Великите успехи на Ливърпул в Английската Висша лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: Великите успехи на Ливърпул в Английската Висша лига

Мнениеот rmfan5 » 05 яну 2014 18:13

Не съм фен на Ливърпул ама,докато Сити ги стигнат има много много време.
Ливърпул са били велики и преди колкото години да е било,се е случило и го има черно на бяло. А както санди обича да пише фактите са си факти и те показват 18>3.
Сити без титлата от преди два сезона,42 години нямаха титла за да съм точен.
В ШЛ без да са играли от бая време,пак имат повече финали от Сити за последните 10 години,това е малко offtopic ама факт.

На мен лично Сити са ми по-приятен отбор,ама не отричайте величието на даден отбор,дори и да е било преди еди си колко време.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Великите успехи на Ливърпул в Английската Висша лига

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 06 яну 2014 07:10

Моето сърце тупти само и единствено за Ботев Пловдив,но от чуждите отбори симпатизирам на Ливърпул и неговите фенове които са най-добрите в света.Харесвах техният футбол още преди Хейзъл,гледах този двубой по тв, и от там започна падението на колоса.Бяха наказани жестоко,но цялата трагедия започна когато италианците започнаха да изстрелват сигнални ракети срещу английските сектори.Градските от Евертън също пострадаха от наказанията.Но феновете на Пуул са известни с това че никой друг осен Ман.Ю. не посрещат враждебно,дори и съгражданите си,което е уникално в световен мащаб.А това че скоро нямат предишните победи,купи,титли и прочие не е повод да бъдат наричани ,,отборче''.

Върни се в “Футбол - Свят”