СНИМАХ СЕ СЪС...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

зелено-бяло
Контакти:

Re: СНИМАХ СЕ СЪС...

Мнениеот зелено-бяло » 03 ное 2009 21:21

cristely написа:Валерката Каров и Иван Стоянов (RIP) са ми съученици, а Краси Венков (RIP) ми беше съсед - през една ограда бяхме. Като деца ритахме в двора на 7-ма гимназия и често идваха да ритат с нас Чечи и Янчо Богомилов.
Снимал съм се с Ути Бъчваров :mrgreen:

Иван Стоянов (RIP)????????????????

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 03 ное 2009 21:39

зелено-бяло написа:
cristely написа:Валерката Каров и Иван Стоянов (RIP) са ми съученици, а Краси Венков (RIP) ми беше съсед - през една ограда бяхме. Като деца ритахме в двора на 7-ма гимназия и често идваха да ритат с нас Чечи и Янчо Богомилов.
Снимал съм се с Ути Бъчваров :mrgreen:

Иван Стоянов (RIP)????????????????

RIP = мир на праха му...

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 04 ное 2009 13:59

cristely, той мисли че му лафиш за настоящия сливенски иван стоянов... :!:

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 04 ное 2009 15:56

Иван "Дългия" Стоянов - много нестандартен централен нападател! Нещо като Крауч (пояснение за по-младите :) )... Мир на праха му! В събота всички, които имат възможност - на "Тича"! Отборът има нужда от нас!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 04 ное 2009 16:06

rodman написа: В събота всички, които имат възможност - на "Тича"! Отборът има нужда от нас!!!

че каде другаде да сме :?: ;)
Черно море

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 04 ное 2009 16:24

Съгласен съм и на повторение на онова 1:0 от миналата есен в студа на "Тича" ;)
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 ное 2009 20:01

rodman написа:Иван "Дългия" Стоянов - много нестандартен централен нападател! Нещо като Крауч (пояснение за по-младите :) )... Мир на праха му! В събота всички, които имат възможност - на "Тича"! Отборът има нужда от нас!!!

Помня го Иван ''Дългия'' Стоянов,като влизаше в игра,по трибуните наставаше истинско веселие. :lol: Но бележеше отвреме -навреме.Лека му пръст,помня го с добро.Навремето познавах Милен Бакърджиев,Найден Найденов,Георги Щерев,сина на Дамян Георгиев-Георги и Калин Топузаков(Мир на праха му),докато игра при нас.Тогава Елин беше на десетина годинки,малък фарфалак :lol: .Помня баща му идваше с едно малко Рено,на стадион Тича и водеше малкия Елин със себе си.
Само Черно море.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 04 ное 2009 20:25

ticha.ultras написа:cristely, той мисли че му лафиш за настоящия сливенски иван стоянов... :!:

Колега,за нашия Иван Стоянов писах !Не знаех че е починал!(знам какво е rip)Аз бях малък,той(Стоянов) беше в младежкия отбор.......помня че много рано му побеля косата,помня че влезе като резерва на финала с ЦСКА 86 година(0:4)беше в Светкавица,върна се,пак замина........но не знаех че е починал! :(

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 05 ное 2009 09:49

зелено-бяло написа:
ticha.ultras написа:cristely, той мисли че му лафиш за настоящия сливенски иван стоянов... :!:

Колега,за нашия Иван Стоянов писах !Не знаех че е починал!(знам какво е rip)Аз бях малък,той(Стоянов) беше в младежкия отбор.......помня че много рано му побеля косата,помня че влезе като резерва на финала с ЦСКА 86 година(0:4)беше в Светкавица,върна се,пак замина........но не знаех че е починал! :(

"Дългия" - този прякор му тръгна от училище. От първи клас тръгнахме заедно. Във втори за пръв път играхме на междуучилищен турнир и помня как направи рейд от едната врата до другата и вкара гол. Аврамов се спусна като ястреб да го пита как се казва и от кое училище е. От там тръгнахме, но само те двамата с Валери стигнаха до мъжкия отбор.
Пиенето го съсипа...

Върни се в “Черно море”