Нови и напускащи през зимата в ЛОКО СФ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Нови и напускащи през зимата в ЛОКО СФ
Първо за много години на всички изстрадали привърженици на Локомотив!По всичко личи,че страданията ни ще продължат.Аз се надявам поне малко да се стабилизира отбора и да се привлекат правилните хора,защото определено имаме нужда от нови футболисти!Моето мнение е,че ни трябват нападател(задължително),зад който да играе Маркиньос.По единия фланг е ясно,че ще играе Гаел,а за другия ще трябва нов(говори се за Пепи Димитров от Нафтата).Том е най-сърцатия ни футболист,но до него в дефанзивен план ни трябва качествен играч,който да може да борави добре с топката.В центъра на защитата май ще се разчита на Ранджелович и Йованович(тук е и Бранеков).На десния бек изглежда ще е Елтон(аз предпочитам да е Дюлгеров),а за левия ще трябва нов човек(Камен Хаджиев ще бъде на проби,но нямам впечатления от него).Единствено за вратарския пост съм спокоен,където имаме Галев и Митрев!!!Напускащи май ще са Басея,Матютю,Костадинов,М.Димитров,Бибишков,Гаров...Ако някой има новини нека ги споделя тук... 

Re: Нови и напускащи през зимата в ЛОКО СФ
Вратарския пост е един от най-проблемните в момента според мен.Липсата на креативни халфове също е очевадна,както и качествен нападател.
то май ще ви закриват, а вие за отбор говорите
kalinek написа:то май ще ви закриват, а вие за отбор говорите
Мислиш ли ?
-
- Контакти:
kalinek написа:то май ще ви закриват, а вие за отбор говорите
Хубаво е да изпаднете поне , че с тези подли игри на Гигов до никъде няма да отидете
Генов-ВЪН!Маркиньос-Вън!Гаел-Вън!Елтон-Вън!Да се върнат М.Димитров и С.Манолов.П.Димитров който се спряга за ново попълнение мисля ,че ще пасне.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
За "селекцията" - не знам каква "селекция" ще се прави, при положение, че непрекъснато се говори за смяна на треньора, а ако трябва да сме честни откъде трябва да се започне, това ще да е от "главата".

Много отдавна Гигов,Чаво и Рендето трябваше да са прогонени от отбора но тъй като това няма как да се случи феновете на Локо Сф напуснаха безпрепятствено стадиона в Надежда.
Гигов е първият който трябва да напусне, защото далаверите и спасяванията от изпадане ще останат като срамно петно в историята !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Вземете и Косоко бе, моля ви се 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ