vasilnv написа:Толкова ли те е комплексиралЗащо просто не признаеш, че е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
vasilnv написа:Толкова ли те е комплексиралЗащо просто не признаеш, че е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ?

iliyan написа:vasilnv написа:Толкова ли те е комплексиралЗащо просто не признаеш, че е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ?

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:iliyan написа:vasilnv написа:Толкова ли те е комплексиралЗащо просто не признаеш, че е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ?

Е, братле, каквото и да се говори, САФ е най-големия. Въпреки, че е вярно, че под негово ръководство имаше много отсъждания на арбитрите в полза на Юнайтед, много. И все пак, той е най-великият и най-успелият мениджър в историята, спор в това няма. Едно малко доказателство е сегашното състояние на Юнайтед и как не всеки, може би никой, не е способен да замени САФ подобаващо.

По-онова време ясно кой е бил доминанта. Все едно аз да кажа, защо Роджърс е спечелил(хипотетично) първата си тила с Ливърпул през 2018 година, а той идва в тима през 2013!
 По-онова време ясно кой е бил доминанта. Все едно аз да кажа, защо Роджърс е спечелил(хипотетично) първата си тила с Ливърпул през 2018 година, а той идва в тима през 2013!
MuFc1878 написа:Не е наследил готов отбор, за да жъне веднага успехиПо-онова време ясно кой е бил доминанта. Все едно аз да кажа, защо Роджърс е спечелил(хипотетично) първата си тила с Ливърпул през 2018 година, а той идва в тима през 2013!
Сър Алекс си има своите успехи и преди това! Да биеш Реал М на финал не е шега работа

Поне си припомних за играчи като Галего , Камачо , Сантиляна
Поне си припомних за играчи като Галего , Камачо , Сантиляна  Първият ми спомен от световно първенство е с тях и Испания 1982
 Първият ми спомен от световно първенство е с тях и Испания 1982 
 Смешно, не смешно Сър Алекс си е голяма величина в професията. Ако ти е толкова скучно, имате си форум.
 Смешно, не смешно Сър Алекс си е голяма величина в професията. Ако ти е толкова скучно, имате си форум.iliyan написа:MuFc1878 написа:Не е наследил готов отбор, за да жъне веднага успехиПо-онова време ясно кой е бил доминанта. Все едно аз да кажа, защо Роджърс е спечелил(хипотетично) първата си тила с Ливърпул през 2018 година, а той идва в тима през 2013!
Сър Алекс си има своите успехи и преди това! Да биеш Реал М на финал не е шега работа
Да в КНК

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:iliyan написа:MuFc1878 написа:Не е наследил готов отбор, за да жъне веднага успехиПо-онова време ясно кой е бил доминанта. Все едно аз да кажа, защо Роджърс е спечелил(хипотетично) първата си тила с Ливърпул през 2018 година, а той идва в тима през 2013!
Да в КНК

E какво като е КНК?! Важното е, че със скромния тим на Абърдийн ги бие.

Ама какво да коментирам, то при теб хем е комплекс, че ви минахме по титли благодарение на него, хем гърч, че стига да пожелае ви пореше, хем завист, че вие си нямате толкова велик мениджър и не Пейсли не е толкова велик и изобщо не могат да бъдат сравнявани.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост