Тео Уолкът аут за 6 месеца,пропуска Световното
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Тео Уолкът аут за 6 месеца,пропуска Световното
Малко са играчите, които се завръщат пълноценни след такава контузия. Просто вече не си същия човек 

Тео Уолкът има ли въобще някакви игрови характеристики сходни с тези на Бербо ? Може ли да смениш соло китарист с още един басист 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Син до гроб_
- Контакти:
dreben23 написа:Наистина, най-неприятната новина е това![]()
![]()
![]()
Никакъв шанс вече и за Бербо, непремено трябва да търсим бърз флангови играч, който се доближава поне малко до класата на Тио, за жалост не виждам такъв засега. Тио няма алтернатива в Арсенал!![]()
До края на седмицата не вземем ли двама нападатели, от които единия да притежава техника и бързина сезонът може би приключва- всяка атака минаваше през Уолкот. Естетически играта няма да е същата.![]()
Дано намерим някакво решение по най-бързия начин. Точно върху това акцентирах, че в един момент ще се наложи да играе с Гнабри и Рио Миячи. Да му се не види и късмета!
Ако не се лъжа, по същия злощастен начин Тио пропусна един голям форум, сега пак...![]()
Така е, Арсенал е жестоко наритван във всеки двубой от Висшата лига, защото грубияните по друг начин не могат да ни спрат, това е истината.
Антон Огнянов е свободен!

Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Гонг в последно време научават много неща и нито едно от тях не е вярно

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
we are the champions написа:Alex написа:Ужасна новина! Първо, ужасна за Уолкът, а след това и за всички фенове на отбора : /
И това не увеличава шансовете на Бербо за трансфер, точно обратното намалява ги... идеята беше те двамата да са заедно на терена, а сега ще се търси заместник на Тио, който да има същите качества... наистина , защото очаквах, че с още едно добро попълнение в нападение (защо не Бербатов) тая година да сме сред фаворитите във всички турнири : /
Чак пък за всички турнири фаворити ... това вече ми се струва прекалено
Ми аз не виждам в ШЛ чаааак толкова по-силни отбори... все пак и от Байерн предния сезон отпаднахме с голове на чужд терен...
[center]
[/center]

жалко за пича, беше един от моторите на отбора ни до сега. дано подолски дочака своя шанс. сега едва ли ще вземем диего коста, но и на барбатов ще съм доволен...
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
А защо никой не коментира причината за контузията на Тио - а именно малоумието на Венгер
Не може да се бориш за титлата и ШЛ и да не отпишеш някакво маргинално турнирче, при положение, че дори и когато Арсенал беше на принципа "Играли смо добро, али немали смо касмет, а и судия бил педер стари" и не се бореше за нищо, освен да обиграва играчи на Сити, Юнайтед, Челси, Барса и изобщо всеки, който може да извади некое евро, пак пускаше само юноши в турнира (дори си спомням как тези полуюноши пребиха Ливера на Анфийлд с 6:3), сега реши да се прави на мъж и на супер тънкия си състав, преминал през ада на Коледно-новогодишните кръгове, да пусне титулярите. Малоумник е единственото, което ми идва на ум. Да, не съм постигнал и една милионна от успехите на Венгер и никога няма да ги постигна, но това не ми пречи да си изразя мнението и мислч, че всеки нормален човек/треньор при подобни обстоятелства щеше да запази и Тио, и Санти, и Мерте, и Косчелни и т.н., а Венгер рестна само Счесни и Йозил - единият, за да даде минимален шанс и на заместника му да поиграе някоя минута, а другия - защото беше контузен.
Жалко за Тио - страхотен футболист, един от много малкото играчи на Англия, а не житни бегачи тип данчо бека или ръгач тип рунатвото добиче, милнър, бари и т.н..
П.С. Симпатизирам на Челси, но това не ми пречи да оценявам футболната красота, когато я видя и да съжалявам, когато се пропилява с толкова лека ръка...

Жалко за Тио - страхотен футболист, един от много малкото играчи на Англия, а не житни бегачи тип данчо бека или ръгач тип рунатвото добиче, милнър, бари и т.н..
П.С. Симпатизирам на Челси, но това не ми пречи да оценявам футболната красота, когато я видя и да съжалявам, когато се пропилява с толкова лека ръка...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- ZinedineZidane
- Контакти:
Ужасна новина! Пак се почна, както се казва... Всеки сезон е едно и също. Но тук наистина Венгер има вина. Уолкът беше очевидно за вадене, но той си направи смените въпреки това, вадейки например един Артета, който си беше в добро състояние. Лошото е, че се заредиха много. Първо Рамзи, после Бендтнер (който поне е някаква алтернатива), сега Тио. Като добавим и липсата на Окс и ония малкия французин (Саного), нещата се влошават много драстично.
Гнабри е страхотен, но е още малък и няма физиката за цял мач. Идеален за резерва, ама сега няма на кого да е резерва.
Дано се вземе поне един офанзивен футболист, че иначе ще си останем само с вайкането...отново.
Гнабри е страхотен, но е още малък и няма физиката за цял мач. Идеален за резерва, ама сега няма на кого да е резерва.
Дано се вземе поне един офанзивен футболист, че иначе ще си останем само с вайкането...отново.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Ужасна новина,истината е,че отсъствието на Тио променя цялата концепция и цялото разбиране за стила на Арсенал.Мисля,че ще привлечем нови,по важното е обаче кои ще са те???
По мое мнение,най-добре:
нападател-Манджукич/Диего Коста
крило-Педро Родригес/Ди Мариа
Все пак за момента бих се задоволил с Вилфред Бони или Бербатката за нападател и Куадрадо за крило.Ще видим
По мое мнение,най-добре:
нападател-Манджукич/Диего Коста
крило-Педро Родригес/Ди Мариа
Все пак за момента бих се задоволил с Вилфред Бони или Бербатката за нападател и Куадрадо за крило.Ще видим

- Udoji90
- Контакти:
Жалко. Тъкмо се върна след предишна травма и се включи много добре, а сега нова такава... Явно ще се търси и крило през трансферния прозорец, ако ще и да е само под наем до края на сезона.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...