Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Извинявам се за този въпрос с оглед негативното ми отношение към ЕС, но един отрицателен отговор не би ми подобрил отношението. Въпросът може да е много глупав, може и да не е съвсем, но все пак ще го задам. Съществува ли някакъв шанс реконструкцията на стадиона да получи някакво финансиране от еврофондовете?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
- Контакти:
doktora25 написа:Извинявам се за този въпрос с оглед негативното ми отношение към ЕС, но един отрицателен отговор не би ми подобрил отношението. Въпросът може да е много глупав, може и да не е съвсем, но все пак ще го задам. Съществува ли някакъв шанс реконструкцията на стадиона да получи някакво финансиране от еврофондовете?
Няма как да стане. А й сте частно дружество.
Вариантът е държавата да помогне, защото стадиона си е нейн, ама тогава ще навлечете много негативи от другите клубове, което прави цялото начинание политически неизгодно

Все пак аз съм убеден, че този сектор ще бъде завършен. По един или друг начин. Въпросът е какво се прави с останалата част от стадиона?
Малко ще заприлича на стадиона на Буферите.
Питайте го Тонев другият месец на срещата с ГБС, как така имаше финансиране на строежа и как като падна Бойко няма пари,дали щяха да правят стадиона, ако Бойко Борисов още беше на власт. Важен е този въпрос за всички, които са срещу властта...защото едната власт ви хариза стадион (което се оказа измама), другата ви хариза правото да влезнете в ШЛ (колко типично за вас-осрахте се), третата стадион тръгна да ви строи с държавни пари
Ама не, не сте отбора на всички власти

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
doktora25 написа:Извинявам се за този въпрос с оглед негативното ми отношение към ЕС, но един отрицателен отговор не би ми подобрил отношението. Въпросът може да е много глупав, може и да не е съвсем, но все пак ще го задам. Съществува ли някакъв шанс реконструкцията на стадиона да получи някакво финансиране от еврофондовете?
Възможно е.
В сферата, в която работя е 100% частна, но това не беше проблем да си направим проект за развитие, който се финансира от ЕС, от където ни отпуснаха 2 милиона евро.
Стадиона също може да бъде подпомогнат от ЕС, но това ще отнеме поне 2 години процедури докато дойдат парите, защото всичко трябва да се почне от А-Б та до Я.

PFC Litex написа:doktora25 написа:Извинявам се за този въпрос с оглед негативното ми отношение към ЕС, но един отрицателен отговор не би ми подобрил отношението. Въпросът може да е много глупав, може и да не е съвсем, но все пак ще го задам. Съществува ли някакъв шанс реконструкцията на стадиона да получи някакво финансиране от еврофондовете?
Възможно е.
В сферата, в която работя е 100% частна, но това не беше проблем да си направим проект за развитие, който се финансира от ЕС, от където ни отпуснаха 2 милиона евро.
Стадиона също може да бъде подпомогнат от ЕС, но това ще отнеме поне 2 години процедури докато дойдат парите, защото всичко трябва да се почне от А-Б та до Я.
Частна фирма и държавен имот не са ли отделни понятия.

Имота няма никакво значение.
Парите от ЕС се отпускат безвъзмездно с цял развитие на отделни отрасли.
Помощ от ЕС се дава на ПФК-то по вече изграден и защитен проект, и ПФК-то трябва да ги вложи за това, за което са дадени.
Невиждам смисъл да се отклонява темата на дискусия с това, какво може и какво не може от ЕС, всичко може, просто трябва гъвкав мениджмънт и точно планиране за развитие.
Парите от ЕС се отпускат безвъзмездно с цял развитие на отделни отрасли.
Помощ от ЕС се дава на ПФК-то по вече изграден и защитен проект, и ПФК-то трябва да ги вложи за това, за което са дадени.
Невиждам смисъл да се отклонява темата на дискусия с това, какво може и какво не може от ЕС, всичко може, просто трябва гъвкав мениджмънт и точно планиране за развитие.

В Монтана ще правят терена и осветлението с европейски пари 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- santiliana
Кировец написа:PFC Litex написа:doktora25 написа:Извинявам се за този въпрос с оглед негативното ми отношение към ЕС, но един отрицателен отговор не би ми подобрил отношението. Въпросът може да е много глупав, може и да не е съвсем, но все пак ще го задам. Съществува ли някакъв шанс реконструкцията на стадиона да получи някакво финансиране от еврофондовете?
Възможно е.
Частна фирма и държавен имот не са ли отделни понятия.Има ли въобще такава аномалия ЕС да е инвестирал в стадион и по-скоро сектор?
може чрез ПЧП (публично-частни партньорства), но пак ще отнеме доста време...Самите процедури са бюрократично обременени откъм документации и срокове...Трудно осъществимо е...Друг е въпросът, ако оня недоразвит жп-ейски мозък беше предприел именно тази практика и стъпка по стъпка да се следват тези правила- всичко щеше да се получи...Но типично за човек- комплексар и класически чикиджия- Тонев видя "готина жена" и свърши още преди започне...
donDiego написа:Питайте го Тонев другият месец на срещата с ГБС, как така имаше финансиране на строежа и как като падна Бойко няма пари,дали щяха да правят стадиона, ако Бойко Борисов още беше на власт. Важен е този въпрос за всички, които са срещу властта...защото едната власт ви хариза стадион (което се оказа измама), другата ви хариза правото да влезнете в ШЛ (колко типично за вас-осрахте се), третата стадион тръгна да ви строи с държавни париАма не, не сте отбора на всички власти
После не били подпомагани от държавата.Как точно като дойде служебното правителство и започнаха проблемите с парите.Невероятно съвпадение предполагам плод на случайността, а не на ангажиментите към Левски на централния нападател на "Витоша" Бистрица.
- liliputchica
donDiego написа:Питайте го Тонев другият месец на срещата с ГБС, как така имаше финансиране на строежа и как като падна Бойко няма пари,дали щяха да правят стадиона, ако Бойко Борисов още беше на власт. Важен е този въпрос за всички, които са срещу властта...защото едната власт ви хариза стадион (което се оказа измама), другата ви хариза правото да влезнете в ШЛ (колко типично за вас-осрахте се), третата стадион тръгна да ви строи с държавни париАма не, не сте отбора на всички власти
Забравил си да споменеш и едно друго правителство, което заби М-Теле на Гереня. Нищо общо нямат с политиката срещу която протестираха хората през февруари, те са лицето и душата и

[offtopic]нямам[/offtopic]