Ръководство,имаме ли или не?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ръководство,имаме ли или не?
Varnauser, ние активи вече практически нямаме
.

greenpeak написа:Varnauser, ние активи вече практически нямаме.
Нямам предвид активи на клубното АД - ПФК "Черно море" АД. За липсата на такива сигурно си прав. Имам предвид притежаваните от която и да е от структурите на ТИМ активи - акциите в "Спортен комплекс Варна" АД, базата под моста, концесията на стадион "Младост" и т. н.
Не е само Гагарин, проблема. Ами Младост, ами Аспарухово базата???
Ама за ТИЧА защо не се пише, че е дадена на отбора с договор за 20-ет години, още от 27.06.12г., с/у инвестиции от 6 милиона, а...

Все се оправдават от ТИМ и лъжат, че имало проблеми с областната управа, и затова не почват ремонта на Тича, а базата им е дадена още преди две години.
Ама за ТИЧА защо не се пише, че е дадена на отбора с договор за 20-ет години, още от 27.06.12г., с/у инвестиции от 6 милиона, а...

Все се оправдават от ТИМ и лъжат, че имало проблеми с областната управа, и затова не почват ремонта на Тича, а базата им е дадена още преди две години.
Последна промяна от greenpeak на 06 яну 2014 18:26, променено общо 2 пъти.
А какво ще стане с Юрито? Някой ще им потърси ли сметка за разрушения стадион и продадените хиляди тонове скрап?[/quote]
Разрушеният стадион и тоновете скрап са собственост на "Спортен комплекс Варна" АД, където "Химимпорт" АД е акционер с Община Варна. Така че придобитите от такива продажби средства са си собственост на това АД. Между другото това АД е един от кредиторите на футболното АД. Ползите и загубите от разрушаването на стадиона формално са за въпросното АД, но фактически негативите са за всички нас - жителите на Община Варна, а и не само.
Разрушеният стадион и тоновете скрап са собственост на "Спортен комплекс Варна" АД, където "Химимпорт" АД е акционер с Община Варна. Така че придобитите от такива продажби средства са си собственост на това АД. Между другото това АД е един от кредиторите на футболното АД. Ползите и загубите от разрушаването на стадиона формално са за въпросното АД, но фактически негативите са за всички нас - жителите на Община Варна, а и не само.
greenpeak написа:Не е само Гагарин, проблема. Ами Младост, ами Аспарухово базата???
Ама за ТИЧА защо не се пише, че е дадена на отбора с договор за 20-ет години, още от 27.06.12г., с/у инвестиции от 6 милиона, а...![]()
Все се оправдават от ТИМ и лъжат, че имало проблени с областната управа, и затова не почват ремонта на Тича, а базата им е дадена още преди две години.
Ти пак задаваш отговори!

Това ако не го напишем тук във форума, няма къде да се прочете от феновете.
Защото варненските журналя са страхливи мишки, и истината се замита под килима
Защото варненските журналя са страхливи мишки, и истината се замита под килима

Обаче гледайте какво става! Рали пусна мухата и започнахме да разсъждаваме.
Чакай и аз.
Да не би скоро логото на една морска компания да се появи на фланелките на отбора, на който най-много би подхождало...

Чакай и аз.

Да не би скоро логото на една морска компания да се появи на фланелките на отбора, на който най-много би подхождало...

Varnauser написа:Обаче гледайте какво става! Рали пусна мухата и започнахме да разсъждаваме.![]()
Чакай и аз.![]()
Той Мавридов си е от ТИМ

Не дава косъм да падне от главата на Маринчо!!!
fraport също

Абе вие гледайте едни казани думи,в един офис на една банка
преди колко беше вече 7-8 години да не станат реалност,че тогава наистина ще стане весело

HASTA DE LA VICTORIA
greenpeak написа:Varnauser написа:Обаче гледайте какво става! Рали пусна мухата и започнахме да разсъждаваме.![]()
Чакай и аз.![]()
Той Мавридов си е от ТИМ![]()
, от време оно
!!!
Не дава косъм да падне от главата на Маринчо!!!
fraport също!!!
fraport е просто луд фен на Черно Море ,който не е пропускал домакински мач на отбора от 15 години !!!! Ако на стадиона бяхме толкова колкото във форума ,Тича щеше да е пълен всеки път . Ама то само драскачи и такива дето плюят !
Да ТИМ не са мечтаният собственик ,но кажи ми фирма във Варна или физическо лице което има първо парите ,второ желанието да издържа отбор със средна фенска маса на мач от около 1000-1500 души ,от които 90% само псуват собствените си играчи . Няма такъв и затова трябва всички да разберат едно ,без ТИМ Черно Море отива не във Б ,а във В група .Ако ми посочиш евентуален собственик при който бихме били по-добре ,би построил стадион и издържал школа веднага ще съм първият който ще тегли една майна на ТИМ-те .