Какво става със стадион Варна?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Какво става със стадион Варна?
Някой знае ли докаде са стигнали със строежа и кога ще е готов стадиона?
Re: Какво става със стадион Варна?
Доколкото аз знам е изникнъл проблем, защото е бил изток - запад и сега ще трябва да го въртят
добре,че таам има място, но определено това е създало проблеми на изпълнителите. От УЕФА добре ,че са казали на време все пак ,че щеше да е мн тъпо да го направят и после ХОП няма лиценз, защото не е обърнат в правилните посоки!

-
- Контакти:
че той стария стадион Гагрин беше така .... не е това причината.
още като излязоха снимките как ще изглежда новия се виждаше че ще е според изискванията. Не е това причината за забавянето... аз доколкото знам са се забавили нещо докато изкарат дренажа на стария стадион ама кой знае каква всъщност е истината ...
още като излязоха снимките как ще изглежда новия се виждаше че ще е според изискванията. Не е това причината за забавянето... аз доколкото знам са се забавили нещо докато изкарат дренажа на стария стадион ама кой знае каква всъщност е истината ...
Stadion "Varna" vyv Varna vyrvi bavno,za cmetka na tova molove s razmeri na stadion niknat kato gybi 

ами така е във всеки голям град в България има молове,а няма един хубав стадион или зала
Бе то трябва да се радваме че изобщо някои строи стадион в тая страна. Тва че се бави е най - малкия проблем. Дано поне някога да стане
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
набиват пилоните в момента . бавно върви но се работи ежедневно.
6te stane,spokoino,hubavite raboti bavno stavat, C.M.
F.C. 1913 VARNA

HASTA DE LA VICTORIA
Do kato stane morqcite pak 6te hodqt nemili-nedragi po 4ujdi stadioni da igrqt za evroturnirite 

- Ticha
- Контакти:
Да, и аз виждам че ежедневно се работи, защото живея наблизо. Това е важното. Дано по-скоро да стане, защото е ненормално град като Варна да няма лицензиран стадион от УЕФА.