Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Vladislav
Контакти:

Re: Бивши юноши и играчи на Черно море

Мнениеот Vladislav » 21 дек 2013 10:34

Росен може да си говори каквото си иска. Не мисля че мача със Славия е причината. ЧК всеки може да получи- не е това проблема. Имаше някакви приказки за Каляри, за Левски... тези неща му размътиха главата сякаш. Помисли се за голяма звезда. А действителността е че класата на Сашо и Котев е далеч по висока от неговата и трябваше да поработи. Той се помисли едва ли не за Паоло Малдини и ето го резултата. Мисля си че всеки в отбора ни е получавал шанс за изява. Може би Наско само не, но ако и на тренировки е такава мърда както и в малкото на терена това е разбираемо. Росен беше биткаджия и можеше да ни е полезен. Но не този Росен от последния сезон.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 яну 2014 14:26

Васил Тачев е напуснал Добруджа.

Любимец на феновете напусна Добруджа

Един от любимците на феновете на Добруджа – Васил Тачев разтрогна договора си с клуба. Нападателя е стигнал до това решение поради недоволството си от статута на резерва в отбора.

Tой не попадна в групата и за предстоящото гостуване на Добруджа във Враца. Тачев е юноша на Черно море, има записани минути и за представителния тим на „моряците“ в А група, на „Дружба“ акостира през есента на 2011г. За „жълто-зелените“ той има 41 мача и 22 отбелязани гола. „Пожелавам успех на отбора, дано да се завърне там където му е мястото – А група. Изкарах страхотни две години в Добрич. Благодаря на феновете за невероятната подкрепа, която винаги съм получавал от тях. Това сподели за CenterSport.org 21-годишния фтуболист.

http://pfcdobrudja1919.com/?p=291

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 яну 2014 12:01

Големия Сашо е подписал с Лудогорец.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=395151

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 05 яну 2014 12:05

"Щастлив съм от този трансфер. Той е сериозна крачка напред в моята кариера. Лудогорец е най-добрият отбор в България и аз съм горд, че занапред ще нося неговата фланелка", заяви Александров.

:evil: :x

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 05 яну 2014 12:12

Да е жив и здрав,няма лошо
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 05 яну 2014 12:13

Ще играе в Европа с/у Лацио :mrgreen:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 яну 2014 21:30

Фамозното крило Стамен Ангелов слиза две нива в родната футболна пирамида, като е напуснал Нефтохимик и от пролетта ще играе в третия бургаски тим Мастер.
http://football24.bg/novina/125089-mast ... -selekciya

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 06 яну 2014 09:12

Костадин Иванов, Диян Малчев, Петър Иванов и Александър Милев, които напуснаха U19 през лятото не са без отбор оттогава както си мислех, а играят за Тича (Долни Чифлик). Отборът завърши есенния полусезон в Североизточната В група на 4 място, на 6 точки от лидера Бенковски (Бяла, Русенска област). Треньор е Тодор Каменов, а "Тича" играят домакинските си мачове на стадион "Младост" във Варна.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 06 яну 2014 13:35

yavorescu написа:Костадин Иванов, Диян Малчев, Петър Иванов и Александър Милев, които напуснаха U19 през лятото не са без отбор оттогава както си мислех, а играят за Тича (Долни Чифлик). Отборът завърши есенния полусезон в Североизточната В група на 4 място, на 6 точки от лидера Бенковски (Бяла, Русенска област). Треньор е Тодор Каменов, а "Тича" играят домакинските си мачове на стадион "Младост" във Варна.

Там доколкото знам играе и Мартин Христов. Май е и голмайстор на отбора

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 06 яну 2014 14:19

stanleys написа:Там доколкото знам играе и Мартин Христов. Май е и голмайстор на отбора

Вярно, добавих го в списъка. Жоро Илиев също...

Върни се в “Черно море”