачев. Този наистина ако беше дОбър нямаше 7 месеца да е свободен агент и щеше отдавна да е прилапан.
Иван Горанов ваш кадър, който играе хелф-бек от ляво и при положение, че Пинто си тръгна, а Родригез ще бъде продаден, същия е младежки национал и беше свободен агент не го взехте и отиде в Ловеч, та ето това е аматьорщината, ясно е, че пари няма, но в такива времена трябва да си гъвкав и рационален, но явно в Левски на ръководно ниво не са и тук не е виновен Батков, а всички под него надолу, Батков е виновен, че все още ги държи на работа.
Аха мерси, понеже не гледам тв7. Изгледах го сега в нета, и още нещо ми направи впечатление Томислав каза също, че се носи слух, че също Йовов и Сухия също не са получавали заплати. Това обяснява защо треньора все още е той, а положението на Йовов прилича на Гонзовото, само дето не е почнал да дава заеми на Батков.