Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2014 15:13

Red_Girl написа:Ми общо взето едвам кретат.. Но ще ти задам следния въпрос.. Кои щяха да са те, ако не ги бяха купили?? Няма място за сравнения на нито едно ниво.

Как кои-най-обикновен отбор от Прем. Можеше дори и да са взели нещо, щом Уиги могат, кво пък толкова?

Ако Абрамович навремето беше взел Ливърпул, други песни щяхте да пеете сега.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 яну 2014 15:17

Red_Girl написа:Ми общо взето едвам кретат.. Но ще ти задам следния въпрос.. Кои щяха да са те, ако не ги бяха купили?? Няма място за сравнения на нито едно ниво.

И аз да ти задам същият въпрос :lol: Ако и вас не ви бяха купили, кои и къде щяхте да сте сега :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 яну 2014 15:25

CTAHKO написа:

И аз да ти задам същият въпрос :lol: Ако и вас не ви бяха купили, кои и къде щяхте да сте сега :lol:

Ние сме най-големите, име , което се знае от всички. Факт. :lol: Отбор, който няма да се остави и да се закрие.. Докато при сити всичко е преходно..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2014 15:27

Red_Girl написа:
CTAHKO написа:

Ние сме най-големите, име , което се знае от всички. Факт. :lol: Отбор, който няма да се остави и да се закрие.. Докато при сити всичко е преходно..

:lol:
Te Сити са по-стар отбор от вас, преходно вика :lol:

Изображение

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 05 яну 2014 15:30

Red_Girl написа:
CTAHKO написа:Я го виж този на колко години е 8-) http://en.wikipedia.org/wiki/Danny_Tenaglia
Един от най - скъпо платените е. Роджър Санчес и той е там някъде. Свен Вет дали не е и на 60 години :? Ами Бой Джордж да не би да е първа младост. Този педал взема по 10 000 паунда на час 8-)

Carl Cox e най-големия 8-) Ходил съм на всички негови партита които е правил тука :twisted: Въпреки че мина петдесетака скача зад пулта като 18 годишен 8-)
Image

pomiqr118

Мнениеот pomiqr118 » 05 яну 2014 15:30

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 яну 2014 15:35

Red_Pride написа:
Red_Girl написа:
CTAHKO написа:Я го виж този на колко години е 8-) http://en.wikipedia.org/wiki/Danny_Tenaglia
Един от най - скъпо платените е. Роджър Санчес и той е там някъде. Свен Вет дали не е и на 60 години :? Ами Бой Джордж да не би да е първа младост. Този педал взема по 10 000 паунда на час 8-)

Carl Cox e най-големия 8-) Ходил съм на всички негови партита които е правил тука :twisted: Въпреки че мина петдесетака скача зад пулта като 18 годишен 8-)

Да, Карл Кокс също не е първа младост и е сред скъпоплатените :) Дани Теналия пък, много рядко прави участия извън САЩ. Има проблеми с тъпанчетата и не може да пътува със самолет, заради разликата в налягането 8-)

pomiqr118

Мнениеот pomiqr118 » 05 яну 2014 15:37

Уест Хям с титулярите ли играят?

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2014 15:37

pomiqr118 написа:Уест Хям с титулярите ли играят?

Не.

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 яну 2014 15:40

pomiqr118 написа:Уест Хям с титулярите ли играят?

Да бе, ама пак ги откъсаха :lol:

Върни се в “Свободна зона”