[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GidsR1WfwhA[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

greenpeak написа:Ето го най-добрия футболен тв коментатор
Алекси Сокачев спечели първото място за 2013 година
 Няма по-нещастен коментатор, дори и сред дебрите на ТВ7/БНТ.
  Няма по-нещастен коментатор, дори и сред дебрите на ТВ7/БНТ. , не знам кой плаща сметката предвид състоянието на мъжкия им отбор, но ми се стори странно и дори им завидях като знам, че нашите деца тренират под моста.
 , не знам кой плаща сметката предвид състоянието на мъжкия им отбор, но ми се стори странно и дори им завидях като знам, че нашите деца тренират под моста.guglata написа:Не знам дали е за тук, но вчера в 17.30 минах по Сливница край локомотив и децата на спартак тренираха на осветление, не знам кой плаща сметката предвид състоянието на мъжкия им отбор, но ми се стори странно и дори им завидях като знам, че нашите деца тренират под моста.

А някой да каже Мяу поне де
  А някой да каже Мяу поне де  
yavorescu написа:Айсберг, няма какво толкова да се коментира, май затова и никой не пише нищо.
Контролата за съжаление ще я пропусна, дано се намерят хора да споделят впечатленията си от нея.
 13.и 30 на "Младост" нали?
  13.и 30 на "Младост" нали?yavorescu написа:Да, 13:30 на "Младост".
 Шушляци - мушляци, шуби - муби, качулки - мачулки, навличам всичко и...  съм на линия. Стига да се играе мача, Хех, все едно съм за риба, ама.. без такъмите. Щото, то ако има риби, то ще сме ние, дето ще мръзнем там. Нас ни уловиха "Паридаващите" малко преди Нова година, всичките, накуп. С мрежата ни тралнаха направо, барабар с Гонзито.
  Шушляци - мушляци, шуби - муби, качулки - мачулки, навличам всичко и...  съм на линия. Стига да се играе мача, Хех, все едно съм за риба, ама.. без такъмите. Щото, то ако има риби, то ще сме ние, дето ще мръзнем там. Нас ни уловиха "Паридаващите" малко преди Нова година, всичките, накуп. С мрежата ни тралнаха направо, барабар с Гонзито.   Ама аз колкото повече се замислям, май
  Ама аз колкото повече се замислям, май   правилно подходиха, при положение, че нямат намерение да атакуват тройката и да тръшкат повече пари!?  Дано поне някои малчугани се пръкнат, нещо свежо да излезе, да изгрее, да има на какво да се радваме напролет, какво да коментираме и място за оптимизъм да се отвори
 правилно подходиха, при положение, че нямат намерение да атакуват тройката и да тръшкат повече пари!?  Дано поне някои малчугани се пръкнат, нещо свежо да излезе, да изгрее, да има на какво да се радваме напролет, какво да коментираме и място за оптимизъм да се отвори  
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта