Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 яну 2014 01:47

Безкомпромисен написа:Точно защото съм "незначителен" комунистическите водещи веднага щом чуят гласа ми ми тряскат телефона

Ем кой иска да се занимава с нищожни наследници на храненици на БКП? Колкото до абревиатурата на .. абе да го наречем.. Партия това нещо.. то освен за ебавка за друго става ли?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 яну 2014 01:49

Siegfried написа:
Alexx написа::lol: :lol: :lol:
Само,че Жеков не осъзнава,че е трол,а се е взел на сериозно! :mrgreen:

Аз съм платен комунистически агент и изверг, който си е поставил за цел да опетни името на врага на народа Георги Жеков. Имам специално нареждане от Москва :!:

Здравейте другарю колега, бихте ли се свързал с мен по водосточната тръба за да обсъдим смените, на които ще изпълняваме общата си московска задача?!
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 яну 2014 02:02

hajitsu написа:Как кой? Не ти ли звучи супер-мега-гига антикомунистическо ЦАР ГЕОРГИ ЖЕКОВ? 8-)

Батка, тогава на границата ще се продават билети и на тях ще пише ЦИРК ЖЕКОВ хх
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

haha

Мнениеот haha » 07 яну 2014 23:49

Слаба работа другарю Жеков, нямате нито една публикация в темата днес. Не разкрихте ли още някой комунистически престъпник в този форум?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 яну 2014 23:55

haha написа:Слаба работа другарю Жеков, нямате нито една публикация в темата днес. Не разкрихте ли още някой комунистически престъпник в този форум?

Млъкни, комунистически подчовек такъв. Другаря Жеков е предприел тежко и опасно пътуване до кварталната бакалия, където ще седи и раздава листовки докато не му дадат 2 лева да престане (rofl)
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 08 яну 2014 01:12

Betchualeng Arnaikem написа:
haha написа:Слаба работа другарю Жеков, нямате нито една публикация в темата днес. Не разкрихте ли още някой комунистически престъпник в този форум?

Млъкни, комунистически подчовек такъв. Другаря Жеков е предприел тежко и опасно пътуване до кварталната бакалия, където ще седи и раздава листовки докато не му дадат 2 лева да престане (rofl)

КЪСНО Е! Аз го изпреварих и раздадох на всеки срещнат такива листовки, на които има нарисувана червена петолъчка! Веднага ги спечелих на своя страна тези горди граждани на НРБ и верни последователи на Маркс и Енгелс поради две причини - 1.Въпросният символ закрепи комунистическото у тях. и 2.Напомни им за любимата на всички бира ХАЙНЕКЕН ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 яну 2014 01:24

Siegfried написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

КЪСНО Е! Аз го изпреварих и раздадох на всеки срещнат такива листовки, на които има нарисувана червена петолъчка! Веднага ги спечелих на своя страна тези горди граждани на НРБ и верни последователи на Маркс и Енгелс поради две причини - 1.Въпросният символ закрепи комунистическото у тях. и 2.Напомни им за любимата на всички бира ХАЙНЕКЕН ;)

Сега вече гарантирано си в списъка с ония 8 милиона, които ще бъдат пратени в лагер когато другаря Жеков дойде на власт.

Между другото не говори в тази тема за Хайнекен; това, както и бирата като цяло са комунистическо адско изобретение, дело на враждебната на цялото човечество империя на злото - СССР, която е удавила България в болшевишката отрова Хайнекен след злокобния кървав 09.09.1944 !!
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

haha

Мнениеот haha » 08 яну 2014 13:38

Зиги, постовете ти в последните няколко страници от тая тема къртят. :lol:

Betchualeng Arnaikem написа:Млъкни, комунистически подчовек такъв. Другаря Жеков е предприел тежко и опасно пътуване до кварталната бакалия, където ще седи и раздава листовки докато не му дадат 2 лева да престане (rofl)

Е това добре, ама другарят Жеков няма да вземе двата лева, защото това са мръсни комунистически пари и ще продължи да раздава листовки в бакалията. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 08 яну 2014 23:04

Явно в тази тема пишат само комунистически животни и създания!Ето за това казвам , че българския народ и за тор не става , защото обича да бъде роб на комунизма! Жалко , че свободният свят не ни помогна да се освободим от съветско-болшеишко кървавото робство на който се надявхме всички истински и честни антикомунисти!Четири пъти се кандидатирах за кмет на София и аз щях да декомунизирам Содия из основи да махна всички комунистически грозилища наречени паметници, а вие софиянци гласувахте за комунистически престъпници като Бойка Борисова , Стефан Софиянски, Йорданка Фандъкова и други комунистически боклуци!Но така е , като видите някой комунистически боклук , вместо да го заплюете , вие сте готови да се отъркате в него! Аз по не не разговарям с тях, гнус ме е от тях!Колкото до това дали съм щял да бъда като Сталин ако дойда на власт - не ще бъда като Цар Борис Трети , като Стефан Стамболов, като Пиночет! Ето такъв ще бъда!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 08 яну 2014 23:07

Безкомпромисен написа:Явно в тази тема пишат само комунистически животни и създания!Ето за това казвам , че българския народ и за тор не става , защото обича да бъде роб на комунизма! Жалко , че свободният свят не ни помогна да се освободим от съветско-болшеишко кървавото робство на който се надявхме всички истински и честни антикомунисти!Четири пъти се кандидатирах за кмет на София и аз щях да декомунизирам Содия из основи да махна всички комунистически грозилища наречени паметници, а вие софиянци гласувахте за комунистически престъпници като Бойка Борисова , Стефан Софиянски, Йорданка Фандъкова и други комунистически боклуци!Но така е , като видите някой комунистически боклук , вместо да го заплюете , вие сте готови да се отъркате в него! Аз по не не разговарям с тях, гнус ме е от тях!Колкото до това дали съм щял да бъда като Сталин ако дойда на власт - не ще бъда като Цар Борис Трети , като Стефан Стамболов, като Пиночет! Ето такъв ще бъда!
Бог да пази България от комунисти!

Здраве желаем, другарю Жеков! Тъкмо започнах да се притеснявам, че минава 23 часа, а няма и помен от вас. Щях да звъня в милицията да обявят общодържавно издирване на изчезнал човек, известен като вас. Току виж болшевишките-комунистически изчадия са ви сторили нещо...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Свободна зона”